Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הם נקראים ודים ולובה,פעם מאריק וגלינה,פעם מאריק והלנה.אלה רק המודעות שמתפרסמות עכשיו.פשוט מצחיק.נותנים טלפון במודעה ומבקשים להתקשר לטלפון אחר.

פורסם

לא יודע, אבל אני מכיר איזה בחורה בסניף הדואר, נותנים לה מכתב, היא ישר אומרת "אני שולחת".

פורסם
לא יודע, אבל אני מכיר איזה בחורה בסניף הדואר, נותנים לה מכתב, היא ישר אומרת "אני שולחת".

חופשי זה מקרה לכלבוטק.

האישה הזאת מהדואר ניראת לי מסוכנת !

עוד ת'רד הזיוי

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

שמתי לב לזה . לוח Yad2 . מדובר ברח' ארז בשכ' אקדמאים ( אל תשאלו למה ואיך אני מזהה ) .

כל מודעה שלהם הזויה יותר מהשניה , מעבר לעובדה שהם מפרסמים כסוחרים בלוח הפרטי , וכפרטיים בלוח הסוחרים . :screwy:

פורסם

עוד דבר בYAD2 שאני לא מבין זה:למה הרבה פעמים בסעיף איש קשר,במקום שם מופיע כל מיני צירופי אותיות ומספרים מוזרים.הרי אף אחד לא מחייב לרשום שם באתר הזה.

פורסם
עוד דבר בYAD2 שאני לא מבין זה:למה הרבה פעמים בסעיף איש קשר,במקום שם מופיע כל מיני צירופי אותיות ומספרים מוזרים.הרי אף אחד לא מחייב לרשום שם באתר הזה.

זה שם המשתמש. הוא יופיע אלא אפ המפרסם ימחוק

פורסם

אוי לא! המגפה מתפשטת!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שמישהו יכין רשימת מטרות לשרשור הזה.

ויגיש את זה בשלושה העתקים.

ארז אם השרשור לא מעניין אותך פשוט אל תכנס אליו.

ואם אתה רוצה מטרה,כנס ל"דוגמאות מהחיים על רמאויות בקניה מיד 2".אולי תבין.

בכלל,הייתי מציע להכין רשימה שחורה של כל הרמאים בענף.יש לי הרבה מה לתרום בנושא.

פורסם
שמתי לב לזה . לוח Yad2 . מדובר ברח' ארז בשכ' אקדמאים ( אל תשאלו למה ואיך אני מזהה )
כבר נראה חשוד. גם רחוב על שם ארז וגם שכונה של אקדמאים בלוד?

מדע בדיוני.

פורסם

מה חשוד בזה?

גם בראשון יש שונת קרית חתני פרס נובל אז זה אומר שמישהו בשכונה בכלל פגש חתן פרס נובל?

לפחות בשכונת האקדמאים בלוד גרים אנשים שפורצים אצל אקדמאים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ארז אם השרשור לא מעניין אותך פשוט אל תכנס אליו.

נהפוך הוא! אני מאוד מתעניין בשרשור, פשוט לא מבין את המטרה, מבקש עזרה במציאת המטרה.

פורסם

מה לא ברור ?

ביום הם ואדים ולובה , בלילה הם הופכים למאריק וגלינה .

בשבתות וחגים הם מאריק והלנה .

נפתרה התעלומה .

• תוכן חדש...