Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא יצא לראות את הסרטונים של רם סמואל על נהיגה בטיחותית והיתנהגות נכונה מוזמן להיכנס ללינק הבא ....

-למרות שזה נראה ארוך קצת סבלנות, אני אישית ממליץ לראות את כל הסרטונים בכדי שנוכל למנוע את התאונה הבאה !!!!!!!

צפייה מהנה :

http://msnvideo.msn.co.il/video/default.aspx?g=cb47434e-dc8d-4c94-862b-fd01122b3a29&cid=278

פורסם

אחלה סרטונים על אף שיש לי קצת בעיה עם הסרטון על ההתנגשות החזיתית. סמואל כנראה לא ער לעובדה שלא כל הכבישים בישראל הם ברוחב כזה שיאפשר מעבר ל3 מכוניות במקביל . ובקשר לאותו סרטון,בלימה טוטאלית בעת עקיפה, כששמים לב לרכב הבא ממול ,היא לא הדבר הנכון לעשות בכל המצבים ,לעניות דעתי-זה תלוי במיקום הרכב בנתיב שממנו יצאת לעקיפה,במהירות שלו כמובן וכדומה. לדוגמא, אם הרכב בנתיב הימני נוסע במהירות ממש נמוכה ואתה ממש הרף עין לפני שאתה מבחין בפנסי החזית שלו דרך המראות ,עדיף להשלים את העקיפה במהרה מאשר לבלום בעוצמה ובכך להאריך את זמן השהות שלך בנתיב הנגדי .

ומישהו יודע למה רם סמואל מתעקש להדגים על דגמי רנו מגאן וסניק? ועוד אוטומטיות???:shock:

פורסם
אחלה סרטונים על אף שיש לי קצת בעיה עם הסרטון על ההתנגשות החזיתית. סמואל כנראה לא ער לעובדה שלא כל הכבישים בישראל הם ברוחב כזה שיאפשר מעבר ל3 מכוניות במקביל . ובקשר לאותו סרטון,בלימה טוטאלית בעת עקיפה, כששמים לב לרכב הבא ממול ,היא לא הדבר הנכון לעשות בכל המצבים ,לעניות דעתי-זה תלוי במיקום הרכב בנתיב שממנו יצאת לעקיפה,במהירות שלו כמובן וכדומה. לדוגמא, אם הרכב בנתיב הימני נוסע במהירות ממש נמוכה ואתה ממש הרף עין לפני שאתה מבחין בפנסי החזית שלו דרך המראות ,עדיף להשלים את העקיפה במהרה מאשר לבלום בעוצמה ובכך להאריך את זמן השהות שלך בנתיב הנגדי .

ומישהו יודע למה רם סמואל מתעקש להדגים על דגמי רנו מגאן וסניק? ועוד אוטומטיות???:shock:

תמיד נחמד לקרוא דעה של מומחה אמיתי. תודה.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
תמיד נחמד לקרוא דעה של מומחה אמיתי. תודה.

אם קראתי נכון בין השורות,אני מבין שתהגובה שלך נכתבה במידה של ציניות וזלזול.

אני לא מתיימר להיות מומחה,לא מתיימר להיות בעל נסיון רב ולא מתיימר להתחרות באף בוחן רכב/מומחה רכב/רם סמואל. רק הערתי הערה אחת פשוטה-בסרטון באורך דקה וחצי אי אפשר ללמד נהיגה אבסולוטית ומה שניסו לעשות שם זה לקבוע קביעות ועובדות ,שחור על גבי לבן או אדום על גבי לבן,שלא משתמעות לשני פנים. ובמציאות,ואת זה יכולים להגיד גם לא "מומחים אמיתיים" כמוני, אין נהיגה שהיא שחור או לבן,אלא הכל לפי תנאי הדרך והסביבה . הסרטון הזה נגיש גם לנהגים חסרי ניסיון שרואים את הקביעה הזאת כתורה מסיני וזה עלול להיות מסוכן.

ואם כבר לקבוע קביעות אזי עדיף היה לקבוע לא לצאת בכלל לעקיפה פזיזה ומסוכנת.

פורסם

הסרטונים נחמדים בהחלט.

מעניין לדעת שמרחק העצירה כפול בין 50 קמ"ש לבין 70.

הבעיה שאנשים שבאמת צריכים לדעת את כל זה לא יודעים על הסרטונים האלה בכלל.

הרעיון שלי לפרסם אותם בערוץ "אגו" כמו הסרטונים הקודמים שפורסמו שם כבר.

עריכה יפה מעוד!!!

מה עדיף?

רודסטר או קופה?-מיאטה עם גג קשיח מתקפל :-)

פורסם

התשובה נמצאת בחסויות

או במילים אחרות - קרסו תרמו את שלושת המכוניות וכנראה גם חלק מהמימון (או כולו) של הפקת הסרטונים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...