Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

הקטע במערכת SPL הוא להוציא בומים שישברו כול חלון

עם אתה רוצה מערכת SPL ועדיין לשמוע מוזיקה אז אתה לא צריך קומפוננט אתה צריך 6 על 9 שיעשו את העבודה אתה מתעקש על קומפוננט אין בעיה קח קומפוננט של אוריון יעשה את העבודה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

נתחיל מזה שקשה לי לאמין שהדוטק באמת 140 RMS

זה כמו שכתוב על הפולס שהוא 120 ואחרי 80 אתה תשרוף אותו פשוט

ככה שאני מאמין שהדוטק גם בסביבות 100-120

נעשה ככה נגדיר את המערכת SQL ככה זה יהיה נכון יותר

המחשבה כרגע היא לקנות דוטק

ובעתיד אולי לשדרג את הטויטר שלו כמו שכולם עושים

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

יש סט שכבר מגיע כך שנקרא דוטק אוביישן , לא יודע מחיר ..

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

הכל תלוי בכיוון כמו שהרבה אמרו כאן, אני בזמנו חיברתי את הפולס בגישור והם קיבלו 150RMS.

לא נגרם להם שום נזק, בקיצור הכל תלוי בכיוון, אני חושב שמורל כן עומדים בהצהרות שלהם.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מורל עומדים בהצהרות שלהם סה"כ הם חברה מאוד מכובדת שלא תרשה לעצמה כאלו שטויות זה לא זבל סיני.

חוצמזה רוב הסיכויי שמיש קונה פולס לא מחבר אליו מגבר סופר איכותי (אלא אם יש לו בעיות קשות) ואז לרוב מגבירים , מגבירים , פיק , עשן.

הפולס זה גם הסט הכי פשוט שלהם שמיוצר בסין.

הדוטק זה משהו אחר.

עדיין אני עומד על דעתי שהפרוטקטור באותה רמה לפחות אם לא יותר ונוסיף לזה שהוא הרבה יותר SPL , 2 dB זה המון! שלא נדבר ששוב אתה תצטרך 140 וואט להגיע לניצול של המורל , וזה משהו שאין לך!

פורסם
מורל עומדים בהצהרות שלהם סה"כ הם חברה מאוד מכובדת שלא תרשה לעצמה כאלו שטויות זה לא זבל סיני.

חוצמזה רוב הסיכויי שמיש קונה פולס לא מחבר אליו מגבר סופר איכותי (אלא אם יש לו בעיות קשות) ואז לרוב מגבירים , מגבירים , פיק , עשן.

הפולס זה גם הסט הכי פשוט שלהם שמיוצר בסין.

הדוטק זה משהו אחר.

עדיין אני עומד על דעתי שהפרוטקטור באותה רמה לפחות אם לא יותר ונוסיף לזה שהוא הרבה יותר SPL , 2 dB זה המון! שלא נדבר ששוב אתה תצטרך 140 וואט להגיע לניצול של המורל , וזה משהו שאין לך!

מחזק את הדברים שנאמרו , כל השריפות למיניהם קורות בגלל כיוונים לקויים או רכיבים שנכנסים לעיוותים חזקים מאוד והמשתמש ממשיך לשמוע ככה למרות שנגרם להם נזק ואחרי זמן מסויים הם פשוט נשרפים, וכן הדוטק הישן עם טוויטר MT22 או אפילו הרגיל עמיד ב 140 RMS אמיתיים והוא נישמע פשוט נהדר עם הגברה כזאת, אבל שוב אלה לא 140 של עיוות מטורף ממגבר שכבר מזמן נמצא בקליפיג אלה ממגבר של 2*140 אמיתיים וממגבר שכן עומד בהצהרות האלה
פורסם

אני בשוק גמור!

פשוט בהלם. הרבה זמן לא יצא לי להיות מופתע ככה , ולראות שטות בהליכים. שמעת את שניהם? השוות? עשית בדיקה כלשהיא פה ? אתה הולך להחליף מגבר כדי לקנות סט??? :screwy:

סורי אבל זה נשמע לי מופרח, ועוד בשביל דוטק! כאילו מזה דוטק? כולה קומפוננט פשוט יחסית ב 1200 שקל.

אין לי כח יותר.

אוף.

פורסם

"חוצמזה רוב הסיכויי שמיש קונה פולס לא מחבר אליו מגבר סופר איכותי (אלא אם יש לו בעיות קשות)"

תתפלא

במקום לדבר שטויות תשמע את הוופר שלו מותקן כמו שצריך

• תוכן חדש...