Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

לא מזמן (3-4 חודשים) אבא שלי קנה מצבר חדש בגלל שהקודם מת.

לפני שבועיים בערך מכרתי את המגבר אז פירקתי את הכבל + של המגבר מהמצבר. עכשיו הבעיה היא כזאת מאז שפירקתי את המגבר כמה ימים אחרי האוטו מתחיל לעשות בעיות עם ההנעה. הגעתי למסקנה שזה המצבר שמתרוקן ווהנעתי עם כבלים. לכל מקום שהייתי נוסע לא הייתי מדליק רדיו ולא שום דבר בשביל לחכות שהוא יטען. יופי עכשיו הוא טעון והכל טוב. אבל אם האוטו עומד יום יומיים אז שוב פעם מתרוקן המצבר. מה יכולה להיות הבעיה ?

אלטרנטור (אולי) ? הכבל של הרימוט מהרדיו שלא נתקתי (לא חושב) ? המצבר לא טוב (לא יודע) ?

מים במצבר לא חסר. הרכב הוא רנו 19 94' 1400.

אין מצב אני פותר את זה לבד בבית נכון ?

תודה !

*****להבא בבקשה, רשום כותרת עניינית!!!*****

פורסם

חבר מד זרם בין הקוטב השלילי של המצבר לכבל המינוס ותתחיל לנתק צרכנים/חיווט מיותר עד שתראה שצריכת הזרם יורדת לרמה של 30-50 מיליאמפר.

על תניע את הרכב כי אחרת מד הזרם יישרף במידה והוא לא מתוכנן לעבוד בזרמים של עד 100 אמפר !!

איזה כייף לי :)

פורסם

בדוק אם הכבל מהמגבר מקצר איפשהו, תעיף אותו הכי פשוט

אם החלפת את המצבר לבד כנראה לא החלפת את הנעליים

בדוק אותם, הם צריכים להיות מבריקים ונעולים על קטבי המצבר - סיבה לאי טעינה

אם כלום לא עוזר - תלך על ניתוק צרכנים כמו שהבחור למעלה רשם

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

בדוק אולי הזזת איזה מקרוסוויץ' והאור בתא המטען / סאלון הרכב/ תא מנוע , דולק קבוע.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בדקתי ואין שום מנורה. יש לי 2 אפשרויות:

1. שעון אנאלוגי שעובד ללא תאורה כשהסוויץ' סגור. למרות שלא נראה לי בכלל, אני אבדוק.

2. הרדיו. לא יודע למה, אבל זה הדבר היחידי שנשאר .

פורסם

לא לזלזל בצריכה של רדיו. אולי גם דיבורית,אור מגירה פנימית, לא חסר בקיצור.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היום בכל רכב יש שעון שעובד או רדיו מכובה אפילו מנורה של מערכת אזעקה, איך זה יכול כל כך להשפיע בדיוק ?

אור של תא כפפות נדלק רק עם סוויץ' ומגירה פתוחה, דיבורית אין. קיצור, משהו לא בסדר ולא נראה לי שזה בגלל השעון.

חוץ מזה, יש רכבים עם שעונים שעומדים יומיים ואפילו שלוש ואין בעיה. עובדה שעד היום לא הייתה בעיה בגלל השעון. מעניין.. אני חושב רק על הרדיו השאלה מה זולל את המצבר ברדיו כבוי ? האור שבכפתור ON/OFF ?!

פורסם

רדיו שמחובר באופן קבוע ולא לפקודת 15 או ACC , על אף היותו כבוי יצרוך זרם מוגבר. האם שינית את חיבורי הרדיו?

שינית/הזזת כנראה משהו עם או מבלי משים לב. נסה לשחזר.

אולי עדיף שתיגש לבעל מקצוע.

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...