Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמא שלי יש אופל אסטרה 1.6 שנת 2003 עברה 105K

בוצע לה טיפול במוסך מורשה ונמצא שיש להחליף שתי גומיות תושבת גיר (אחורי ושמאלי) וגומיית תושבת מנוע.

אני לא רוצה לעשות את זה במוסך מורשה כי הם ממש מגזימים במחירים (מוסך רם ברעננה).

איפה אתם ממליצים לי לבצע את זה וכמה זה אמור לעלות ? (אני מרעננה אבל מוכן לנסוע קצת אם כדאי)

ושאלה נוספת. במוסך המורשה רצו לבצע החלפת רצועת טיימינג. לפי ספר הרכב שקיבלתי ב 60K בוצע כבר החלפה. כל כמה זמן צריך להחליף באסטרה טיימינג ? (לא מצאתי בספר רכב)

שכחתי לציין הרכב כמובן אוטומט.

פורסם

בוקר

טיימינג כל 60K או 4 שנים

ממולץ להחליף משאבת מים

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

OK אחלה תודה עכשיו זה על 105 אלף אז יש עוד 15 אלף.

מה לגבי שמן גיר צריך להחליף ברכב הזה ?

כמה זה אמור לעלות שאני אדע שלא עובדים עליי ? ( חלקים +עבודה )

פורסם
OK אחלה תודה עכשיו זה על 105 אלף אז יש עוד 15 אלף.

מה לגבי שמן גיר צריך להחליף ברכב הזה ?

תודה רפי אני אתקשר היום לשאול.

כמה זה אמור לעלות שאני אדע שלא עובדים עליי ? ( חלקים +עבודה )

אני הייתי לוקח מרווח בטחון, קרו לא מעט מקרים שהרצועה נקרעת מבעוד מועד... (אני מחליף כל 50K)

פורסם

באמת ? חשבתי זה יותר מיד כל 60K בלנטיס שלי עושים כל 90K. טוב כל רכב שהשטיות שלו.

למשהו יש תשובה לגבי מחיר החלקים והעבודה (גומיית תושבת מנוע + 2 גומיות תושבת גיר ) ? וכל כמה זמן עושים החלפת שמן גיר ?

פורסם

רגע רק עכשיו קראתי מה davidmzr כתב. אם כתוב שצריך כל 60 אלף מייל שזה יוצא כל 96 אלף KM אז עכשיו אני בין למה אמרו לי במוסך שעכשיו זה הזמן להחליף. למורת שבעלי הרכב הקודם עשה ב 60 אלף KM אז יש לי עוד הרבה זמן עד לטיפול טיימינג הבא :-P

פורסם
60K מה, מייל או ק"מ ?. ראה מה אומר היצרן.

דוד.

הכל נכון מה שבטוח 60000 קמ או 4 שנים

גם ברנו אומרים 120000 אבל בקרסו ממליצים על 90000

גם קסנטיה כל 120000 אבל ממליצים על 90000

אם זה נקרע שלא נדע

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• תוכן חדש...