Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מלכלך, אולי זה באקזמפלר שעליו נהגתי ,אבל התיבה ההיא סירבה לקיק דאון , למרות כל התרגילים המקובלים (הצמדת הדוושה לפגוש הקדמי, "דאבל קליק" וכיו"ב).
אצלי הקיקדאון חזר לעבוד כשהוצאתי את השטיח שייצרה מתפרה אנונימית אשר התרשלה בנטילת המידות.
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מלכלך, אולי זה באקזמפלר שעליו נהגתי ,אבל התיבה ההיא סירבה לקיק דאון , למרות כל התרגילים המקובלים (הצמדת הדוושה לפגוש הקדמי, "דאבל קליק" וכיו"ב).
כנראה נראית לתיבה בחור כ-ל כ-ך ר-ג-ו-ע :sleeping: , שהיא פשוט סירבה להשתכנע שאתה רציני.

ואולי זה סתם קטע צרפתי כזה. יכול להיות שנהגת בין 12:00-14:00 ? בשעות האלה כולם בצרפת ישנים.

פורסם

למיטב זכרוני, ב-406 מודל 98' יש גיר של ZF, ורק ב-99' נכנס ה-AL4.

מנסיון עם רוב מכוניות הדור החדש של PSA (סי 3-4-5, 206, 3-407), התנהגות התיבה מפריעה בעיקר בדגמים החלשים, עם מנועי 1.4 או 1.6 (בסי 4 ו-307) בעוד בדגמים החזקים (1.6 ב-206 ו-2.0 בשאר) היא בהחלט בסדר.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ויש לי אובזרבציה אישית מעניינת.

ביום ראשון פרסמתי ב YAD2 פיג'ו 306 אוטומטית למכירה. מי שמתמצא יודע שהיא אינה מצויידת בתיבת AL4 שעומדת בלב הסערה, אלא שרוב הקונים הפוטנציאליים אינם מתמצאים בניואנסים כאלה, כך נראה.

רגע פרסום הכתבה ב YNET היה הרגע שבו הטלפון הפסיק לצלצל. לחלוטין. דממה. אף לא מתעניין אחד, ועברו כבר כמה ימים.

מקרה? לא נראה לי.

אתם חושבים שתופעה דומה מתרחשת באולמות התצוגה ? :|

אם הכתבה הזו תניע תהליך ארוך שבסופו לובינסקי ינושלו מזכיון היבוא של פיז'ו-סיטרואן, דייני.

להישאר "תקוע" עם המכונית הזו זה מחיר הוגן לשלם בשביל הגשמת חלום קטן. :-)

פורסם

עד שנת 1998 עשתה פיז'ו-סיטרואן שימוש בתיבות מתוצרת ZF הגרמנית. ב- 306 יש תיבה שנקראת 4HP14. היא יוצרה בין השנים 1987 ל 2001. בשנתה הראשונה סבלה התיבה ממחלת ילדות שתרמה לתדמית הרעועה של הסיטרואן BX בישראל.

כשהוצגה ה- AL4, היא שולבה בהדרגה בדגמי פיז'ו-סיטרואן השונים. ה 306 קיבלה אותה במהלך 1998, ומאז הוצעה בגרסת 1.6 אוטומטית (תיבת ZF הוצעה רק בדגמי ה 1.8, כי היתה עצלנית מדי כששודכה למנועי 1.6)

פורסם
לוקח חצי שעה בערך עד שלומד מחדש, ועכשיו תתאר מצב שהיה לנו עד לפני חודש רכב כזה והוא שימש כרכב היחידי במשפחה ואצלנו במשפחה יש 4 נהגים שהם אבא אימא אחותי ואני ולכל אחד אופי נהיגה אחר.

אני הכי לוחץ במשפחה, אח"כ אבא, אימא קצת יותר רגועה ואחותי נהגת שבת אתה לא יודע איזה סרטים היינו אוכלים כל פעם שמישהו רצה את הרכב כי המחשב היה משתגע כי כל פעם לנהג יש אופי נהיגה שונה לחלוטין.

חוץ מזה הרכב היה נכנס כמעט כל נסיעה למצב חירום ולא זז וברמזורים כולם מצפצפים לך אבל לא מבינים שאתה נותן פול גז והאוטו לא זז בכלל, וכמובן פעם אחת הגיר נתקע על הילוך רוורס בלבד, והיו מלא הודעות שגיאה כמו ממיר קטליטי, ABS,ודברים בגיר ועוד כל מיני...

1/2 שעה ???? מדובר על פחות מדקה (ואם תתעקש אני אחפש סימוכין שאיבדתי את הלינק אליהם) ובכל מקרה כבוי והתנעה מאפסים את המחשב.

הנסיון שלי על 307 ומגאן חף מתקלות, ואני יודע על עוד לא מעט בעלי AL4 אחרים שלא סבלו מתקלה.

לגבי קיק דאון מצוין במפורש בספר הרכב של ה 307 (במגאן לא משום מה) שצריך לחיצה "החלטית", מעשית מדובר בלבעוט את הדוושה ולא רק להגיע איתה עד הרצפה. אני בהחלט נהנה מהתיבה ואפילו במגאן בה אין מצב ספורט.

פורסם

כי זה נשמע טוב באוזן ונראה טוב בפרוספקט.

פורשה היתה הראשונה שהציגה גיר אוטומטי עם שליטה ידנית, ומחזיקה בזכויות על השם "טיפטרוניק". אם תשלם להם, תוכל להכריז גם על מדיח הכלים שלך כמצויד בתיבת פורשה טיפטרוניק.

פורסם

אני לא יכול לתת בוודאות תשובה טכנית לשאלה הטובה הזאת. כי לא ראיתי איך הגיר הזה עובד "מבפנים"

אבל אני יכול לתת ניחוש מלומד:

לידית ההלוכים בתיבה הזאת אין תפקיד מיכני ממשי.

כלומר, היא לא מזיזה שטאנגות, אלא היא מהווה סוג של "ממשק משתמש" אלקטרוני.

אי לכך והתאם לזאת, אין בעיה טכנית לשנות עיצוב ואופן פעולת ידית, בלי לשנות דברים ממשמעותיים במכניקה של הגיר.

• תוכן חדש...