Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו 96 והגיר עושה רעשים חזקים בצורת שריקות מעצבנות.

בהילוך 1,2,5 כמעט ולא עושה רעשים

אבל בהילוך 3 ו-4 יש לי רעש של שריקות (הלכתי כבר למוסך מרכזי ואמרו לי שזה מהגיר)

לפני כחודש ניסיתי לשים מן משחה ששמו לי בגיר אצל מוסך מורשה, אבל זה לא עזר...

אשמח עם תוכלו לתת לי כמה עצות להפחתת הרעש (בינתיים הפיתרון שלי הוא לשים מוזיקה גבוהה)

***************כך רושמים כותרת (הפעם ערכתי עבורך): https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1254627&postcount=1

*****************אנא הקפד להבא.******************

פורסם

המלצה שלי היא לגשת לקבל חוות דעת נוספת במוסך אחר כפי שכתבתי לך בפרטי.

רעש מהגיר יכול לנבוע מגלגלי שיניים שחוקים או מוט קישור של ידית ההילוכים בחיבור לתיבה שחוק החלק שמתחבר לתיבה(אינני זוכר את שמו המקצועי) וזה גורם לקושיי וחוסר דיוק בהכנסת ההילוכים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, הוא מדבר על רעש בזמן נסיעה לדעתי. אחרי שההילוך משולב והוא כבר נוסע, יש שריקה רצופה. זה אופייני מאוד לגירים האוטומטיים של הקונצרן אחרי איזה 80\90 אלף קילומטר, (בדרך כלל רעש שמגיע מהדיפרנציאל) לרוב אין מה לעשות אלא לחיות עם זה עד שהגיר יחזיר נשמתו ויעבור שיפוץ

פורסם

באמת התכוונתי לרעשים בזמן נסיעה.. ושכחתי לציין שהגיר הוא רגיל ולא אוטומטי.

ולמרק, אני יודע כנראה בוודאות שהרעש הוא מהגיר (הלכתי לשני מוסכים).

פורסם

מרק כבר אמרתי לך הייתי קופץ לשם בשימחה רבה, אבל זה קצת קשה כי אני גר במעלה אדומים(ליד ירושלים)..

אולי יש למשהו עוד כמה עצות לתת לי??...

פורסם

גם אני עם פולו 97 סובל מהבעיה אצלי זה בהילוך חמישי

שאני רוצה להכניס לחמישי אני פשוט לוחץ קלאץ ומחכה שתי שניות עם קלאץ לחוץ ואז החמישי נכנס חלק

בזמנו ששאלתי את רון נראה לי הוא אמר משהו על מיסב גם לי יש את השריקה בחמישי - נראה לי שאין מנוס מלהחליף גיר

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

כנראה אין ברירה..

בכל זאת אני ייסחוב עם הגיר עד שהוא יישבות חיים...

למרות שזה נראה מוזר האוטו עשה 160K וכבר להחליף גיר...:-(

• ספונסר פורום
פורסם

כאשר יש רעש בשלישי ורביעי זה אומר שהמייסבים על הגל הראשי של הגיר

גמורים (זה מאד שכיח בפולו)וכאשר זה קורה הדרך להתפרקות טוטלית של הגיר

מאד קצרה (כמה מאות קמ בודדים)לדעתי כדאי לך לשפץ את הגיר היום (כ-3000 שח)ולא לחכות

שהוא ישבוק כי אז הוא יתחן ולא יוכלו לשפץ אותו ואתה תהיה חייב למצוא גיר מפירוק ,

וגיר כזה מפרוק קשה מאד למצוא במצב טוב(עד בלתי אפשרי).

בקיצור מה שלא תעשה זה הולך לכאוב חזק בכיס .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
מרק כבר אמרתי לך הייתי קופץ לשם בשימחה רבה, אבל זה קצת קשה כי אני גר במעלה אדומים(ליד ירושלים)..

אולי יש למשהו עוד כמה עצות לתת לי??...

גם אני ירושלמי ונסעתי אליו פעמיים עד כה.

מה לעשות עדיף לי לבזבז קצת דלק מאשר להרוס את האוטו במרכזי בירושלים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...