Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איציק, מה שנכון נכון, היתה לי פאשלה קטנה עם העיניין הזה.

בכל אופן- שים לב לתמונות הבאות...

חוץ ממראה הרכב החיצוני והפנימי (שכאילו האוטו עכשיו יצא מהחברה), האם האוטו מטופל כמו שצריך?

611388cf83.jpg

ea0f206827.jpg

c6d79fb148.jpg

8b56f2b85e.jpg

פורסם

רגע, אתה מאתגר אותי להעלות לפורום כמות של עשרות תמונות עם כל הקבלות שעשיתי לאוטו הנוכחי שלי בשנתיים האחרונות ?

תאמין לי שלא כדאי לך, אני שומר אפילו תדפיסים של הדלק (תדפיס חודשי של כרטיס תדלוק "דור אלון").

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

"המנוע באוטו הזה עובד על 3 צילינדרים במקום 4. בוכנה אחת לא עובדת, בגלל זה הוא גם לא סוחב"- כך נמסר לי עכשיו מהמוסך.

הרכב ייכנס ככל הנראה למוסך ביום ראשון על מנת שיבדקו מה הסיבה ושיתקנו אותו.

פורסם

גיא שלום רב!

עם כל הכבוד למוסך ראם, שטיפל בעשור האחרון במכוניתך בעשור האחרון, רצו ומומלץ שתיהיה מעודכן בכל שלב של הבדיקה/ האבחנה של בעייתך.

ולמה התכוון המשורר, על מנת לאבחן אבחנה ראשונית, את בעייתך, יש לאבחן את הצילנדר הסורר, לפרק את הפלג בצילנדר הנידון, לאבחן את מצבו החזותי,(אגב לפני הוצאת הפלג, מכונאי מנוסה מסוגל לאבחן תוך שניות האם הבעייה בפלג מסויים, או בשסתום פליטה או יניקה, או בבריחת דחיסה, מטבעת דחיסה שבורה

[ דניאל בוודאי יסכים איתי]), השלב הבא הוא בדיקת דחיסה, כל יחס מעל 150 ומעלה סביר!

כל זמן הבדיקה המצויינת למעלה לא אמור לעבור את החמש דקות ברוטו, האם בעל המוסך, לא היה יכול

להקדיש לך את החמש דקות האלו, או שהמוסך היה עמוס, בחצי מדינה שלא עובדת ביום שישי, או שהגעת אליו חמש לדקות לסגירה...!

כולי תקווה שהוא לא יכניס לך את האלמנט ביום ראשון, לדעתי היית צריך להחליף מכסה מפלג, ופלג מקסימום, אני בספק אם הבעייה מכנית, כמו שרפת שסתום פליטה למשל...

נא עדכן מיידית ביום ראשון לפני שראתה הולך לקחת משכנתא בבנק.

בהצלחה ובשורות טובות

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גם אני בספק רב שמדובר בבעיה כלשהי במנוע.

לא ייתכן שבאחד הפיאטים השמורים ביותר והמטופלים ביותר יילך מנוע.

אם בעל המוסך יטען שמדובר באחד מהדברים הבאים: פלאגים, חוטי הצתה ומכסה מפלג (יידעתי אותו על בריחת הניצוץ) אז אני ייתן לו אישור לתקן.

אם הוא יטען ש"הלך מנוע" אני בשום פנים לא ייתן לו לבצע את העבודה לפני שאני יילך לאבחון ולקבלת הצעת מחיר במוסך המורשה של פיאט. (לידיעת צביקה ורפי לין- מוסך סמיילי סגר. על הדלת מופיע שלט להשכרה).

מקווה למינימום הוצאות (במיוחד שחודש הבא צריכים לעשות לאוטו טיפול וטסט).

פורסם

יכול להיות ועוד איך יכול להיות.

בפיאט הכל יכול להיות.

מה שלא תעשה, עדיין זה יגיע במוקדם או במאוחר, הבלאי ואיכות החלקים...אין מה לעשות.

בנוסף, זה שיש לך קבלות על טיפולים וחשבוניות וחותמות זה נחמד, אך , זה לא מעיד כלום אם הרכב טופל כמו שצריך או לא.

רכב ישן דורש טיפולים תכופים יותר מפעם בשנה.

האם השארת את הרכב במוסך ואתה ממתין לשיחת טלפון מחר לגבי המצב?

פורסם

לא, האוטו פה ליד הבית ואני נוסע איתו מידי פעם. אני משתדל לעקוף את העליות בדרכים חלופיות כי אח"כ אני גורר איתי שיירה על 40 קמ"ש..

מעניין, בכביש בין עירוני ישר האוטו נוסע מעולה.. הגעתי ל- 110 קמ"ש אתמול בלי מאמץ בכלל ואח"כ ירדתי מהר ל- 100 כי אני לא צריך שיחרימו לי את הרכב.

פורסם

אל תיכנס לסרט,תאתר את הצילינדר שלא מתפקד,לאחר שאיתרת אותו תנסה כשלב ראשוני להחליף לו חוט הצתה מפלאג אחר,אם זה יסתדר קנה חוטי הצתה וגמרת עניין,אם זה לא החוט ,תוציא את הפלאג ובדוק שהוא לא תפס שמן או משהו,נקה אותו עם מברשת ברזל/יותר רצוי להחליף אותו,אני בטוח שהעניין יסתדר.

נ.ב. אני ממש לא מבין מה הבעיה לעשות את זה לבד,אני החלפתי רוטור ומכסה מפלג ברנו שלי תוך 5 דקות וזה הסתכם בכמה עשרות שקלים.

פורסם

סיכום ועדכון:

הבעיה תוקנה- יצאתי עם נזק מינימלי.

הפלאגים היו סתומים בשמן (שזה מבשר רעות, למרות הנזילות שמן שיש?) ואחד הפלאגים לא תפקד.

עוד פירוט בחשבונית המצורפת.

פורסם

ההר הוליד עכבר, הנזק שולי. האם יש בידך נתונים על גובה הקומפרסיה שנבדקה?

והאם ידוע לך מה תוצרת הפלגים שהוחלפו, וכמה ק"מ משוער נסעת איתם?

האם רעש הטרקטור וחוסר הסיבה , נעלמו כלא היו?

רצוי ומומלץ, שתנסה לברר את גובה הקומפרסיה שנבדקה,(שילמת על כך לא?)והאם היא נבדקה בכל הצילנדרים, או רק בצילנדר הבעייתי?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אין לי נתונים על גובה הקומפרסיה, משום שלא הייתי ליד הרכב אלא בצבא.

הפלאגים הקודמים היו של "בוש" והיו בני 11 חודשים עם 7000 ק"מ.

• תוכן חדש...