Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל comp vr

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמעניין אותי האם אני ינצל את הסאב

אני מתכוון אם המגבר mtx הוא מוציא ב 4אוהם 320 רמס(אני עדיין לא יודע אם הוא יורד ל 2אוהם מחכה לתשובה מmtx)

זה אומר שאני יכול לחבר רק סליל אחד ..

מה אתם חושבים?

פורסם

חייב לרדת ל-2 אוהם , וחייב לתת פי 2 בהספק של רמס

כך שהמגבר ינצל את הסאב הזה טוב .

אבל תזהר להעייף את הסאב, לקיקר יש מחלה והחוט של הסליל תמיד מתנתק ... סאב עדין מאוד , ככה זה קרה לחברים שלי ...

מש"ק זרזור

פורסם
חייב לרדת ל-2 אוהם , וחייב לתת פי 2 בהספק של רמס

כך שהמגבר ינצל את הסאב הזה טוב .

אבל תזהר להעייף את הסאב, לקיקר יש מחלה והחוט של הסליל תמיד מתנתק ... סאב עדין מאוד , ככה זה קרה לחברים שלי ...

שים לב לשאלה ששאלתי ממש לא קשורה למה שכתבתה...

פורסם

מוזר מהניסיון שלי ושל חבריי התופעה שהזכרת כלל לא חלה על ראשנו...

ותאמין לי הקיקרים שלי מקבלים הספק RMS לא פחות מההצהרות שלהם ועוד בתיבות אטומות שעות על גבי שעות וללא שום בעיה ובשימוש מתמיד כמעט שנה ,יתרה מכך יש לי חבר בעל 2 CVR01 300RMS ,הם כבר אצלו שנים והוא מעביד אותם כמו ניגרים ואין שום בעיות.

לדעתי הכל עניין של שימוש לא נכון,פאק בייצור,תיבות לא נכונות ומתאימות לתיפקוד תקין של האלמנט.

לשאלת פותח הדיון:

מה שמעניין אותי האם אני ינצל את הסאב

[אתה תוכל לנצל כעת מחצית מיכולות הסאב היות ואתה תעבוד נכון לעכשיו עם סליל בודד מתוך ה2 ותוכל "להזיז" את הממברנה עם מחצית ההספק שהסאב מסוגל לספוג.]

אני מתכוון אם המגבר mtx הוא מוציא ב 4אוהם 320 רמס(אני עדיין לא יודע אם הוא יורד ל 2אוהם מחכה לתשובה מmtx)המגבר הנ"ל הוא 2 ערוצים? אני מבין שה320RMS הינם ההספק הנומינלי בגישור 4 אוהם...

אישית לא הייתי מחבר הזנה כזו גבוהה[מעל ל15% מהספק הספיגה של כ"א מסלילי הסאב]אתה תקצר את חיי הסליל מהר מאד וחבל .. לעומת זאת אם המגבר הנ"ל מוצהר מעל ל100RMS לכל ערוץ ב4 אוהם,זה בנתיים כפיתרון זמני יכול להיות נחמד מאד שכל סליל של הCVR יקבל 100RMS מתוך ה200RMS שהוא מסוגל לספוג.

אבל קח בחשבות שזה לא יהיה מספיק ואתה לא תזכה לשמוע את ביצועיו המלאים של הCVR עם הגברה יחסית דלה שכזו..

זה אומר שאני יכול לחבר רק סליל אחד .. כן אבל לא מומלץ,שוב כנאמר ,אם כל ערוץ אצלייך מפיק 100RMS ומעלה -לבנתיים חבר כל ערוץ כזה לסליל של הסאב עד שתתארגן על תקציב ראוי להבאת מונו שיורד ל2 אוהם עם הספק של 350RMS ולמעלה.

מה אתם חושבים?

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

asafy

הבעיה היא שאני לא מעוניין להחליף את המגבר

אני מעוניין למצוא סאב שישב בול אל המגבר הזה.

אני צריך למצוא סאב של סליל אחד ב 4אוהם בסביביות 400-500 רמס.

אם יש המלצות אני ישמח.

תודה בכול זאת אסף

פורסם
מוזר מהניסיון שלי ושל חבריי התופעה שהזכרת כלל לא חלה על ראשנו...

ותאמין לי הקיקרים שלי מקבלים הספק RMS לא פחות מההצהרות שלהם ועוד בתיבות אטומות שעות על גבי שעות וללא שום בעיה ובשימוש מתמיד כמעט שנה ,יתרה מכך יש לי חבר בעל 2 CVR01 300RMS ,הם כבר אצלו שנים והוא מעביד אותם כמו ניגרים ואין שום בעיות.

לדעתי הכל עניין של שימוש לא נכון,פאק בייצור,תיבות לא נכונות ומתאימות לתיפקוד תקין של האלמנט.

לשאלת פותח הדיון:

בהצלחה.

טוב שמע סיפור קל...

שני סאבים קייקר COMP VR , לשניהם נקרעו החוטים של ה + - .

יושבים על מגבר 500A1 של רוקפורד.

שלושה סאבים של קייקר סדרה נמוכה יותר (150 וואט למיטב זכרוני) , על מגבר 2 ערוצים של רוקפורד 500A2 , לא כל השלושה מחוברים יחדיו, אך כאשר אחד הלך קניתי עוד אחד (כי לא היתה ידועה הבעיה אז...) וגם לו הוא הלך עם הזמן.

צירוף מקרים ? או פשוט החברה מייצרת אותם עם חוטים דקים מידי אשר לא עומדים בעומס.

זאת תופעה ידועה, היא רשומה גם בפורומים של קייקר (קראתי ממש מזמן על זה כי זה ממש הרתיח אותי בתקופה ההיא).

בכל אופן , כל סאב אחר זה לא קרה לו מעולם אצלי. פרט לנ"ל.

ולא תגיד שאין ניסיון, אני מדבר כאן על 5 סאבים שעברו אצלי ביד, ולכל אחד בשלב זה או אחר

נשרף החוט.

זה לא שאי אפשר לתקן, זה פשוט מציק מאוד (אפשר לתקן את זה עצמאית עם קצת עדינות ובדיל).

במיוחד כאשר החוט נשרף בחלק הפנימי של הפיקה שצריך לפתוח עם פן , וגם זה מכער את הסאב על הדרך לפעמים (יותר מידי חום וכו'...).

בכל אופן ככה או ככה זאת המחלה של קייקר. ואני ממש אבל ממש אוהב את החברה הזאת. פשוט בנ"ל הם פיקששו.

• תוכן חדש...