Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המפגש בשישי זה כבר לא כייף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היית בר"ג בשלהי ימי המפגשים שם?

פשוט זוועה, החל מילדים על קטנועים שמשתוללים וכלה בילדים על גרוטאות "משופרות" שמשתוללים בין הולכי רגל. תאונות דרכים קלות ונפילות רוכבים היו שם מפעם לפעם, ומזל גדול שנפגעים בנפש לא היו.

המקום הפך לצ'חצ'חיאדה של משתוללים. לא מקום שבן אדם נורמלי יכול לבלות בו אחה"צ שקט או להביא אליו את ילדיו ללא חשש לשלומם.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תאונות דרכים קלות ונפילות רוכבים היו שם מפעם לפעם, ומזל גדול שנפגעים בנפש לא היו.
לא הייתי מאחל לאף אחד שבר פתוח בברך כתוצאה מתאונה.

כן, בדיוק זו התוצאה היתה במפגש האחרון שבו הייתי בר"ג(האספנות עזבו מס' חודשים לפני המקרה), כתוצאה של אופנוען שהשתולל בשעת תאורה(ביצע "ווילי") ונפגע במפגש חזיתי עם דוקטו או טרנזיט.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
תאונות דרכים קלות ונפילות רוכבים היו שם מפעם לפעם, ומזל גדול שנפגעים בנפש לא היו.
המזל הזה באמת גדול...

זכור לי מקרה בחניית המשאיות ברחבה הגדולה בו מישהו העביר את רכבו לעולם שכולו פירוקיות לאחר שהראה את כישורי ה"סחיפות" שלו, פגש את סף המדרכה הגבוה (מאוד) בנסיבות לא-רצויות והותיר את רכבו מנותק מהסרן האחורי. הוא ריענן את עצמו בחבטת כריות-האוויר שנפתחו.

למזלו, המהירות הרבה שבה התנגש במדרכה לא הייתה מספקת בשביל להיזרק מעל למדרכה ולבצע גלגולים באוויר.

במידה והיו שם עוברי-אורח (היו, אך רחוקים מעט), האירוע היה גוזל חיי-אדם.

הייתי במרחק יחסית קטן מהמקרה וזו לא הייתה חוויה נעימה כל-כך.

לעומת זאת, הייתי במפגש החיפושיות שנערך ביום שישי לפני כשבועיים לזמן קצר (16:30-17:00).

המקום (כל המתחם שמאחורי איצטדיון רמת-גן) היה שומם לגמרי, למעט מקוררי-האוויר.

האם המשטרה מיגרה את ההתפרעויות שם לצמיתות והצעד הזה גרם לשאר הנפגשים לעבור למקום אחר?

פורסם

הצפיפות היחסית בחניון הנוכחי ומיקומו מונעים השתוללויות של גורמים שלא קשורים למועדון ה-5

זה יתרון גדול למיקום הנוכחי כמובן מלבד בית הקפה , אם לחניון עצמו יכנסו רק הגורמים שקשורים למועדון

זה המיקום האידיאלי...

פורסם
המקום היה שומם לגמרי, למעט מקוררי-האוויר.
מפגש ר"ג מת.

יותר מדי התפרעויות, ההמוניות (השלילית), האוכלוסיה "המקולקלת" שהיא שאבה אליה, הפשיטות שמררו את החיים לבעלי המשופרות עשו את שלהן.

כואב לי הלב על המקום הזה. כי שם התחלתי את מסורת המפגשים שלי בימי שישי. עצוב לראות את המתחם הזה ריק.

תנו לי רק עוד פעם אחת לחזור ביום שישי ב17:00 אחה"צ ולהנות מהאווירה, לחנות ולהפגש עם יוסי (אז היה לו DL ולי הייתה לאנטיס שעשו אנטיתזה בחניון הצרפתי של הפורום) , להסתכל על מכוניות, לתמחר בשקלים קלאצ'ים וצמיגים על כל רכב שעובר ומראה את כוחו, להתפעל מעבודות בנייה או סתם לצחוק על מישהו ששם ריגר על השמשה הקדמית, לבקר אצל מקוררי האויר לעשן נרגילה תות ולקבוע שנפגש בסנוקר לינקולן בחולון ב23:00... המפגש הזה בהחלט חסר לי.

:cry:

P1010006.jpg

P1010003.JPG

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אני זוכר את אותו יום שהייתה את התאונה המחרידה הזאת בין הגאסטי לאיבזה טורבו....

לא יודע מי אשם............. אבל כל כך מרחם על הבחורה שהתפכה עם הגאסטי

לא הפסיקה לבכות מפניקה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ושבוע אחרי התאונה עם הג'אסטי המועדון עבר לחניה של מגרש הטניס בהדר יוסף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בתור אורח שהגיע מהצפון למקום אני חייב להגיד שנהניתי מאוד מכל הבלאגן שהיה שם ואהבתי את הרעיון שעומדת שם מכונית ספורטיבית חדישה לצד מכונית אספנות קשישה .

מה שנכון זה שהמקום צפוף להחריד וגם כל מיני מאזדהפוקוסים שעמדו שם פשוט הפריעו , הבעיה המרכזית של הצפיפות היא פשוט העיר עצמה שעמוסה ברכבים ואין חניה בכלל , אני כאורח שהגיע עם מאזדה 3 יכולתי להכנס לחניון ללא בעיות , אולם מפני הנימוס :oops: החניתי בחוץ וראוי שכך גם יעשו כל המבקרים במקום .

אולי תנסו לפנות לבעלי מגרש החניה שידאג לפנות את כל החניון עבור המועדון ביום שישי תמורת איזה תשלום סמלי ?

בכל מקרה שמחתי להגיע למקום - ושוב למרות הבלאגן ששרר במקום זו הייתה חוויה גם עבורי וגם עבור בני הזעטוט .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

לעומת זאת, הייתי במפגש החיפושיות שנערך ביום שישי לפני כשבועיים לזמן קצר (16:30-17:00).

המקום (כל המתחם שמאחורי איצטדיון רמת-גן) היה שומם לגמרי, למעט מקוררי-האוויר.

האם המשטרה מיגרה את ההתפרעויות שם לצמיתות והצעד הזה גרם לשאר הנפגשים לעבור למקום אחר?

זה בדיוק העניין, מה שהיה שם בעבר כבר לא קיים היום, אני זוכר שבכל פעם שהייתי עובר שם ביום שישי אחה"צ היתה ניידת שעצרה אותי לביקורת. ואולי זה מה שמיגר את התופעה.

העניין הוא שכנראה שהתופעה תחזור לכל מקום מרווח יותר, כיוון שהמפגש מושך אליו חובבי רכב למיניהם, שלא כולם נוהגים כמוני...

כל זמן שלא יהיה שיתוף פעולה של המשטרה, רק מקום קטן וצפוף שלא נותן מקום להתפרעות יפתור את הבעיה.

פורסם

מצטער על הבורות...

כמה רכבי אספנות מגיעים למפגשים האלה - כלומר, כמה מקומות חניה אתם צריכים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש הבדל קטבי בין העובדה שמפגשי יום שישי פתוחים לנוכחות של כל הציבור לבין העובדה שמגרש החניה הסגור ליד הקפה מיועד לרכבי אספנות בלבד. ומשהובן העיקרון מה הבעיה שלנו בכלל. אין איפה ואיפה. נכנסות רק מכוניות בעלות מספרי רישוי של אספנות. מה הבעיה לשמור על עיקרון זה? הכל מתחיל מכל מיני יוצאים מהכלל שבגללם האנשים אינם מקפידים על העיקרון. אני להפך מעוניין שהמועדון יחשף לכמה שיותר מבקרים וחברים פוטנציאלים. אולם מכאן ועד לפתיחת מגרש החניה לכל סוג של מכונית הדרך ארוכה. וזה כולל גם אתכם חברי המועדון היקרים. הגעתם עם מכונית שאינה בעלת רישוי אספנות, תחנו בחוץ.

ובענין ה"סלקציה" ועוד כמה רעיונות "גאוניים" להרחקת גורמים שאינם רצויים. הגיעה הזמן שכמה מכם יבטלו את המילה הנוראה הזו מהלקסיקון של בני תמותה המתחפשים לאלוהים". יש לה אסוציאציה מגעילה של גזענות וחוסר סובלנות חברתית שאין להן מקום במועדון שלנו.

• תוכן חדש...