Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהריים נאלצתי לסטות לשולי הכביש כתוצאה מהתפרצות של רכב לתוך נתיב הנסיעה שלי.הרכב עמד בנתיב לפנייה שמאלה בכביש 4,ופתאום הנהג החליט שהוא רוצה להמשיך ישר ונכנס לנתיב השמאלי.בחרתי באופציה של ירידה לשוליים השמאליים של הכביש על פני בלימת חירום כשטנדר צמוד אלי מאחור.כתוצאה מכך התפוצץ לי צמיג.הספקתי לרשום את מספר הרכב ואת שם החברה שאליה הרכב שייך.

השאלה היא:האם דין נזק כזה הוא כדין נזק שנגרם כתוצאה מתאונה ויש לי אפשרות להתלונן על הנהג במשטרה.חשבתי לשלוח מייל לחברה כדי ליידע אותם על העבריין שנוהג ברכב שלהם.מה כדאי לי לעשות במקרה זה?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

תתקשר לחברה הזאת, תדרוש לדבר עם קצין הרכב ולדעת למי שייך הרכב ואת כל הפרטים שאפשר לייצור איתו קשר.

אחרי שתקבל טלפון שלו, תתקשר אליו, תציג את עצמך, תספר לו את הסיפור ותציע לו שישלם את הנזק ושלום על ישראל.

לא רוצה? תערב משטרה. זו בהחלט עבירה וסיכון חיי אדם וגרימת נזק לרכוש.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

והמשטרה ממש תתעניין במקרה הזה, במיוחד כשה זה רק אתה ללא עדים או נזק שניתן להוכיח שנגרם כתוצאה מעבירה של מישהו אחר (פנצ'ר קורה לכל אחד). תנסה אולי באמת ללחוץ על החברה שהוא עובד בה.

פורסם

מחר אנסה להתקשר לחברה.

פעם אחת כבר שילמו לי על החלפת מראה.עובד של הסופר שאחראי על איסוף עגלות,פיספס עגלה אחת והיא נזרקה על הרכב שלי והמראה נסדקה.קיבלתי ממנהל הסופר את מלוא שווי החלפת המראה לאחר הצגת קבלה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תוכן חדש...