Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך הצעת מחיר לטיפול החלפת רצועת טיימינג וכל מה שנהוג להחליף בדרך

פורד פוקוס 1.6 2004 105,000 ק''מ הרכב אלצנו מ47,000 ק''מ

רצועת תזמון לא הוחלפה אף פעם

(במוסך המורשה יבואן שהייתי מטפל פעם -מזדה פורד מרוץ אמרו לי שמחליפים ב120,00 )

דרך עגב לכל אנשים בקריות לא ממליץ להתקרב למוסך הזה . חרה של עבודה מחליפים לפעמים סתם חלקים כשלא מצליחים לפתור תקלה מסויימת ... ( פשוט לא להתקרב למי שאכפת מהטיפול שהרכב שלו מקבל )

אני רוצא בנוסף לדעת האם יש הבדל בין רצועת תזמון מקורית לחלופית ?

והמלצה למוסכים מקצועיים מומחים פורד באזור קריות חיפה אולי אפילו יותר רחוק ( אני מוכן לעשות טיול בשביל אמינות ומקצועיות )

בברכה רוסלן

פורסם

גש למוסך ארגמן בעכו

מוסך טוב זול ואמין (לחץ על מחיר טוב יותר ותקבל עד 8 אחוז הנחה)

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

אני לא יודע מה עשו לך ברכב ב"מרוץ".

אבל אני מטפל אצלם פעם 3 ברכב ואין לי תלונות כלל אפילו להיפך. וכל מי ששואל אני ממליץ להם בחום להגיע לשם. לא שמעתי עד היום תלונות לגביהם.

לגבי שאלתך על מוסך "ארגמן" בעכו. מדובר במוסך מורשה של פורד ומאזדה.

פורסם
שלום לכולם

אני צריך הצעת מחיר לטיפול החלפת רצועת טיימינג וכל מה שנהוג להחליף בדרך

פורד פוקוס 1.6 2004 105,000 ק''מ הרכב אלצנו מ47,000 ק''מ

רצועת תזמון לא הוחלפה אף פעם

(במוסך המורשה יבואן שהייתי מטפל פעם -מזדה פורד מרוץ אמרו לי שמחליפים ב120,00 )

דרך עגב לכל אנשים בקריות לא ממליץ להתקרב למוסך הזה . חרה של עבודה מחליפים לפעמים סתם חלקים כשלא מצליחים לפתור תקלה מסויימת ... ( פשוט לא להתקרב למי שאכפת מהטיפול שהרכב שלו מקבל )

בהחלט אין צורך להחליף לפני 120 אלף קמ,בארץ ממליצים על תקופה של 5 שנים(שגם לזה לא הגעת) אבל בחול מתייחסים ל8 או ל10 שנים כמדד הזמן.בכל מקרה את הלא חייב אבל בא לך להקדים את הטיפול-אשריך.

אני רוצא בנוסף לדעת האם יש הבדל בין רצועת תזמון מקורית לחלופית ?

אם תקנה רצועה מבית MOTORCTRFT שזהה במקט שלה לזה של החברה-אין שום הבדל,היא רק תהיה זולה בכמה שקלים.

כל אופציה לקנות רצועה אחרת היא פשוט מטומטמת כי עלות הרצועה ממש ממש זניחה(איזור ה140 שח מקורית).

והמלצה למוסכים מקצועיים מומחים פורד באזור קריות חיפה אולי אפילו יותר רחוק ( אני מוכן לעשות טיול בשביל אמינות ומקצועיות )

בברכה רוסלן

לפירוט עלויות נא עין בשירשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=155874&highlight=%D7%AA%D7%96%D7%9E%D7%95%D7%9F+%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1

פורסם

אוי איזה קטע ,

הלכתי לפי ההמלצה של בעל המוסך שלי והחלפתי ב 100k - כלומר בדיוק שהרכב שלי היה בן 5 שנים .

ד"א , האם הרצועה הזו אמורה להיות זהה לזו של פיאסטה דינמיק 1.25 ? זה מה שרשום בתאור הפריט .

נתן

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

אל דאגה

עשית דבר טוב,

טימינג אף פעם לא מזיק לעשות לפני הזמן ,רק להיפך.

לגבי התאמת הרצועה לרכבים אחרים -אין לי מושג,אבל לא ניראה לי שהיא זהה לפיאסטה,שם נפח קטן יותר ונידמה לי רק 8 שסטומים...

• תוכן חדש...