Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בדרך הביתה עכשיו לקרת סוף הנסיעה נדלקה לי נורה אשר לפי החוברת של הרכב היא נורת ביקורת מנוע. ממה שרשום שם, זה נוגע למנוע ולמערכת הפליטה. ניסיתי להתניע שוב, והנורה הזו לא נדלקה, כך שכנראהל א מדובר על משהו שהוא דרסטי.

מה יכול לגרום לבעיה שכזו? אני חייב מחר לעשות נסיעה ואני חייב את האוטו, ומוסכים לא פתוחים לפני יום שני, יכול להיגרם נזק מנסיעה באוטו במצב זה?

תודה רבה.

פורסם

יש לחבר סקנר למחשב ניהול המנוע, כנראה חיישן חמצן סיים את חייו, אבל אין תחליף לסקנר עצמו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה אומר שאין בעיה שאני אסע באוטו מחר וביום שני אקח אותו למוסך?

כמה זמן, וכסף, יכול להסתכם תיקון של הבעיה שציינת?

פורסם

שבת שלום

נורית ביקורת מנוע יכולה להצביע על תקלה עקב הבעית הבאות (חלק מהן).

דלק מלוכלך,מזרקים סתומים,תקלה בחיישן חמצן,חיישן מצב מצערת,חיישן MAP בעיה בממיר הקטליטי ועד 80 סיבות אחרות.

במידה ואין התראה נוספת המצביעה על בעיה אתה יכול לנסוע עד יום שני.

רצוי בהזדמנות זו לבדוק שמנים/נוזל קירור וכול שאר הבדיקות השבועיות.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדקו לי הכל לפני שבוע במוסך כשעשינו 10000. הבעיה היא שנשבר לי הפלסטיק הזה שבודקים איתו שמן. אתם יודעים איפה אפשר לקנות כזה?

• תוכן חדש...