Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזכרת לי שרציתי לעבדור לטראק בול.

זה ליגה אחרת.

לגבי מקלדת ..לא מבין למה לשלם ביכלל עליה אם אפשר ב 5 דקות לנקות כל מקלדת עם אציטון.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שאתם לא מבינים זה החוסר האותיות זה רק בונוס P:

כן אנחנו דור מדבר.

לא הבנו למה קנית ב 80$ שאפשר לעשות את זה ב 5 דקות על מקלדת אחרת שיש לך שסביר להניח שהיא לא פחות טובה מיבחינת שילדה מטורפת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הנה המקלדת שלי שאחי קנה לי לפני 9 שנים. הוא הביא לי אותה לצ'ילה אחרי שהבנתי שWINDOWS בעברית זה טוב, אבל לא יעיל אם אין לי מקלדת בעברית. שימו לב למקש הרווח המפוצל, שהצד השמאלי שלו הוסב לBACKSPACE, ולכפתורי החיצים הנוספים בצד שמאל, שעושים את חווית המשחק עוד יותר נוחה וחנונית.

את העכבר קניתי ביום שהוצאתי רשיון, כלומר לפני 5 שנים. הוא יותר נוח לשימוש מעכבר נורמלי, והיד שלי לא כואבת. מה שכן, יש לי שריר מפותח יתר על המידה באגודל הימני. לעכבר יש שני כפתורים קלאסיים, פלוס גלגלת ושני כפתורים שמשמשים כ"קדימה" ו"אחורה" באינטרנט וכשאני מסתכל על תמונות.

הכיסא היה מתנת יום הולדת מאח שלי. יש לו הנעה של חמשת הגלגלים, וציר משותף, בדומה לפורד מוסטנג ומיני מיינור.

הג'וייסטיק היה מתנת ניחומים שנתתי לעצמי אחרי שלא עברתי את הטסט התיאורי בפעם הראשונה.

כפי שאתם רואים, למחשב יש למעלה ידית נשיאה, בדומה לM16. בדגם אחר הייתה אופציה לשים כוונת טלסקופית, אבל זה עלה יותר.

Beat That!

Picture 002.jpg

Picture 003.jpg

Picture 006.jpg

Picture 007.jpg

Picture 008.jpg

Picture 009.jpg

• תוכן חדש...