Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני יותר גולש בעבודה מאשר עובד(אני מקווה שהבוס שלי לא גולש פה..)

ולכן החלטתי לחבר מחדש את האינטרנט בבית (אחרי יותר משנתיים בלי)

אם יש למישהו המלצות אני מחפש לחבר את החבילה של ה5 מגה

הוט/בזק יש לי פחות או יותר מחירים

השאלה מבין הספקים מה כדאי ?

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

אני מחובר דרך 013, כבר מספר שנים, אחרי הרבה ניסיונות עם ספקיות אחרות.

ל013 חיבור מהיר, במיוחד כלפי חו"ל, שירות לקוחות מעולה, ואין בעיות או נפילות וכאלה.

רק צריך לבדוק משהו, לפני שנה ומשהו פתאום האינטרנט שלי כלפי חו"ל (בארץ היה מעולה) ניהיה איטי, התקשרתי והם פשוט שינו לי את ההגדרות של השם משתמש, ומאז הוא מהיר גם לארץ וגם לחול, אם זה קורה, לא להגיד ככה זה ב013, פשוט להיתקשר והם מתקנים את זה.

בנוסף, 013 לא מגבילים תעבורה כמו שחלק מהספקיות התחילו...

פורסם

בנוסף, 013 לא מגבילים תעבורה כמו שחלק מהספקיות התחילו...

מגבילים תעבורה ?!

הרבה השתנה בשנתיים

מי מהספקיות מגביל תעבורה ולכמה ?

ואגב מחירים יש לך פחות או יותר או מס' טלפון שלהם ?

פורסם

אני לא זוכר מי בידיוק מגביל, אם אני זוכר נכון, נטויזיון התחילו עם זה, ואז גם אינטרנט זהב ו012 הצטרפו

לא זוכר מעבר לזה.

טלפון? 1800-013013

תשאל לגבי מבצעים, אגב, תיהיה בטוח שאתה צריך 5 מגה לפני שאתה מזמין, כי זאת חבילה פשוט יקרה, אני על 2 מגה משלם לבזק 30 שקל, ולברק 35 שקל, שניהם בלי התחייבויות למיניהן

פורסם

אני מנוי ב הוט ונטויז'ן , על חבילה משתלמת ביותר לדעתי , 215 ש"ח להכל. חבילה משולבת שמשלמים לנטויז'ן 215 ש"ח , 5 מגה על 256 העלאה, ולא משלמים כלום להוט (כאמור חבילה משולבת)

אחי למשל מחובר ב 5 מגה, ו 512 אפלוד, הוא משלם לנטויז'ן 89 ש"ח לחודש, ולהוט 119 מה שיוצא שקלים בודדים יותר לחודש אבל אפלוד כפול.

** לגבי הגבלת תעבורה - פעם נטויז'ן היו מגבילים אנשים כי היו טוחנים את ה קו 5 מגה כל היום .. היום כבר לא.. (מניסיון.. אצלי הוא מוריד\מעלה כמעט נונסטופ)

פורסם

אני ממליץ לך להתחבר דרך הוט וספק בזק.

מכמה סיבות, אין צורך בחייגן. זה אומר שיש לך IP משלך. אם כל היתרונות וכל החיסרונות של זה.

UPLOAD הכי גבוע בכבלים, ועד לא מזמן ,גם לא כל כך מוגבל כמו אצל ספקים אחרים. אני לא יודע אם זה עדיין נכון.

Omnia mea mecum porto

פורסם

גם את המודם (ראוטר) של ה-ADSL ניתן לקנפג כך שלא יהיה צורך בחייגן (PPPOE), ועדיין אתה מקבל כתובות פיקטיביות מהראוטר.

פורסם

בזק העלו את האפלואד לכולם, בחינם, לפני כמה זמן. (ADSL)

לגבי הכבלים, אתה לא מקבל IP שלך, זהו לא אייפי סטטי, ברגע שתתחבר מחדש תקבל אחר, אותו דבר תקבל אם תחבר את המודם באמצעות ראוטר, והיום בזק מחלקים מודמים שאפשר בקליק אחד להפוך לראוטרים(ואז גם אין חייגן), ככה שזה לא יתרון כזה גדול לדעתי.

פורסם
גם את המודם (ראוטר) של ה-ADSL ניתן לקנפג כך שלא יהיה צורך בחייגן (PPPOE), ועדיין אתה מקבל כתובות פיקטיביות מהראוטר.

זה בכלל לא דומה.

אתה תקבל כל פעם IP אחר בזמן ניתוק כלשהו.

אצלי (וזה גם תשובה לTOMZ) יש IP שמתחלף כל חצי שנה אם אני רוצה. אם אני לא רוצה, זה נשאר שנים. וזה IP חוקי לכל דבר. ניתן להגיע אליו מכל מקום.

(אין שום NAT)

Omnia mea mecum porto

פורסם

אצלי פשוט יש חיבור ישיר, (בלי ראוטר) ואייפי קבוע - שלא השתנה כבר שנה וחצי בערך - יש לזה חסרונות אבל גם יתרונות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
זה בכלל לא דומה.

אתה תקבל כל פעם IP אחר בזמן ניתוק כלשהו.

אצלי (וזה גם תשובה לTOMZ) יש IP שמתחלף כל חצי שנה אם אני רוצה. אם אני לא רוצה, זה נשאר שנים. וזה IP חוקי לכל דבר. ניתן להגיע אליו מכל מקום.

(אין שום NAT)

זה משנה אך ורק אם IP סטטי מעניין אותך.

אם ההבדל מבחינתך הוא רק הנוחות של הדלקת המחשב והתחברות מיידית לאינטרנט (ללא חייגן), אז מה שתיארתי עושה את אותה עבודה.

פורסם

עד ללפני חודשיים הייתי מנוי של נטוויז'ן בקו 1.5 ובבית ההורים בזק בינלאומי 1.5

הקו של נטוויזן היה איטי משמעותית מבזק!

הורדות בטורנטים היו בלתי נסבלות לעומת בבזק - הם נותנים תיעדופים ומי שעושה משהו שהוא לא גלישה בHTTP - אוכל אותה - חד וחלק.

(ואני לא מדבר על השירות לקוחות - אין חשבוניות בדואר אם לא מתחננים , הם נותנים "מתנה" דקות חינם בתשלום של 4 ש"ח לחודש - ומפגיזים ב20 ש"ח חיוב על ANTI SPAM וANTI VIRUS למייל על כל תיבה למרות שבמשך 3 חודשים חודש אחרי חודש ביקשנו להוריד את זה כי אנחנו בכלל לא משתמשים בתיבות הדואר וגם אם כן - מכיוון שאני עובד בצ'ק פוינט - יש לי בבית את אותו המוצר שהם נותנים למגזר העיסקי ומבצע את השירותים האלו)

תתחבר לכל חברה אחרת - רק לא נטוויז'ן

בקשר לאופציות - לפני חודשיים עברתי ל2.5 מגה בבזק בינלאומי על ADSL - אין מאושר ממני.

הכל טס - טורנטים , גלישה , UPLOAD - תענוג.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תתחבר לכל חברה אחרת - רק לא נטוויז'ן

ליביו

אכן, אתה מצטרף לשורה של מכרים שלי שהמליצו לי לא לעבוד עם נטוויז'ן

אני כרגע מתלבט בין בזק בינלאומי לברק והמחיר כנראה יכריע.

בקשר להוט/ADSL, אני חושב שאני אלך על הוט למרות שבפעם קודמת הייתי מחובר לADSL

פורסם

כנ"ל, נטוויז'ן = no good

אני לא מבין מה הוויז'ן שלהם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...