Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ראשית אני חדש ונהנתי מאוד מלקרוא המון דברים מענין בפורם במשך כל הלילה..

בקשר לנושא שלי, אני חייב לקנות רכב באופן די דחוף, התקציב שלי עומד על כ25-35 אלף, אני מחפש תיבה ידנית בלבד!

לאחר חיפושים רציניים ומעמיקים מצאתי בסוף רק רכב אחד שנראה לי פאנן, וזהו ה קליאו RXT B 1,400 16V (בנזין כמובן)

כאשר הרכב במצב חדש, שנת 2001 יד 3 , ידני ועבר 133,000 ק"מ.

אני התלבטתי המון עם אופל קורסה וסיאטים, פונטוים, פיאסטות וקליאו.... הבעיות שלי הינן:

1. אני מחפש רכב אמין שיוכל "לסחוב" אני בא מ6 שנים של נהיגה על מנוע 3.1 דיזל ואני מפחד שיהיה לי קצת קשה לצאת לעקיפות עם מנוע קטן

2. אני מחפש מודל 99 ומעלה ובמחיר הזה ובדרישות שלי אין יותר מדי בחירה..

כלומר יוצא ש:

אופל קורסה - מנועים חלשים מאוד 1.2 ו 1.4 אותו דבר הפיאסטה וגם הפונטו שהן בכלל מתפרקות...

אז נשארתי אני, הקליאו והסיאט.. לאחר עוד בדיקה הסיאטים נראו לי פחות עמידים ובעלי מחירון נמוך יחסית ולרוב הרכב משמש ערסים... לא שיש לי בעיה עם ערסים, העבודה היא שהם "קורעים" לרכבים שלהם את הצורה.. ואני מאמין שבדר"כ ערסים לא נוהגים בקליאו..

הבעיה שלי עם הקליאו- לא מכיר את האוטו אבל הדבר שמנחם אותי שכל 3 הידים פרטיות, הק"מ בסדר, והמנוע למרות שהוא קטן הוא 16V בעל 98 כח סוס.. והבחור טוען שהרכב סוחב משהו בסט... אז אם יש לכם מידע, או התראה או משהו שיוכל לעזור לי להתמקד יותר על כן או לא אני מודה ממש !

פורסם

האוטו הזה חביב מאוד וגם זריז. והמנוע שלו נחשב למוצלח. יש לבדוק היטב את היסטוריית הטיפולים ושכל מערכות החשמל תקינות.

פורסם

רכב מעולה אך הנתונים שלו לא מזהירים בכלל גם יד גבוהה, וגם הרבה ק"מ.

וכנראה שאין לו כבר היסטורית טיפולים, אני הייתי מתמקד בדגם הזה אך הייתי מחפש רכב עם נתונים טובים יותר.

פורסם

תודה חברה! אתם צוקדים בקשר ליד.. זה גורם לי לחשוש.. איך אני בעוד שנתיים שלוש אנסה למכור אותו כאשר הוא יהיה יד רביעית... בקשר להסטורית רכב הבחור טוען שיש לו את הספר רכב עם כל הטיפולים החל מיום הקניה של הבעלים הראשונים..

הוא טוען שהתיקון הכי גדול שהיה לרכב עד עכשיו זה החלפת רדיאטור (במוסך מורשה וטוען שכל החלקים תאומים ולא חלופיים)

פורסם

בדוק האם בוצעה החלפה לרצועת התזמון (+שאר החלקים האמורים להיות מוחלפים בטיפול זה).

הרצועה במנוע זה היא נקודה רגישה.

שים לב שטיפול טיימינג אינו זול (לפחות לא במוסך מורשה).

וכמובן חשוב לבדוק את כל הסטוריית הטיפולים.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

חוץ מהיד והקילומטר שהם לא מזהירים האוטו עצמו בהחלט אוטו טוב.

אם אתה דואג שלא יסחוב פשוט תבקש לעשות סיבוב,לא רואה בעיה בזה.

אתה לא קונה חתול,אתה קונה אוטו אז תדאג לבדוק ממש טוב לפני שאתה קונה.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה חברה!

היום בדקתי את הרכב, נסעתי עליו ומה שיש לי לומר זה :

הרכב עצמו מעוצב יפה וצעיר

אבל מבחינת סחיבה... לא .. לא בשבילי אני צריך מינימום 1,800 ... בשבילי זה חלש כל העניין של ה 1.4

פורסם

אתה חם?? מקלחת קרה פותרת את הבעיה....:-D

קצת תרבות ועברית נכונה (או כמעט נכונה) עדין לא הזיקו לאף אחד.....

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
תודה רבה חברה!

היום בדקתי את הרכב, נסעתי עליו ומה שיש לי לומר זה :

הרכב עצמו מעוצב יפה וצעיר

אבל מבחינת סחיבה... לא .. לא בשבילי אני צריך מינימום 1,800 ... בשבילי זה חלש כל העניין של ה 1.4

לומדים להסתדר עם מה שיש .

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היית נוסע על ה 1.2 שלי...:-D

אם אתה רוצה מנוע 1800 תתחיל לרדת בשנתון ולעלות בק"מ שיש על הרכב .

על איזה רכב נהגת שהוא 3.1 דיזל ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה בסדר קניתי השבוע רכב משהו לפנים!

ניסן אלמרה קופה 3 דלתות 1.600 16V מיבואת מחול עם קמ של 140 האוטו משהו בסט.. שמור ברמה רצינית... ג'נטים 15 195 על 50 של OZ משהו חבלז

פורסם

היא במקרה לבנה? אשמח אם תעלה תמונה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...