Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא הבנתי אותך, אבל כאמור, הצגתי תיאור לקוני של מציאות אשר בא להמחיש כי אין תשובה ל-"כמה מוצר לשתות?".

הבעיה היא לא ב"תיאור הלקוני של אין תשובה לכמה מותר לשתות", אלא מזה שאתה מעודד ואף אומר שלאחר ליטר בירה (שזה כמות לא זעירה לכל הדעות) אתה נוהג וכי אתה חושב שזה התנהגות נורמלית.

בדבריך אתה פשוט לא מבין את הסיכון העצום לרישיון שלך ולחיים שלך ושל אחרים. אתה פותח פתח, כי אני בטוח שאם תשתה עוד צ'ייסר פתאום לא תנהג. כמו שכבר הוסבר, גם הגוף שלך מגיב כל פעם לאלכוהול בצורה שונה וגם המכשיר של השוטרים מגיב כל פעם בצורה שונה. אבל אתה מסרב להבין את זה וחושב שאתה הכי גבר גבר.

"לי זה לא יקרה" קלאסי. אז יש לי חדשות בשבילך. זה יקרה. גם לך. אפילו שאתה גבר גבר עם פסון, מאצ'ו מגייבר ששותה ג'ק דניאל עם הזכוכית לארוחת בוקר כל יום.

רק שזה לא יקרה בתאונה (אפילו עם היא לא באשמתך), כי נראה מה השופט יעשה לך אחרי שהתביעה תגיד ששתית באותו יום אבל עברת בדיקה.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

זה מדהים כמה הסקת מסקנות שאינה מבוססת על דבר מופיעה בתגובה שלך. תפסיק להכניס לי מילים לפה.

אני לא מעודד ולא ממליץ על דבר. שאלו? נתתי דוגמא אשר מטרתה להמחיש את העובדה שאין תשובה חד-משמעית.

הבהרה: כתבתי ינשוף כשבעצם התכוונתי לנשיפון (המכשיר הקטן שנותן לשוטר אינדיקציה ראשונית) - נבדקתי באמצעות נשיפון פעמים רבות. באמצעות ינשוף (המכשיר הגדול) נבדקתי פעם אחת ועברתי, אם כי יש לציין שצרכתי קצת יותר מ-2 בירות באותה פעם (ולא, אני לא מרגיש גבר גבר בגלל זה).

נ.ב.כמות הצדקנות וההתחסדות שלך הגיע כבר למקסימום. ממליץ לשתות כוס מים קרים, לנשום ולהרגיע.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לדעתי אתה בכלל לא צריך להגיד שאתה שותה ועובר.

אתה נותן כאן פתח לאנשים הזויים.

יש לי אישית חבר שחושב שמותר לשתות קצת ואין לו בעיה עם זה, אני עייפתי מלהסביר לו, שיאכל אותה ביום שיתפסו אותו באמת ויבין שזה רולטה רוסית.

פורסם

ראשית תודה לד"ר על המאמר המא(ע)לף שלו , ושאלה לי אליך.

לי נראה טבעי שכל גוף מגיב שונה לשתית אלכוהול, ומי שמרבה בשתיה הגוף מורגל לפרק את האלכוהול טוב יותר, עד שהכבד נפגע סופית, לעומת מי שלא נוגע באלכוהול אלא לעיתים נדירות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לי נראה טבעי שכל גוף מגיב שונה לשתית אלכוהול, ומי שמרבה בשתיה הגוף מורגל לפרק את האלכוהול טוב יותר, עד שהכבד נפגע סופית, לעומת מי שלא נוגע באלכוהול אלא לעיתים נדירות.

אתה צודק. מי ששותה גורם לעליה ביצור של אלכוהול דהידרוגנאז, ומפתח יכולת פירוק טובה יותר ממי שאינו שותה.

פורסם

עכשיו להעלות את המורכבות -

מה קורה עם עירבבת סוגי אלכוהול שונים - שוט אחד של וודקה, שוט אחד של וויסקי, שוט אחד של בורבון!

:-P

המלך שמייצג את המלך השני - "אל באנדי" (אד אוניל) עם השיר באד טו דה בון! מתחיל באמת בערך מדקה 3

[video=youtube;--AvCsh48bk]

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עכשיו להעלות את המורכבות -

מה קורה עם עירבבת סוגי אלכוהול שונים - שוט אחד של וודקה, שוט אחד של וויסקי, שוט אחד של בורבון!

:-P

המלך שמייצג את המלך השני - "אל באנדי" (אד אוניל) עם השיר באד טו דה בון! מתחיל באמת בערך מדקה 3

[video=youtube;--AvCsh48bk]

זאת שאלה מעניינת :)

לכאורה ורק לכאורה, כי אין לי באמת מושג, אני מניח שרמת האלכוהול תעלה בדיוק לאותה רמה רק שהפירוק ייקח אולי יותר זמן כי הגוף יעבוד יותר קשה. לכאורה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

.If you can't do the time, dont do the crime

גם אם שתית שליש וזה לא מזיז לך בשיט, חבל סתם לסבך לעצמך את החיים אם יש סיכוי שתיתפס במכשיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זאת שאלה מעניינת :)

לכאורה ורק לכאורה, כי אין לי באמת מושג, אני מניח שרמת האלכוהול תעלה בדיוק לאותה רמה רק שהפירוק ייקח אולי יותר זמן כי הגוף יעבוד יותר קשה. לכאורה.

לא בדיוק - ערבוב של מספר סוגי אלכוהול שונים יוצר ביניהם תגובה כימית - בנוסף לסה"כ האלכוהול שיש לך באותו הרגע בגוף, מחזור הדם גם התגובה לערבוב הזה היא הרבה יותר חזקה. ממה שאני יודע גם במקרים מסויימים מסוכנת. למשל ערבוב של יין עם וודקה או ברנדי יוצרים תגובה חזקה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...