Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , קניתי לרכב שלי מסוג מיצובישי לנסר אוטומטי שנת 91 עם 12 שסתומים רפידות חדשות

כאשר ניסיתי להרכיב ראיתי שהרפידות החדשות רחבות מדי ולא מתאימות , פיזית בתוך הקליפר הן יושבות כמו הישנות

אבל יש להן יותר מדי "בשר" ואי אפשר לסגור את הקליפר על הדיסק - גם כאשר הבוכנה עד הסוף אחורה .

על החבילה של הרפידות רשום סופר לנסר , כנראה שיש הבדל בין השניים ?

פורסם
שלום , קניתי לרכב שלי מסוג מיצובישי לנסר אוטומטי שנת 91 עם 12 שסתומים רפידות חדשות

כאשר ניסיתי להרכיב ראיתי שהרפידות החדשות רחבות מדי ולא מתאימות , פיזית בתוך הקליפר הן יושבות כמו הישנות

אבל יש להן יותר מדי "בשר" ואי אפשר לסגור את הקליפר על הדיסק - גם כאשר הבוכנה עד הסוף אחורה .

על החבילה של הרפידות רשום סופר לנסר , כנראה שיש הבדל בין השניים ?[/quote]

מן הסתם! אם יש יותר מדי בשר, איך אתה רוצה שהקאליפר ייסגר עליהן?! תחשוב קצת - אם אתה עושה 1+1 וזה יוצא לך 4, אז תנסה להבין מה הטעות!!!

וד"א, אם אין לך נסיון במערכות בלימה, עדיף שלא תתעסק, כי אתה עלול לסכן את חייך ואת חיי המשפחה שלך!

מע' הבלימה היא המערכת שתציל את החיים שלך!(ברב המקרים!).

אז תן למוסך שמתעסק במערכות בלימה, שיעשה לך את העבודה, ואל תעשה קומבינות!! למען חייך וחיי משפחתך!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אכן לא מומלץ למי שלא יודע מה הוא עושה , למזלי אני לא אחד כזה ...

ומדוע שאלתי - כדאי להיות בטוח - .....

בכל מקרה אם אתה בטוח ובעל ניסיון והתשובה שלך וודאית אז תודה על העזרה ...

פורסם
אכן לא מומלץ למי שלא יודע מה הוא עושה , למזלי אני לא אחד כזה ...

ומדוע שאלתי - כדאי להיות בטוח - .....

בכל מקרה אם אתה בטוח ובעל ניסיון והתשובה שלך וודאית אז תודה על העזרה ...

אני מצטער על התקיפות, אבל עדיך שתוציא 500 ש"ח או יותר, מאשר שתעשה עבודה חאפרית בבית, וביום מן הימים העבודה הזו תתנקם בך, ולא תצליח לבלום את האוטו, ותתנגש במשהו - משאית, רכב אחר, מדרכה, עמוד או כל דבר אחר!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם
מן הסתם! אם יש יותר מדי בשר, איך אתה רוצה שהקאליפר ייסגר עליהן?! תחשוב קצת - אם אתה עושה 1+1 וזה יוצא לך 4, אז תנסה להבין מה הטעות!!!

איש מוסך, בתור אחד שלא יודע לזהות מכלולים בסיסיים בתא המנוע (מדחס מזגן?) , יש לך טיפ...טיפה יותר מדי בטחון עצמי.

תובל, איך אתה יודע שהבאת את הבוכנה עד לתחילת המהלך שלה? איך סגרת אותה?

הרפידות של רוב המכוניות מאוד קרובות בעובי שלהן, נשמע יותר סביר שלא סגרת עד הסוף את הבוכנה מאשר שההבדל בעובי הרפידות הוא כל כך גדול.

פורסם

בלנסר אין שום דבר מסובך בהחלפת רפידות! אני החלפתי בעצמי! סיפור של 10 דקות! יותר זמן לוקח להרים את הג'ק ולפרק את הגלגל מאשר להחליף רפידות. פשוט אין כל צורך לגעת בבוכנה! אני שמעתי על אנשים שדוחפים אותה מוציאים.. ואז נתקעים כשהבוכנה בחוץ עד הסוף.עכשיו בבעלותי סופר לנסר ולפי דעתי שם החלפת רפידות זה שונה. אני אישית לא אתאסק עם זה. תתקנו אותי עם אני טועה.

פורסם

אני רואה שפיזית הבוכנה בסוף המהלך שלה (סגורה עד הסוף ) ואין יותר לאין לדחוף אותה כיוון שהיא לא מפריעה יותר

הרפידה שנוגעת בבוכנה מגיעה עד למחזיק שלה - ככה שזה נראה עניין של יותר מדי "בשר"

========================================================

אגב אני בקשתי מהמוכר רפידות ללנסר 91 - ואלו הן הרפידות שקיבלתי

על החבילה רשום בעט "סופר לנסר"

ומודפס מהחברה :

colt III/IV-MINICA-MITSUBISHI COLT

EMERAUDE/ETERRRA

LANCER III/IV/VI 05.90

PROTON PERSONA 93>SAGA 92

EAGLE SUMMIT 01.93

נשמע מתאים ?

פורסם

אני לא יודע של איזה חברה קנית

אבל בשבוע שעבר הורכבו על הלאנסר 93 של אימי סט רפידות חדש של רמסה, הרפידות נשלפו מהמדף לאחר ששכבו שם שנה מאז שנרכשו עבור הסופר-לאנסר של אבי. [מק"ט זהה אגב, לשני הדגמים, לפי רמסה]

הרפידות התאימו 1:1, עובי הרפידה עליו אתה מדבר הוא העובי הנכון, הוא זהה בלאנסר ובסופר לאנסר וכנראה לא הכנסת את הבוכנה עד הסוף.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אם לא תיגע בבוכנה אז הרפידות העבות יותר לא ייכנסו.

תובל, אתה יכול לצלם?

עליתי עכשיו לרכב לצלם כמה תמונות וניסיתי עוד כמה גישות הכנסה שלא ניסיתי אתמול

ומסתבר שהן כן מתאימות , הצלחתי להרכיב את הרפידות ... (:

תודה לכל מי שעזר .

פורסם
איש מוסך' date=' בתור אחד שלא יודע לזהות מכלולים בסיסיים בתא המנוע (מדחס מזגן?) , יש לך טיפ...טיפה יותר מדי בטחון עצמי.

תובל, איך אתה יודע שהבאת את הבוכנה עד לתחילת המהלך שלה? איך סגרת אותה?

הרפידות של רוב המכוניות מאוד קרובות בעובי שלהן, נשמע יותר סביר שלא סגרת עד הסוף את הבוכנה מאשר שההבדל בעובי הרפידות הוא כל כך גדול.

זו בעיה שיש ביטחון עצמי??

אני מקבל את ההערה, כי לא ידעתי כ"כ מה החלק הנ"ל בטמפסט, אבל יש אותו בקורסיקה שלי, ואני חשבתי שזה המדחס.

אני מקבל בברכה כל תיקון או הצעה שתיתן לי.

תודה, GARAGE MAN.

וד"א אני לא הבנתי למה אמרת שיש לי ביטחון עצמי גבוה??

פורסם

וד"א אני לא הבנתי למה אמרת שיש לי ביטחון עצמי גבוה??

כי פתחת פה על תובל:

גם אם היה לך את כל הידע שבעולם, אני לא חושב שזו צורה לענות לשואל בפורום. על אחת כמה וכמה כשאין לך את הידע הזה, מה שהוברר בהמשך השרשור, ובהתבוננות בהיסטורית התגובות שלך. לטעמי, אתה צריך לשים יותר סימני שאלה בתגובות שלך ופחות סימני קריאה.

יאללה, חפיף, לנושא המעניין הבא 8)

פורסם

אוקיי:-)) לקחתי לתשומת ליבי, ואשנה זאת!

• תוכן חדש...