Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mt22 הולכים טוב עם PULSE?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בא לי להחליף את הטוויטרים של הפולס כי קצת צורמים לי במשהו יותר רך לאוזן ואמרו לי שלדוטק יש אחלה טוויטרים. אבל איך הMT22 יעבדו עם הפולס?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

טוויטרים של פולס צורמים??? - כיוונת לא נכון את הגיין של המגבר!

הMT22 הם בעלי מפרט יותר עשיר ולהפך - הם עוד יותר חדים מהTW1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם לי היה את הבעיה הזו באוטו ואדי עזר לי לפתור אותה.

אתה צריך להשתמש ב3/4 מהגין של הרדיו דיסק ואז להשתמש בגין של המגבר .

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

לא במאה אחוז נכון - התוצאה הסופית צריכה להיות שפחות או יותר ב80 אחוז מהעוצמה של הHU אתה תהיה מכוון בגיין של המגבר בצורה כזו שעדיין הצליל לא יהיה מעוות וגם לא צורם לאוזן.

בנוסף לכך כשהגיין של הערוץ הקדמי נמוך יחסית - אתה יכול לקבל מהסאב וופר יחס הרבה יותר גדול לסט הקדמי - בצורה כזאת גם מסיגים תחושה של באס מאוד חזק.

ברכב של עמית הסט הקדמי היה חתוך מעל 200 הרץ ואילו הסאב היה חתוך ב320 דבר שגרם לכך שלא היה שום באס קדמי ברכב והסאב עצמו היה "קבור" עמוק בתוך תא המטען.

ככל שחותכים את הסאב יותר נמוך - הוא יתרחק מתא המטען לעבר השמשה הקדמית וככל שמאפשרים לסט הקדמי לרדת יותר נמוך כך גם יווצר באס קדמי שלא תלוי בסאב וופר - למרבית המזל של עמית יש לו וופרים של דוטק שמספקים כמות אדירה של מידבאס ולכן בגיין נמוך - בחיתוך נכון וכוון נכון במקביל של הסאב הוא קיבל תוצאה יפה במינימום מאמץ.

לגבי הכיול - מתחילים בגיין על האמצע בHU - במינימום במגבר ואז מגיעים לאט לאט לתוצאה הסופית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...