Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

העליתי סרטון ליוטיוב מהופעה של הלהקה שלי בערב במה פתוחה.זו היא הופעה ראשונה עם ההרכב החדש שהתחיל לרוץ בחודש האחרון,ובסרטון אנחנו מבצעים cover לשיר של הלהקה -stereophonics.

אני הסולן וגיטריסט מלווה בסרטון.

כמה שיותר צפיות ועל הדרך גם תגובות בלינק,יותר טוב.לטוב ולרע!

הלינק -

תגיבו!

פורסם

בהחלט אהבתי את השיר, למרות שקשה להאזין נורמלי מפאת האיכות הנמוכה, אבל אחלה ביצועים יש לך.

לפני כמה שנים הייתי מאזין לרוב ללהקות מטאל כגון, מטאליקה, אורפנלנד, השיר שהשמעת לי מאוד נעים לאוזן והורדתי כרגע את השיר המקורי - תודה ובהצלחה לכם בהמשך דרכם.

רק עוד דבר אחד, בלי להעליב אבל בכללי השם "ספה דפוקה" לא הכי מתאים ללהקה שרוצה להתפרסם או בלי קשר לפירסום עדיין שם שמאפיין להקות ישראליות, תקראו ללהקה בשם אלגנטי יותר "הנמרים" או "שלושת המוסקטרים המזמרים",או שלא?

אני בטוח שתמצא משהו יותר טוב ממני.:roll:

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם
בהחלט אהבתי את השיר, למרות שקשה להאזין נורמלי מפאת האיכות הנמוכה, אבל אחלה ביצועים יש לך.

לפני כמה שנים הייתי מאזין לרוב ללהקות מטאל כגון, מטאליקה, אורפנלנד, השיר שהשמעת לי מאוד נעים לאוזן והורדתי כרגע את השיר המקורי - תודה ובהצלחה לכם בהמשך דרכם.

רק עוד דבר אחד, בלי להעליב אבל בכללי השם "ספה דפוקה" לא הכי מתאים ללהקה שרוצה להתפרסם או בלי קשר לפירסום עדיין שם שמאפיין להקות ישראליות, תקראו ללהקה בשם אלגנטי יותר "הנמרים" או "שלושת המוסקטרים המזמרים",או שלא?

אני בטוח שתמצא משהו יותר טוב ממני.:roll:

קודם כל תודה על הקופלימנט!

שנית,בקשר לשם-אין בעיה למצוא שם קליט,אבל יש קצת משהו מאחורי השם הזה.אמנם משהו אדיוטי,אבל ת'אמת שזה דווקא תופס טוב אצל אנשים ששומעים אותנו,ואני מאמין שאם אנחנו נהיה מספיק טובים בשביל להתפרסם,השם זה לא מה שידפוק אותנו.

אבל בכל זאת,תודה רבה!

• תוכן חדש...