Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז כך אתמול חיברתי את ה22 למגבר התיישבתי ובום! התאכזבתי, בגדול הטוויטר נשמע מדהים, מפורט אבל בווליום מסויים הוא מתחיל לצרום את האוזן בצורה מציקה בתדרים מסויימים, היתכן שזה בגלל הספק נמוך? (25W)מחובר ב B.A

או שצריך לשחק קצת עם הEQ?

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אני חושב שטויטר לא צריך הרבה כוח, אבל 25 RMS לדעתי מעט בשבילו, וכנראה בווליום ה"מסויים" שלך (אני משאר מאוד גבוה) הטויטר מקבל עיוות מהמגבר ומתחיל "לצרוח" .

מצד שני אצלי הם מחוברים גם בבי אמפ, על 75 RMS, וגם בשירים מסויימים כמו SCORPIONS לדוגמה, יש מן צרימה כזאת , אבל זו לא חדות בתדרים הגבוהים (8KHZ ומעלה) אלה זה באזור 1K-6K כלומר הקול עצמו של הזמר, ולמרות זאת בתדרים אחרים זה ממש לא צורם.

תרשום מה החיתוכים והסלופים של הכיוונים שלך בHU.

בברכה.

פורסם

אצלי זה בשיר HOTEL CALIFORNIA המקורי, בדיסק מקורי.

החיתוכים שלי משתנים כל כמה שעות לכן אין לי משהו מדוייק להגיד לך, חוץ מזה שאני לא חותך אותך פחות מ1.6k וגם סלופ לפי מצב רוח 12 או 6.

תשמע הצרימה מתחילה מתי שאני מעלה מעל ל3\4 ווליום שזה די ויותר, אבל עדיין בהקשבה טובה גם בווליום נמוך יש הדגשה לא נעימה של כמה תדרים.

ד"א אחרי שהחלפתי את הטוויטרים לחדשים, משום מקום התחלתי לשמוע יללה, זה לא יכול להיות בגלל האלמנט,נכון? תקנו אותי אם אני טועה שפשוט הטוויטר הישן לא היה מספיק רגיש בכדי להשמיע באופן שמיע את אותה יללה של גרואנד לופ?

דני

פורסם

גם לי זה קרה עם אותו טויטר. הוא היה מחובר לקרוס של דוטק אוביישן על 0 DB, וברגע שהורדתי אותו למינוס 3 DB בקרוס, הוא נשמע מעולה, מידיי פעם קצת מדגדג את האוזן בעניין הצריחות. אבל ממש בקטנה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקי, רשמתי לעצמי "לא לשמוע רוק כבד עם הרבה צרחות ברקע":wink:

דני

פורסם
אצלי זה בשיר HOTEL CALIFORNIA המקורי, בדיסק מקורי.

החיתוכים שלי משתנים כל כמה שעות לכן אין לי משהו מדוייק להגיד לך, חוץ מזה שאני לא חותך אותך פחות מ1.6k וגם סלופ לפי מצב רוח 12 או 6.

דני

זה שהFS של MT22 הוא 1.6KHZ זה לא אומר שבחיבור ישיר (בי אמפ) צריך לחתוך אותם כך, זה מאוד מסוכן לטויטרים, וגם הסלופ בטויטרים צריך להיות כמה שיותר גבוה.

תחתוך את המידבאסים מלמעלה עד 3.15KHZ, ואת הטויטרים מלמטה כמובן ב3.15KHZ בסלופ של 24 DB , ותחזור לפה ותגיד איך נשמע.

אצלי זה חתוך ככה .

פורסם

על איזה סלופ לקסוע את הטוויטרים? 6 12 18 24?

ובמידים תחימה עליונה 6 12 18 24 ?

פורסם

אתה מתפלא שהטוויטר נשמע רע עם חיתוך ב 1.6 ו 6 DB? גזרת עליו גזר דין מוות.

תעלה אותו ל 2.5 לפחות עם סלופ של 24 ותראה איך הכל מסתדר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

http://www.morelhifi.com/support/pdf/mobile/MT11_MT22_MT23.pdf

תסתכל פה תשווה בין ה 11 שאני מתאר לעצמי שהיה לך לבין ה 22 ותראה שיש הבדל מהותי.

בעיקר בזה שהעקומה של ה 22 מתיישרת dB נמוך הרבה יותר. ואין לו קפיצה באמצע וכו..

אל תשכח שכל 3 דיבי זה 50 אחוז תוספת ווליום ככה שיש תדרים מודגשים יותר.

• תוכן חדש...