Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק מספר תיקונים,

* כמו שכבר כתבתי קודם (כנראה לא שמת לב), אני חייל ואין לי זמן להסתובב בתחנות מרכזיות וכדומה, המקסימום שאני יכול זה לנסוע לחנויות בחיפה והקריות או להזמין מהאינטרנט (כמובן רק דרך אתרים מומלצים ולא איזה "שמעון, כי מוזיקה זה אחלה נקודה קום").

* גם כן ציינתי קודם, גם מאחורה וגם מקדימה הרמקולים שלי הם עגולים, ככה ש6 על 9 לא יתאים לי.

* לא ציינתי בפירוש קודם, אולי זה המקום להגיד, אני לא מתכוון לקנות יד שניה ולא משנה מה יהיה, סורי, אני יודע שאין בזה היגיון ושאני מפסיד אחלה דילים, אבל אני בן אדם פחדן וקניה יד שניה זה ממש ממש לא בשבילי, אני לא ישן איתם טוב בלילה...

תודה רבה על הרצון הטוב לעזור!

פורסם

לא יודע למה לא הצלחתי לערוך את ההודעה הקודמת אז סורי על הדאבל פוסטינג.

קיצר, החלטתי שאני רוצה להשקיע עכשיו עד 1500 שקל (ממש גג גג, עקרונית במחיר הזה אמור לבוא גם הרכבה ככה שזה לא תקציב נטו לחלקים).

ולא להשקיע בזה אחר כך, פשוט זה לא עניין ששווה לי השקעה, רוב הנסיעות שלי זה בין 3 ל10 דקות (נסיעה לבסיס, נסיעה לקניון וכו)... רק פעמיים בשבוע יוצא לי לעשות נסיעות ארוכות, וגם לא תמיד כל שבוע (לפעמים לוקח רכבת שיש פקקים).

לעניין, אני לא חושב שסאבוופר כזה יועיל לי כל עוד לרמקולים יהיה באס טוב, אני לא מנסה להפוך את האוטו, סך הכל להנות מקצת היפ-הופ.

בקשר למגבר, מכוון שאני לא מבין בעניין אני לא רוצה סתם לזרוק דברים לאוויר, אבל אם זה קשור בעיקר לעוצמה, זה גם לא ממש יועיל לי כי אני לא מאלה ששומעים בפול ווליום, כמו שאמרתי קודם חשוב לי שהרמקול יתן צליל נקי ואיכותי, ושיהיה באסים נחמדים שיכפרו על החוסר בסאב וופר.

מערכת אני לא רוצה להתפשר על "דרגון פליי", אני חושב שהפיוניר DEH-2950MP יעשה תעבודה,

עולה רק 700 שקל (לא זול, אבל יחסית לשאר גם לא יקר), דגם חדש, 2007, פאנל נשלף שלט והכי חשוב AUX קדמי, ככה שהוא גם מספק לי את כללל מה שציפיתי מההתחלה מבחינת פיצ'רים.

לא מצאתי עליו ביקורות ברשת בקשר לאמינות ולקריאת דיסקים, וזה ממש מציק לי כי אין כמו ניסיון של לקוחות...

בקיצור, מה אתם ממליצים לי לדחוף בכסף שנותר אחרי המערכת? רק מגבר ולהשאר עם הרמקולים שלי? (בתקווה שהם בכלל תקינים), או לקחת 4 רמקולים זולים של פיוניר (250 שקל לזוג), ולהגיד שלום למגבר?

בקשר לקניה של זוג אחד איכותי, לדעתי זה לא מתאים לי כי זה ידרוש הוספה של עוד זוג בעתיד, מה שאני לא רוצה לעשות, אני חושב שלשימוש שלי 1500 שקל זה מעל ומעבר, אין לי צורך להשקיע יותר מזה במערכת אודיו לרכב, אני לא נוסע מספיק בשביל לנצל מחיר כזה...

ובקשר להסתפק בזוג אחד איכותי במקום 4 בינוניים, אני לא יודע אם זה שווה, כי תכלס באוטו חשוב שיהיה צליל היקפי ויש מצב שזוג יעשה הרגשה שחסר משהו... הרגשת ריקנות כזאת בצליל שזה בא נגיד רק מאחורה או רק מקדימה... לא ככה?

שוב המון תודה על העזרה שלכם, מצטער שאני כזה לא החלטי ואולי קצת נשמע כשולל רעיונות, פשוט אני יודע מה אני צריך ואני לא רוצה לזרוק כסף לפח... כמובן שכל תגובה שלכם נלקחת במקסימום רצינות ואני אשמח לכמה שיותר תגובות ודיעות...

פורסם

לטעמי תקנה עוד 2 זוגות של רמקולים ותהנה. יש לך אפשרות לקנות סט קומפוננט של מורל פולס לקדימה ב-500 ש"ח (חדש) ועוד איזה 6X9 מאחורה ב-200 ש"ח (יד שניה אפשרי ביותר למצוא כאלה רמקולים במחירים האלה) ושלום על ישראל.

בהשקעה שכזאת, ועקב חוסר מחשבה על העתיד, אין צורך במגבר.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבל אין לי איפה לדחוף 6 על 9 ! הרמקולים שלי גם מאחורה עגולים לא ביצה....

כבר רשמתי את זה :\

הבעיה היא שאני לא יודע את המידות המדוייקות, מאחורה זה 6.5 אינץ כנראה, מקדימה זה או 4 או 5.25 לאדע...

פורסם

אז אותו הכנ"ל קומפוננט מקדימה מורל פולס רק 5 ורבע אינץ, ומאחורה רמקולים 6.5, ובזה אין לי ממש מושג לכן לא אציע פה רמקול מסויים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה זה קומפוננט? כמה אמור לעלות הסט הקדמי הזה שאתה מדבר עליו?

האם צריך בשביל זה מגבר? משהו שתומך בקומפוננט או שזה ישר למערכת סטריאו?

כמה W צריך לרמקולים אחוריים?

תודה רבה!

פורסם

קומפוננט = סט שכולל בתוכו: 2 מידים של 5 ורבע אינץ (במקרה שלך), 2 טויטרים, 2 קרוסים. המידים והטויטרים מתחברים לקרוסים והקרוסים למגבר\רדיו דיסק. בשביל הסט שהצעתי לך לא חובה מגבר אם אתה לא רוצה מגבר בתקציב הזה. מחיר לסט כזה 500 ש"ח מקסימום לחדש. לגבי רמקולים אחוריים אמרתי לך שאין לי ניסיון עם אחוריים 6.5 ולכן לא אגיב.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני גם חושב כדאי לך לקנות מורל ומאחורה מקסימום תעשה בנייה קטנה שתגביה טיפה את הרמקול ורק המגנט יכנס לחור. כך תוכל להכניס 6X9 אני לא חושב שמתקין יקח על זה הרבה כסף (50 שקל מקסימום). ה6X9 יתנו לך באסים והקומפוננט מקדימה יתן לך את הסאונד הרצוי.

במידה ובכל זאת תרצה קצת יותר עוצמה ואיכות מהרמקולים שלך תוכל לקנות מגבר (בעתיד כאשר יהיה יותר כסף) ותשמע שינוי משמעותי באיכות ובעוצמת הסאונד שלך.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

חח :D אתה מזכיר לי את עצמי, כשנרשמתי לפורום הזה.

סתכל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=124626

כמעט אותם דברים בחרת בהודעה האחרונה שלך חחח

בסוף הרכבתי את המערכת שלי רק לפני איזה שלוש שבועות בערך, המערכת ככלה רדיו דיסק יד שניה קלריון, מגבר מחול ברמה טובה+, וקומפוננט מורל פולס. והתקציב גדל מ1600 שקל ל2500 ואפילו יכול לצמוח עוד, ההורים לא מרשים יותר פשוט :D

מה שאני בא להגיד לך, הפורום ידרדר אותך!!! חח סתם, פשוט תחכה לתקציב גדול יותר! תקנה חלק חלק, תחפש ביד שניה בפורום לא באתר YAD2. אל תמהר להתקין את המערכת שלך. במיוחד עם כזה תקציב בגלל שאחר כך אתה סתם תתבעס!

פורסם

אתה תמיד יכול לקפוץ לאוטו-דיפו הגנבים ולראות מה יש להם שם .

הם חזקים בלהחזיק רמקולים מכל הדגמים של קנווד ופיוניר.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לשבלול המגניב 8):

אהבתי את הסמלון שלך! חבל על הזמן פשוט! :twisted:

כפי שסיימון (נמו) אמר..תקח את הרגליים שלך + התקציב ותברח כמה שיותר רחוק מהפורום שלנו!

אני יכול להגיד לך מה קורה בדרך כלל: מגיעים אנשים עם תקציב של 1200 ש"ח ותוך שנה אתה רואה מערכת לא גמורה וכבר כל הרכיבים הגיעו לתקציב של 12,000 ש"ח!

לענייננו:

הדבר היחיד שאני יכול להמליץ זה לקחת רדיו דיסק נורמאלי של קלריון או משו באיזה 700 ש"ח וסט קומפוננט או מורל פולס חדש ב- 500 ש"ח או איזה סט ביד 2 של פוקל משו..

בעתיד תרכוש מגבר (2 ערוצים אם תחליט לוותר על סאב או 4 ערוצים במקרה ובכל זאת תרצה קצת יותר תדרים נמוכים) גם מומלץ בחום לקנות דווקא ביד 2 (כאן באתר)

בברכה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

טוב, אני אישית חייל שמטייל בארץ יש לי חוגר יש לרשותי אוטובוס,רכבות.

יורד בתחנה הולך 5 דקות לכיוון הבאסטות של האודיו וקונה מה שאני צריך.

אז תקשיב לי טוב אדון שבלול.

אנשים כאן לא יתמכו במה שאתה רוצה . מה שאתה רוצה זה להקטין ראש זה לת לאחרים לעשות החלטות במקומך.

זה ללכת לאיזה חנות אביזרים ושיתקינו לך במחיר "מבצע" מערכת של "I GOT PUNKED" אם זה מה שאתה מחפש רמקולים "עיגולים"! או "ביצה" או "עיגולים גדולים"! אז יאללה תלך תעשה חיים בזמן שאותו מתקין שאומר לך שאין לך מה להשקיע בזה ..(איזה מין מתקין אומר כזה דבר?????מה זה החנות הזאת תחנת דלק????? ) סופר תכסף .

אז יאללה לך תתקין .

בטח אתה עושה חיפוש בגוגל למערכת "I GOT PUNKED"

אל תדאג הוא יסדר אותך.

:)

...you can hear me coming

למכירה HU JVC kd-s6060 במצב מעולה במחיר קטן.

פורסם

GUBIZA - מה הפואנטה לסיפור שלך? כי אני לא הבנתי. נראה לי שגם אתה לא.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פואנטה - הוא כל הזמן מציין כי הוא חייל ואין לו זמן ,

הוא לא יכול להגיע למקומות רחוקים לו . אז ציינתי שאני גם כן חייל מאוד עסוק ומוצא זמן לעלות על אוטובוס חינם לתחנה המרכזית

שם הוא יוכל לקנות את ה"מצרכים" ולחזור הביתה .

הבנת גיא.

גיא.

...you can hear me coming

למכירה HU JVC kd-s6060 במצב מעולה במחיר קטן.

• תוכן חדש...