Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת,

האם ישנו דבר כזה בארץ?

לדעתי דבר כזה יציל חייהם של רבים מחברינו על 2.

פורסם

כמובן! הקורסים של גידי פרדר ושות', בhttp://www.ofnoan.co.il.

יש גם אחרים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש חיה כזאת ולפעמים היא מסוכנת, אני מכיר בחורה שעשתה שם קורס כזה וה ER500 שלה הלך טוטל לוס.. למזלה היא יצאה מזה בשריטות קלות.

כנראה שמצב הכביש היה הגורם לתאונה, אבל עדיין, בקורס כזה רמת הסיכון זהה לכל נסיעה מנהלתית באופנוע.

פורסם
יש חיה כזאת ולפעמים היא מסוכנת, אני מכיר בחורה שעשתה שם קורס כזה וה ER500 שלה הלך טוטל לוס.. למזלה היא יצאה מזה בשריטות קלות.

כנראה שמצב הכביש היה הגורם לתאונה, אבל עדיין, בקורס כזה רמת הסיכון זהה לכל נסיעה מנהלתית באופנוע.

גילוי נאות- גידי פרדר הוא דוד שלי

ההבדל הוא שבקורס כזה אתה מלווה באנשי מקצוע שיודעים לזהות ולתקן טעויות שעלולות להביא לתאונה עוד לפני שבכלל התרחשה תאונה או החלקה. כל זה כמובן בתנאים הכי סטריליים שיכולים להיות במדינתנו.

ER טוטל לוסט? אתה סגור על זה?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מה לגבי ביטוח?

מסוכנת? אני מאמין שהם מעסיקים מדריכים ברמה הגבוהה ביותר.

פורסם

טוטאל לוסט ברכיבה מנהלתית - צריך להיות יצירתי.

תאונה עצמית בקורס רכיבה שהביאה לטוטאל לוסט?

קצת הזוי.

בכל מקרה, אבא שלי עשה את הקורס, אחרי 30 שנה רכיבה, מאוד מומלץ לדעתו.

יש קורס א' ב' ג' אם אני לא טועה.

ד"א קספר

יש מצב לארגן איזה מחיר? :wink:

פורסם
.

ER טוטל לוסט? אתה סגור על זה?

כן אני סגור על זה, עד כמה שאני זוכר הבחורה החליקה על הכביש מחול/אבנים שהיו על הכביש ועפה לתעלה כשהאופנוע עף לכיוון האחר.

• תוכן חדש...