Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרידה אחרי 3 שנים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

....

פגשתי אותה לפני 3 שנים, הייתי נער, צעיר התחלתי קבע. היה לי סכום נחמד בכיס, חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי היו תירוצים קלושים למושג רכב, כולם היו או עייפות מאוד (150,000 ק"מ) או שראו הרבה אנשים בחייהם (יד 5 וכו). הלכתי לראות גולף בגבעתיים וכמובן גם שם התאכזבתי ממה שמצאתי. בדרכי הביתה התבלבלתי ברחובותיה של גבעתיים ופתאום מול עיניי בצד הדרך היא חנתה, צבע שחור מאטלי, יפיפיה אמיתית, כשירד בעל הרכב נוכחתי לדעת שהרכב חדש לגמרי (52,000 ק"מ), יד שנייה,

מאובזר לגמרי, כייהיה לצרפתייה , היא ידעה לפנק: 4 ח"ח, ה"כ, נ"מ, מזגן, פנסי ערפל, הריפודים חדשים לגמרי, הפלסטיקים מדהימים, והמנוע... אח המנוע מבריק.

לאחר יומיים הפכה לשלי!!

שבוע ישבה בחנייה ואז נכנס לראשי הגוק הזה שנקרא "שיפורי רכב".

כל הסלון הולבש בשחור אפור , המושבים הולבשו בכיסויים חדשים, הדלתות רופדו בשחור , חלקים בדשבורד נצבעו לניקל כנ"ל ידיות הרכב, כל תאורת הפנים של הרכב הפכה ללבן כולל תאורת החוץ, מערכת הורכבה (6 רמקולים +2 מגברים וסאב).

מכאנית היו תכנונים נחמדים, הורכבה צנרת יניקה יעודית לרכב, ממיר הוסר (אז בזמנו לא הייתה התקנה של זיהום אוויר), דוד זרימה יעודי לרכב מאחור הורכב . וכשלחצו על דוושת הגז אח אח הרכב היה מגרגר כנמר , צליל מדהים נוחות נסיעה כמו על קטיפה(בעזרת 4 בלמי גז של מונרו). צמיגים עלו במידה. הוספו שעון אוויר דלק כדי לדעת שהכל תקין עם הציפ שהותקן ברכב.

השקעתי את הנשמה ברכב ולא שהכל היה ורוד, היו כמה תיקונים לעשות וכמה דברים להחליף, פעם עלה החום, ופעם החליטה לא להניע יותר (סטרטר). אבל עד היום הייתה מסובבת ראשים על הכביש וגם כאשר נכנסה לבדיקה , הבודק היה המום, רנו מגאן הראשונה שהוא פגש שנמצאת במצב מצויין. והיא סה"כ בת 10. רכב שהגיע למצב שהוא נוסע חזק ולא קופץ מעל הפופיק.

אז הייתה לי רנו מגאן 3 שנים!!(כרגע עם 93,00 ק"מ) אין לי ,ולא יהיה לי ,רגע אחד של מילה רעה על הרכב(להבדיל מכל תושבי הארץ). הרכב מפנק מאובזר מ א' ועד ת' כולל האותיות הסופיות....

כן כן בטח כולכם מרימים גבה ואומרים כולה רנו מגאן , יותר טוב הונדה יותר כוח ובלה בלה בלה, אבל לרנו שי את האלגנטיות הנדרשת , לפחות בשבילי. מה שהכי נחמד הרכב נמכר באותו מחיר שקניתי אותו , נכנס לבדיקה ויצא עם ליקויי אחד, ידית הילוכים וצנרת יניקה לא מקוריים...

לבעלת הרכב החדשה (כן כן אישה תנהג עליה מעכשיו) רק בריאות ואושר , איך תיאר בני.ל "ממש קיבלת מתנה".

ולרכב שלי כמה מילים 3 שנים עברנו ביחד,עברנו צבא ביחד (נסיעות מטורפות כל שבוע למוצב בצפון, בחרמון בבקעה), טיולים עם החברה, שנה שהייתי במזרח ולא הייתי מוכן למכור אותך(וניסו לשכנע אותי..)...תודה על 3 שנים של חיוך ואושר בכל התנעה ולחיצה על הגז ובכל עקיפה. אני אתגעגע בטירוף.. תמיד תהיה פינה בלב... הרכב הראשון שלי... נמכר.

תמונות בחתימה...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משתתף בצערך ומחפש את הטלפון של הפסיכאטר

עם כל הכבוד לפורום רכב והכל, ויש המון המון כבוד לפורום גדול כמו זה

מדובר כאן בסה"כ ברכב, יש גבול לכמה אפשר להיקשר לחתיכת פח שהרכיבו לה מנוע וגלגלים וזה מנייד אותך.

בהצלחה בהמשך הדרך..

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

סרקסטיות זה לפורום אחר. תתבגר.

או בעצם בטון אחר "ZX 1.4 קרבורטור שנת 93, כי חסכוני זה הכי אחי :smile:"-וגם הכי לאט, הכי תקלות,הכי

מכוער,פדיאחה לעולם המוטוריקה, סבתא שלי איימה בהתאבדות אם אחד מבני המשפחה יקנה אחת כזו...

מה אתה אומר על זה אחי(לא אחיך -תודה לאל)

... כולה פח ו4 גלגלים.

דבי**** (אויי כמה רציתי לקלל, אבל למה.. כולה אדם ממורמר.)

(מנהלים איתכם הסליחה)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מדובר כאן בסה"כ ברכב, יש גבול לכמה אפשר להיקשר לחתיכת פח שהרכיבו לה מנוע וגלגלים וזה מנייד אותך.

בהצלחה בהמשך הדרך..

מה דעתך לבקר באספנות? נראה מה יש להם להגיד..

דעתי שונה לגמריי משלך.

פורסם

בהצלחה בהמשך הדרך..

עד עכשיו החזקתי את עצמי, אבל זה עובר כל גבול - אתה אידיוט

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בהצלחה בהמשך הדרך..

לך תישן על האף... תעשה טובה.

סה"כ חתיכת פח?

מה אתה עושה בפורום רכב - תגיד לי?!

לך לפורום "הכנת עוגות על הבוקר" של אודטה.

לפותח השרשור - מבין אותך לגמרי.

קניתי רכב חדש לא מזמן, ואני עדיין מלא במבטי הערצה כל פעם שאני נכנס / יוצא ממנו.

הלב כואב אבל צריך להתקדם בחיים.

אני בטוח שהרכב הבא יקבל לא פחות אהבה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מסכים איתך- אני גם לפני כמה ימים מכרתי את הרכב ה-1 שלי, אופל טיגרה.

ואני גם מתגעגע אליה, אבל המחשבה על האוטו הבא (אתם תראו את החזרה בגדול :wink:) נותנת לי מנוחה, וכמו כן זה שבנאדם טוב קנה את הטיגרה, מישהו שמבין, ישר כשראה אותה לא ניסה להתחכם ולומר לי שאין לאוטו שוק ונתן לי כמה שביקשתי אחרי שהבדיקה יצאה פיקס.

תמיד פרדה מאוטו זה לא דבר כ"כ קל, אבל עובר אחרי כמה זמן :-).

בהצלחה ברכב הבא.

פורסם

מכיר את ההרגשה.

היתה לי פ'זו 309. הרכב הושבת על ידי הביטוח.

לרכב היו שיפורים קוסמטים. ולא מכנים. אבל זה היה הרכב הראשון.

וכשהלכתי למגרש לפרק את המערכת וחלק מהתוספות.

כשסיימתי לפרק. ובאתי ללכת. היו לי דמעות בעיניים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בהצלחה בהמשך הדרך..

שמע, אם זה מה שאתה חושב על מכוניות, אז אתה לא כותב במקום הנכון ....

בשביל אף אחד כאן רכב הוא לא חתיכת פח עם מנוע וגלגלים בלבד, אם זה מה שרכב בשבילך,

אז אולי כדאי שתצטרף למועדון שברולט אוויאו ישראל.

לי לא היו סנטימנטים לרכב הראשון שלי: פיג'ו 306, כי הוא מירר לי את החיים , והושבת אחרי תקופה

קצרה יחסית,

אבל לרכב השני ששירת אותי מעל 4 שנים , הפולו 16V , כבר יש המון סנטימנטים.

אמנם לא כתבתי שרשור משתפך אבל הרכב הזה היה חלק מתקופה בחיים שלי ונמכר לא מזמן,

אבל תמיד ייזכר בתודעה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם היום אחרי כמעט שנה אחרי האוטו הראשון יש לי עוד תמונה שלו באוטו החדש....

כל פעם שאני רואה AUDI A4 לבנה כמו שהיית לי זה צובט לי בלב

פורסם

בהצלחה בהמשך הדרך..

כמה שטויות אפשר לדחוס ב 4 שורות?! כנראה שהרבה.

עכשיו אני מבינה מדוע חסמו אותך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אור, תיאלץ לסלוח לי - גם אני חושב שאתה מדבר שטויות...

קשה היה להיפרד מהפביה הקודמת שלנו

ואני מבין את ההרגשה של פותח הת'רד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב, עזבו - עשה טעות, אל תרדו עליו.

ואני יודע מה ההרגשה - אני לא יכול לדמיין לעצמי, מישהו שמתיישב ברכב שעד עכשיו היה שלי, ונוסע לו.

פשוט לא. אולי אני מוזר, אבל כזה אני.

פורסם

אתה לא לא לבד...

כנראה שכולנו עוברים את זה...

רכשתי בזמנו את הרכב הראשון שלי, ינדאי קופה, כשכולם היו כבר במצב מזוויע, פתאום מצאתי אחת עם 40 אלף קילומטר, ויד ראשונה... אחרי שנה של חיפושים סוף סוף מצאתי את הבת זוג שלי...

וכעבור 3 שנים ואחרי הרבה השקעה כספית, על כל מני תוספות היא נמכרה.

שנה אחרי ואני עדיין מתגעגע...

ומחזיק תמונה שלה במשרד בצבא...

אין כמו רכב ראשון...!!!

• תוכן חדש...