Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף לכל הנאמר

יש מתקנים לנשיאת אופניים שמתחברים לוו גרירה

אני שוקל ברצינות להתקין וו גרירה רק בגלל זה (הספויילר הקטנטן והמעצבן שלי לא מאפשר לי להרכיב מתקן רגיל ואין לי אומץ להוריד את הספויילר הנ"ל)

אולי תעזרו לי למצוא פתרון?

בבקשה, אני נואש :?

ביי ותודה למי שמוכן לעזור

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבקשה, אני נואש :?

איפה התמיכה והעזרה של חברי הפורום?

חבר במצוקה, לא תעזרו לו? :cry:

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לדעתי צריך להרוג עם גרזן אנשים שנוסעים עם ווי גרירה (אבל לא גוררים עגלה באותו זמן) ויפה שעה אחת קודם.

הנזק שאלו גורמים בנגיעות קלות בחנייה הוא בלתי סביר, ובטח שלא עומד בתקנות דוגמת "חוק 5 מייל לשעה".

אני מניח שזה גם לא ממש עוזר לפרצוף של היושבים ברכב שפגע מאחור בטנדר גבוה עם וו, והחליק מתחת לטנדר בזמן התאונה.

במדינות מתוקנות, וו שמותקן במכוניות מודרניות חייב להיות פריק, ונסיעה עם הוו מותקן וללא נגרר מהווה עברה.

אבל ישראל היא הרי לא מדינה מתוקנת כלל.

מצד שני אם אפילו כאן בלבנט כבר אסור לשים ברזלים מקדימה (בול באר) אולי גם התַקַנה הזאת תגיע בסוף.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

ללא ספק.

שימו לב לדוגמת תאונת וו גרירה שקרתה על הפולו שלי לשעבר.

זאת לפחות ההערכה שלי, בעקבות ריבוי רכבים מוגבהים עם וו גרירה באזור שבו חנה הרכב שלי באותו זמן.

כמובן שהנהג הפוגע לא השאיר פרטים ונאלצתי לשאת בנזק הזה בעצמי.

3 פעמים נצבע החלק מחדש עד שהגוון התאים כמעט במאת האחוזים.

בפעם האחרונה הוזמן צבע במיוחד מחו"ל , כדי שאני אהיה שבע רצון ואעזוב אותם בשקט :-D

(הפחח והצבעי האלו מצטערים על היום שהכירו אותי)

(אל דאגה, מי שקנה ממני את האוטו ראה את התמונות הללו)

P1010281.JPG

Copy of P1010307.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אפשר לדעת איזה חלק/ים בדיוק צבעו בשביל שלא ייראו הבדלי צבע?

הבנתי שאם לדוגמא חצי דלת צריכה צבע וחצי אחר של הדלת לא צריך, בכל מקרה צובעים את כל החלק.

פה זה גם חלק מהכנף וגם חלק מהדלת, אז צבעו את כל הצד השמאלי של האוטו או רק אזור מסוים?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
איפה התמיכה והעזרה של חברי הפורום?

חבר במצוקה, לא תעזרו לו? :cry:

לסלי

תברר קודם האם מותר להתקין וו-גרירה לקליאו ספורט.

אני קראתי שאסור.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אייל, אפשר לדעת איזה חלק/ים בדיוק צבעו בשביל שלא ייראו הבדלי צבע?

הבנתי שאם לדוגמא חצי דלת צריכה צבע וחצי אחר של הדלת לא צריך, בכל מקרה צובעים את כל החלק.

פה זה גם חלק מהכנף וגם חלק מהדלת, אז צבעו את כל הצד השמאלי של האוטו או רק אזור מסוים?

בוצעה צביעה באזור התיקון + טישטוש לקראת הקצוות.

הצביעה היתה בין אמצע דלת הנהג לאמצע הכנף האחורית ומשם ועד הסוף - טישטוש.

מדובר באופציה יותר יקרה ,יותר מסובכת לביצוע ומיועדת לפסיכופטים כמוני.

ברוב המקרים צובעים את כל הצד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין אף בעל קליאו ספורט שרוכב על אופניים?

(אגב בגלל שיש 3 דלתות אין אפשרות למתקן על הגג)

לסלי

פורסם

בספר הרכב של קליאו ספורט (דור ראשון, לפחות; לא יודע מה קורה בדור שני) רשום שאין אפשרות להרכיב וו גרירה לרכב.

מצד שני ראיתי במו עיני יותר מקליאו ספורט אחת עם וו גרירה מותקן.

יכול להיות שלמתקינים/מכוני רישוי לא אכפת מה כתוב בספר רכב והם עובדים לפי נהלים פנימיים שלהם. לא יודע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

המתקינים בארץ משתמשים בוו אוניברסלי (לרוב) ומחברים אותו לקצה השלדה האחורי.

ככה עשו לי בגולף, ואם הייתי יודע מזה, הייתי אולי הולך מראש לצ'מפיון. (שרצו אלפייה יותר על וו מקורי)

אי לכך, לא ממש מעניין אותם מה רשום בספר רכב.

Passt scho...

פורסם

כלומר עם וו גרירה כזה כל טעות חניה במהירות 8 קמ"ש עלולה להיות קצה שלדה בעלות של הרבה אלפי שקלים (אבדן ערך במכירה)?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...