Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדיח שלנו התקלקל.

זאת אומרת, הוא התקלקל כבר לפני כמה חודשים, אבל רק היום התיאשתי מלשטוף כלים ביד. לא הייתי מתיאש אם באמצע אקט שטיפת כלים סוער (סיר של פירה מאתמול :evilbat:) מכונת הכביסה לא היתה מתחילה להציף לי את הסלון.

בכל אופן, זה לא משנה כרגע.

מישהו מכיר (או אולי הוא אחד כזה בעצמו) טכנאי שירות למכונות כביסה ומדיחי כלים, שעובד באזור המרכז (רמת-גן-גבעתיים)? בפעם הקודמת שבחרתי אחד מדפי זהב נפלתי על חאפר שעשה יותר נזק מתועלת. אשמח לקבל המלצה לטכנאי משכמו ומעלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

http://www.keshet-tv.com/Item.aspx?GroupID=1331&ItemID=26432&ProgID=1328

הראשון- יעקב בנג'י הוא אדם נחמד מאד שאני מכיר אישית עוד הרבה לפני התוכנית. אמנם לא נדרשתי בשירותיו, אלא שירתתי אותו בהקשר אחר. בכל מקרה חבר שנעזר בו הכיר ביננו והמליץ עליו, כאמור עוד הרבה לפני התוכנית.

אגב אל תטרח להזכיר את שמי, הוא לא יזכור. חלפו לפחות 5 שנים.

פורסם

כן, יש הצפה קטנה בה"פ מאז פרסום ההודעה על חלקי המחשב :shock:

עדיין יש חלקים, אגב. אף אחד לא צריך לוחות של P2 וכרטיסי רשת + SCSI? :roll:

עדכון קטן - המכונה בסדר. ההצפה נגרמה בגלל סתימה בצינור ביוב. מזל טוב לדיירים החדשים בדירה, בהצלחה עם הסתימה.

עכשיו נשאר רק המדיח הסורר. אין המלצות? איפה רפי לין כשצריך אותו :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...