Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט Q 216 SIG מבית MB Quart

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם , סוף שבוע נעים!

בעקבות החלפת מערכת הסאב-באס ברכבי , הגיע העת להחליף גם את הקומפוננטים .

הוצע לי ללכת על Q 216 SIGNATURE תוצרת MB Quart , בתוספת וופר מדגם QSD 164 .

המחיר מפתה , כמעט מחצית מהמחיר של הסט , מדובר בסט חדש לחלוטין כמובן ולא משומש .

אני מבקש את חוות דעתכם המוערכת על הסט הנ"ל , כמו כן את המלצותיכם היקרות לגבי סטים טובים יותר (בתקציב של עד ה-165K3P) .

אין לי הרבה דרישות הפעם , כבר ברור שאתם מבינים מה היא איכות .

רק שתי דרישות עיקריות :

1. למרות שמדובר בנושא השנוי במחלוקת , אני בהחלט חושב שלרמקול קיימת "נקודת-פתיחה" .

אני כרגע לא מדבר על אקוסטיקה , נכון שההחזרים וגם כלל הסופרפוזיציה בתדרים הנמוכים משפיעים רבות על הנקודה הזו , אך אני מתמקד בנקודת-הפתיחה של המתמר (רמקול) עצמו .

מרבית הזמן אני שומע בעוצמות נמוכות , מאוד נמוכות , לכן חשוב לי שהסט יהיה בעל טווח עבודה גמיש .

אך מניסיוני , נקודת-פתיחה נמוכה באה על חשבון חוזק הקונוס , לכן נדרש שהקונוס יהיה עשוי מחומר קל וחזק מאוד (מפתיע , אני אוהב סיבי-זכוכית בדרך כלל , אין לי הסבר לכך) .

2. אני וטוויטרים , את האמת? אני לא בטוח אף פעם מה אני אוהב .

אני משער שטוויטר Soft-Dome (כגון משי) הוא המועדף עליי כשמדובר בפיזור רחב מטווח קרוב .

כך שבקיצור , אני אוהב טוויטרים לא דומיננטיים בעוצמתם , חסרי עיוות ככל הניתן ובעלי פיזור רחב (ומה טוב אם הסאונד יהיה "חם" , כאילו רצות שפורפרות ECC 82 בקדם המגבר) .

בתודה מראש ,

גלעד מנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...