Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון פורד 14.7.06 באיקאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מוזמן לבוא אליי במפגש ואז אני אסביר לך בהרחבה למה קניתי את הרכב. כפי שכבר אמרתי זה היה שילוב של רכב זול+נוסע+העובדה שאני חייב גלגלים+מוכר שמוכן להתגמש בתשלומים מכיוון שמי שקונה ממנו את האוטו אין לו שקל בארנק/חשבון בנק. אם הייתי מוצא חיפושיט/קדט שעונה לאותם דרישות מופרכות שהצבתי אז הייתי קונה אותה. מבחינתי, אני מוכן לסוע על כל דבר עם 4 גלגלים שישמש אותי בצורה אמינה בחצי שנה הקרובה. מה לעשות שנכנסתי למצב ביש שבו רכב אחד תקוע עמוק בתוך הפרויקט ורכב שני שפך מנוע (והבטחתי לעצמי שאחרי שהיא שופכת מנוע אני מחזיר אותה לכביש אך ורק במצב שמגיע לה- מצב תצוגה).

דבר אחד טוב אני יכול להגיד על האסקורט- הוא חסכוני בצורה מדהימה. מעבר לזה יש לי רק דברים רעים (ואת חלקם אני אשנה).

מכיוון שפרויקט החלפת הגיר במנטה B העביר הילוך בכמה ימים אחרונים יכול להיות שאני אמכור הרבה יותר מוקדם ממה שציפיתי (הצפי היה להחזיק את הרכב חצי שנה).

אופיר, אין סיכוי שאני אתאהב בפורדים. נכון שיש לי חיבה לקורטינה דור ראשון ושלישי אבל פה זה ניגמר. אופל עשו הכל הרבה יותר טוב/יפה/איכותי באותם שנים עם הקדט/מנטה/GT. אני לא רוצה להתחיל פה ויכוח כי לכל אחד יש דעות שונות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הם עשו מכוניות יותר טובות רק שהסמל שהם שמו לא נכון.

יאללה ויכוח, אלעד אני אדבר איתך תחילת שבוע. אני צריך להביא את האסקורט שלי לנתניה ולהשאיר אותה שם.

haters will hate

פורסם

בנצי, חוף ים שממנו אפשר לדרדר את הרכב יש גם בת"א, למה להרחיק לכת עד נתניה?! :lol:

אני מוכן להביא לך אינספור כתבות שבהם הקדט מנצחת את האסקורט ושהמנטה 1900 ראלי מנצחת את הקאפרי (גם בגרסאת ה-2600 או 2800, לא זוכר בדיוק). אני גם מוכן לספק לך מנטה 1200/1600 ואולי בעתיד גם 1900 בשביל שתוכל להשוות.

אני אוהב את כל ה"מבינים" שיש פה בדיוק כמו בפורום יעוץ בקניה שכ"כ בטוחים בעצמם מבלי שאפילו נהגו ב-2 הרכבים. אז אני נהגתי ונתתי חוות דעת ממש לא משוחדת. אני מוכן להעמיד בכל יום ובכל שעה מנטה נגד קאפרי או קדט נגד אסקורט בשביל להוכיח לכל ה"מבינים" שעם כל האהבה שלהם לרכב הפרטי שלהם צריך להבין שבזמנו היו גם דברים יותר טובים. ד"א, אני לא אומר שגם המנטה מושלמת (בעיקר פרונט "שוקע" בבלימות), יש לה את החסרונות שלה והיא גם הפסידה במבחנים (בזמנו) תמיד למאזדה RX2 אבל המאזדה נפלה במבחני הזמן (אמינות מנוע הוואנקל) בניגוד למנטה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חלאס עם מלחמת האופל-פורד, לא מעניין. חאליק!

לכל המעוניינים - אני אצא בשיירה מ"טיב טעם" בראשון לציון בא.ת החדש של ראשון (תודה לאל על מנהל עבודה חדש שאישר חופש לי ולחברה שלי :beerchug: ).

מי אני מעוניין שיהיה בשיירה?

אני (כמובן עם פורש פיאסטה 89 CL, חמש הילוכים קדימה ואחד רוורס, למזל :yum: )

לירון יריב עם הקורטינה

יקי עם הסיירה גיאה החדשה שלו (:yum: )

ומקס (צעיר המועדון עם פיאסטה CLX אדומה שנת 92 ושני חברים שלו)

אנחנו נצא בשיירה ומי יתן ונעלה לאיקאה, בירתנו הנצחית, ביד חזקה ובלוק ברזל נטוי, על הצד, שמחובר עם איזולרבנד. בסוף נגיע...:mrgreen:

עידן (ושני...:inlove: )

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

מפגש פורד,מתקיים אחת לכמה חודשים.

מגיעים כל חברי המועדון( ההרשמה חינם ),מציגים את הרכב,מדברים,מכירים וסתם נהנים.

כמו כן,תהיינה מכירת חלקים וחלפים לרכבי פורד.

מומלץ לכל חובב פורד באשר הוא.

*המפגש פתוח,חנייה חינם,מוזמנים כולם אין חובה להיות בעלי פורד(זה בגדר המלצה :wink: )

פורסם
חולמים על שברולט.....
כנראה שלא....

אגב, אצלנו אין מלחמות GM/FORD, זה שמור ל-FS.

אצלנו כולם אוהבים פורד

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

וכאן המקום לציין שאם תימשך התקפת השטויות חסרות התכלית דינו של השרשור יחרץ,ולא לחסד..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...