Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי חברה כידוע לכם,הבאתי כנפון מקורי אחורי לבגאז שירד מXS 99 וכרגע אצלי לטובת הרכבתו על הXR 99 שלי.

זה הכנפון:

p1010048cw8.jpg

p1010049pk4.jpg

וזה הרכב שלי:

p1010050hk9.jpg

עכשיו ,השאלות מופנות לכל מי שעשה והתקין ברכב שלו/חברים את הספויילר הזה על 106 דור שני.

אני לא מעוניין להדביק אותו אלא להשתמש בהברגות המקוריות שלו ולקדוח אותו דוך אין דוך לחלקו העליון של הבגאז.

ולכן ,אני מעוניין בהצעות,תמונות,הסברים אפשריים[הכל יתקבל בברכה כמתן סיוע] בדבר התקנה נכונה,קדיחות איכותיות ומדוייקות,ואופן ההתקנה לפי הסדר[מסודר,שלב אחרי שלב בדבר ההתקנה -כדי שיצא נקי אסטתי ויפה,ולא חאפרי].

ידוע לי על אנשים שעשו זאת ברכב שלהם [ליאור בראלי הכחולה,לירן בראלי הלבה,רועי בראלי השחורה,ועוד].

אני אשמח לקבל ממכם הדרכות ,ואם יש לכם בכלל תמונות מההתקנה שיכולות לעזור לי ולהבהיר לי וויזואלית את אופן ההתקנה.

תודה מראש לעוזרים. 8)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אספי,

ב-XS כפי שראינו במפגש האחרון, הספויילר מתחבר עם הברגים לתוך דלת תא המטען עם חורים מוכנים כבר

(4 ברגים, 2 ארוכים ממש בצדדים של הספויילר ו-2 באמצע יותר, כפי שניתן לראות בתמונה שנתת)

אצלי כמובן שלא היו את אותם החורים, ואם רציתי להתחקות אחר ההתקנה כפי שזה נעשה במקור ב-XS,

זה דיי מיותר עם קדיחה ברגים שלאחר מעשה על דלת תא המטען.

אני מניח שגם אצלך זה ככה, והוא מגיע ללא "הכנה".

עצתי היא לך להתקין את הספויילר כמו שאני עשיתי וכך גם עשה רועי עם ה-S1.

בהתקנה כפי שאנחנו עשינו, אתה צריך להוציא מהספויילר את הברגים החוצה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לירן,הראת לי במפגש איך זה נעשה אצלייך,מודה שזה יושב יפה,אבל אצלי אני מעוניין לעשות זאת כמו בספר וכמו שיצא מהחברה,אני לא יודע אם ליאור לא קדח אצלו בראלי חורים,או שהוא התקין את הספויילר כמו שאתה ורועי עשיתם.

אני מעוניין לקדוח חורים,ולכן אני צריך יעוץ מקצועי בעניין הזה בעיקר ממישהו שיש לו רקע וניסיון בעניין.ידוע לך מהמועדון שלנו מי עוד עשה התקנה של כנפון כזה?[בעיקר אם הוא עשה ע"י קדיחות]

כדי שאני יוכל להתייעץ איתו באופן פרטי ולהעזר בו?

אגב יש לך תמונות של מהלך העבודה אצלייך? זה עשוי לעזור לי[כי את ההסבר שנתת לי במפגש כבר שכחתי,ובמידה ובסופ"ש אני אחליט בכל זאת להתקינו ללא קדיחות ובשיטה שלך,אז שיהיה לי בסיס]

תודה מראש.:wink:

פורסם

לדעתי ליאור עם הפדנטיות שלו, התחקה אחר ההתקנה כמו ב-106 במקור, כולל ברגים ומיקום מדוייק.

נסה להתייעץ איתו.

לצערי אין לי תמונות מתהליך ההתקנה הפשוטה מאוד אצלי.

בהצלחה אספי, הספויילר הזה של GTI/XS זה בהחלט אחת התוספות היפות לרכבך.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

תודה לירן,ניתראה במפגש הבא[בעזרת ה הספויילר כבר יהיה מותקן.]

אני אצור קשר עם ליאור[גם אני די סגור שהיקי האובססיבי הזה עשה עם קדיחות כמו מהיצרן,ודי סגור שיש לו תמונות]

ומסכים איתך שזו אחת התוספות המוצלחות שניתן להסב לXR/RALLY.

אגב בהזדמנות זו,האם ידוע לך אם המיכסה טנק דלק[האלומיניום]של ה206GTI מתאים למיכסה דלק של 106 דור 2?

פורסם

אגב בהזדמנות זו,האם ידוע לך אם המיכסה טנק דלק[האלומיניום]של ה206GTI מתאים למיכסה דלק של 106 דור 2?

אכן מתאים, וזה גם יפה.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

הבנתי לירן,ידוע לך איך הוא מולבש?

אל תגיד לי שהוא מולבש בלחץ בלי איזה קונטרה רצינית שתשמור עליו מגניבות של חמדנים שפשוט עם מברג ישלפו אותו החוצה מהמכסה המקורי.:-(

פורסם

לירן איך בדיוק זה מגיע עם מפתח,ככה אני מקבל אותו,מפה והלאה איך זה הולך להתלבש על המכסה שלי בצורה יעילה ולא מצועצעת שכל חמדן יוכל להוציא לי אותו ב2 שניות ובקלות.

הינה תמונה של מה שאני מקבל:

1_7_12998_20070218110205[1].jpg

פורסם
אספי,

ב-XS כפי שראינו במפגש האחרון, הספויילר מתחבר עם הברגים לתוך דלת תא המטען עם חורים מוכנים כבר

(4 ברגים, 2 ארוכים ממש בצדדים של הספויילר ו-2 באמצע יותר, כפי שניתן לראות בתמונה שנתת)

אצלי כמובן שלא היו את אותם החורים, ואם רציתי להתחקות אחר ההתקנה כפי שזה נעשה במקור ב-XS,

זה דיי מיותר עם קדיחה ברגים שלאחר מעשה על דלת תא המטען.

אני מניח שגם אצלך זה ככה, והוא מגיע ללא "הכנה".

עצתי היא לך להתקין את הספויילר כמו שאני עשיתי וכך גם עשה רועי עם ה-S1.

בהתקנה כפי שאנחנו עשינו, אתה צריך להוציא מהספויילר את הברגים החוצה.

החל מהיום בערב-רועי עם הראלי S1 לשעבר:-D

שתי אופציות ברורות:1)לקחת סימונים מרכב שמגיע עם הספוילר מקורי(XS/GTI) וזאת על מנת למקם את נקודות הקידוח בצורה הנכונה ביותר.

יתרון ברור-ישב חזק ובטוח,יהיה קשה לתלישה.

חסרונות-מי שירצה באמת ,יתלוש לך ואז הנזק גדול.פוטנציאל להתפתחות חלודה באיזור הקידוח ומבחינה פסיכולוגית אני מתקשה לקדוח בפח הרכב מה גם שזה בחיים לא יצא כמו מהחברה.

2)להדביק עם הרבה סיליקון ייעודי לפח.

יתרונות-קל לביצוע,חזק מאוד למרות מה שחושבים(אצלי מעל שנתיים וחצי ועמד במהירויות של מעל 200),לא מזיקים לפח,אם מישהו יתלוש הנזק לבאגאג יהיה מינימאלי.

חסרון-קל יותר לגניבה,סימני סיליקון במקרה של עבודה לא מושלמת,סיכון לנזק פח/צבע אם לא משתמשים בסיליקון ייעודי.

עם הפופולאריות העולה של הספוילרים של 106 S2,הייתי הולך על אופציה 2,כמו שעשיתי אז...

בהצלחה.

פורסם
לירן איך בדיוק זה מגיע עם מפתח,ככה אני מקבל אותו,מפה והלאה איך זה הולך להתלבש על המכסה שלי בצורה יעילה ולא מצועצעת שכל חמדן יוכל להוציא לי אותו ב2 שניות ובקלות.

הינה תמונה של מה שאני מקבל:

במקרה של התאמת המכסה בלבד -עליך לפרק את הפלסטיק המקורי

לקנות דבק פלסטלינה(מעין גליל אפור שחור שלשים אותו ואז הוא מתחמם ומתקשה בטיל-לעבוד זריז)

להתאים את המנגנון נעילה המקורי שלך למכסה בזוית הרצויה כשהוא מורכב על הרכב(וזאת על מנת לקבל את ההתאמה לכנף)

וללחוץ חזק עד שזה מתקשה בטון.

שים לב-אם אתה קולט שאין התאמה עליך לפרק הכל במהירות הבזק אחרת זה מת.

פורסם

הבנתי ,תודה רבה לשניכם,אגב יש מצב שאני עדין ילך על אופציה 1 ולא 2 בנוגע לספויילר.

בעיקר בשל העובדה שאני נעזר באבי [במקצועו מסגר מקצועי ורתך ארגון מוסמך כבר 22 שנה] ככה שלגבי חוש טכני וידיים טובות אני מכוסה.

תודה לשניכם.

אגב רועי את עניין המכסה דלק לא ממש הבנתי,יש לך איזה קישור או פיסת מידע ברשת אשר מסבירה על כל העניין והתהליך?

נ.ב:שמעתי כבר היום בצהריים שמכרת את הרע-לי המדהימה שלך,מזל טוב .

פורסם

לצערי אין לי קישור כלשהו או תמונות להראות לך

למרות העובדה שאני ועוד 3 חברים עשינו בדיוק אותו דבר...

אולי מחר שהקונה יבוא לבצע העברת בעלות אני יצלם לך ויהיה לי במה לעזור

נ.ב-תודה על הברכות!

פורסם

סבבה רועי,נהיה בקשר בנידון-אני מעריך את הנכונות שלך לעזור לי.:wink:

נ.ב2:עוד לא ביצעת העברת בעלות?:shock:

• תוכן חדש...