Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

יש לי בעיה כזו - כאשר אני מכבה את הרכב וסוגר את הסוויץ' והמפתחות עדיין בסוויץ' - אז יש זרם בכבלים והרדיו דיסק עדיין עובד, אך ברגע שאני מוציא את המפתחות הזרם מפסיק והרדיו דיסק נכבה, וכל הזכרונות שלו נמחקים.

כלומר, יש 2 כבלים אדום וצהוב - בטריה וסוויץ', לאפח'ד מהשניים החשמל לא מגיע ברגע שאני מוציא את המפתחות.

בדקתי את הנושא עם נורה וחוטים לראות האם באמת לא מגיע זרם, ולאף חוט לא מגיע חשמל כאשר מוציאים את המפתחות.

רציתי לשאול האם מישהו מכיר את התופעה ואיך אפשר לסדר את זה? אולי זה משהו של האימובילייזר וכד'.

תודה.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

חוט הזכרון ברדיודיסק שלך לא מחובר למתח קבוע

תחבר את החוט הצהוב (על פי רוב, איזה מכשיר יש לך?) למתח קבוע וזהו...

פורסם

חיפוש באתר לא יעזור לי כי השאלה שלי דומה אך שונה -

zionsx אתה מציע לי לחבר את החוט הצהוב שלי למתח קבוע. איך אני מוצא ברכב מתח קבוע? ממש מוזר לי שצמת החוטים שמגיעה מתוך הרכב של החשמל (זאת שיש בה את ההארקה, אדום, צהוב, ועוד צבעים) חוט המתח הקבוע לא מתפקד, או שחסר כזה..

איך אפשר לעקוף את זה? צריך עכשיו למתוח חוטים מקופסת הפיוזים? קצת מוגזם נראה לי..

חשבתי שאולי זו תופעה של אימובילייזר או משהו דומה..

פורסם

וד"א נתוני הרכב והמערכת:

פולסווגן פולו (קלאסי) שנת 2001. ממש בדיחה קניתי אותו עכשיו והוא הגיע עם מערכת sony מעפנה שהיתה שם מאז ומעולם, ואין לרכב הזה רמקולים מאחורה, התקמצנו בחברה, אז הייתי צריך לנסר להתקין ולהריץ חוט מהמערכת לרמקולים.

מערכת: פנסוניק cqc1301w הmp3 הכי משתלמת שיש (זולה ויחסית נורמלית).

פורסם

עם אתה לא יודע איך עושים עדיף תילך לבעל מיקצוע .

אתה יכול לשרוף הרבה דברים.

אתה צריך למצוא פלוס קבוע ואמור להיות שם ועם לא אז מהמצבר או מי בית פיוזים .

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

נקפוץ מחר בבוקר למתקין ליד הבית שייתן הצצה... חבל שאין לי כאן מד מתח, היה פותר לי ולכיס שלי הרבה בעיות.

• תוכן חדש...