Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שגורם לי לבילבול זה שהחברה נותנת לאנשים להרוויח בזה שהיא לא מפרסמת את עצמה, כלומר שפירסומות כמו טלויזיה ורדיו עולים המון כסף (כמה אלפי דולרים)

והיא נותנת לאנשים את הכסף הזה בתנאי שהם יצרפו חברים חדשים.

ההגיון אומר פירסומת עולה בסביבות 20 אלף דולר (אולי יותר אולי פחות) למה לשלם לאנשים סכומים כפולים (הרי בכל עיר חייב להיות 2 או 3 נציגים וזה אומר שיש קרוב ל 50 סוכנים בארץ, ומי יודע כמה יש בעולם ,הרי זאת חברה שמציגה את עצמה כחברה עולמית) והחברה משלמת "נגיד" לכול סוכן 2000 דולר, לפי החישוב שלי ההוצאות הרבה יותר גבוהות מאשר לפרסם בטלויזה כמו כול חברות התיקשורת המוכרת לנו.

מה שכן בישביל להיות חבר בחברה אתה צריך לשלם קרוב ל 2000 שח.

לא ראיתי מקום עבודה (חוץ מחברות האוטובוסים שצריך ליקנות מניות) שצריך לשלם בישביל להיכנס לעובד שלה.

ובסוף מחזירים לך את הכסף, אז למה לקחת מהתחלה אם הכסף חוזר.

רז...

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם למדת את השיטה אז חברה מבצעת צורת שיווק בדרך זו בשני מקרים :

1. אין לה מספיק כסף והון עצמי כדי לעשות פרסום כלל עולמי וזו דרך שבה למעשה אין לה הוצאות פרסום שאם במקרה הוא כלל עולמי אז הוא יעלה לה לפחות עשרות מליוני דולרים .

2. חברה שהמוצר שלה קשה למכירה או שהיא לא חושבת ששיווק בדרך הרגילה יביא לתועלת ולא יביא לה הרבה לקוחות אז זו הדרך השיווק שבדרך כלל משתמשים בה .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

הבעיה עם החברה הזאת הוא שהיא לא משווקת את המוצר, בשורה התחתונה אמורים להביא 'משקיעים' אשר ישלמו 350$ וינסו להביא עוד 'משקיעים', שהם בעצם בעלי זכיון להפיץ את המוצר. העניין הוא שאנשים לא מנסים למכור את המוצר עצמו (שדרך אגב יכול להיות מצויין ולא על זה הוויכוח) אלא את הזכיון להפצת המוצר. שוב, בעלי הזכות להפיץ אינם מנסים להפיץ את המוצר אלא להביא עוד אנשים שיהיו מפיצים מורשים ואם במקרה הם גם יכולים לדבר ב VOIP בחינם, מה טוב.

בריאות לכולם!

פורסם

הת'רד הזה עדיין לא ננעל בגלל שהפרסומת שהוא יוצר היא ממש שקופה וגרועה, ועושה שירות דב לחברות הללו. היא גם מוציאה את מי שעושה אותה די מטומטם.

הגולשים כאן אינטילגנטים מספיק בשביל לא לאכול את זה ולהפסיד את כספם, ומי שלא, אמן לא יהיה לו כסף לאינטרנט (או רוחב פס בזמן שהדודה מתקשרת לפולוניה) ויפטור אותנו מנוכחותו.

גם סאנריידר והפירמידה האלבנית לא נקראו פירמידות, וגם הם מצאו ומוצאים כל מיני כינויים, "שיווק רב שכבתי", "טארט קוני עם שכבות קצפת ושוקולד שרחב יותר מלמטה" ו"תנו לנו הרבה כסף בשביל כלום, ואז עוד תספרו לכולם כמה היה לכם נעים". להזכירכם, באלבניה משחק הפירמידה עבד כל כך טוב, שכל המדינה השתתפה, הכלכלה התמוטטה והשלטון המרכזי קרס ועד היום לא התאושש לגמרי.

לאביר הלבן, למה אתה מתעקש שזו לא פירמידה? כל שיטת שיווק שעובדת על כך שאתה מקבל עמלות על המכירות של אלו שמתחתיך במדרג, כאשר החלק פוחת ככל שמתרחקים בשכבות, דורשת שיהיו מתחתיך יותר ויותר אנשים ככל שמס' השכבות עולה. זה גורם למבנה שרחב יותר בחלקיו התחתונים במידה שהולכת וגוברת ככל שיורדים למטה.

חלאס להיות תמימים, השיטה הזו מטיבה בסופו של דבר אך ורק עם עם מי שמתחיל את הפירמידה וקומץ מקורבים.

ובנוגע לVOIP, זה אכן העתיד, אבל ללא תשתית טכנית חזקה ומערך שירות, זה לא יהפוך לישום רובסטי, שכן רוב האנשים יעדיפו לשלם עוד כמה שקלים במקום להתעסק בהגדרות QOS בראוטר שלהם ושאר טריפות כאלו. לידיעתך, בלי מסה קריטית של לקוחות, חברה לא יכולה לעמוד בעלויות התפעול, ואם נחזור לפירמידות, אין על פני כדור הארץ מספיק אנשים בשביל ליצור פירמידה שתעבוד (צריך 8 על הצד אנשים).

בלוקבאסטר התקשרו. צאו מהסרט שלהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לאביר הלבן, למה אתה מתעקש שזו לא פירמידה? כל שיטת שיווק שעובדת על כך שאתה מקבל עמלות על המכירות של אלו שמתחתיך במדרג, כאשר החלק פוחת ככל שמתרחקים בשכבות, דורשת שיהיו מתחתיך יותר ויותר אנשים ככל שמס' השכבות עולה. זה גורם למבנה שרחב יותר בחלקיו התחתונים במידה שהולכת וגוברת ככל שיורדים למטה.

חלאס להיות תמימים, השיטה הזו מטיבה בסופו של דבר אך ורק עם עם מי שמתחיל את הפירמידה וקומץ מקורבים.

את האמת שאני יודע שיש כאלה שחושבים שזו פירמידה , ואני מתעקש שזו לא פירמידה כי אני כן בדקתי את זה עם כמה עורכי דין שאותם בסוף גם צירפתי . אני לא הולך לפרסם פה שמות אבל תבדוק את השיטה עם עורך דין ואתה מוזמן להבדוק את העניין לעומק .

טוב התחלתי לצטט ממאמרים פה והתחלתי לנסות ולערוך , בסוף החלטתי לא לכתוב כלום. אלה שני מסמכים שאחד מהם מתייחס לגרופון ולמה היא לא פירמידה. והשנייה היא מאמר משפטי מאתר NETLOW

שבו מבדילים בין שיטת השיווק לבין הפירמידה

אגב מלמדים את צורת השיווק הזו באוניברסיטאות , ההבדל שצריכים להבדיל בין הונאה בפירמידה ובין שיווק רב שכבתי .

דיני רשת - פירמידה.doc

האם גרופון היא פירמידה בלתי חוקית.doc

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לגבי הלימוד באוניברסיטאות, אתה למדת את זה באוניברסיטה או שגרופון סיפרו לך על זה? אתה יודע אם הלימוד הוא בקונקסט חיובי בכלל?

במסמך שצירפת לגבי דיני פירמידה אכן תואר מהי פירמידה ולמה היא לא חוקית, וההתייחסות לגרופון היא מתחמקת משהו.

לגבי המסמך השני, נטען שבגלל שהסכומים כאן נמוכים, והמוצר אמיתי, זו לא פירמידה. כמו כן נטען שזו שיטה בינארית. וואו מגניב. השיטה הבינארית היא קידוד באמצעות 1 ו-0 (או כל מציין אחר), וזה דווקא מתאים. 1 בראש הפירמידה, והרבה אפסים מתחתיו. אולי התכוונו לעץ בינארי, ונחש מה, הוא נראה כמו פירמידה, ומתנהג כמו פירמידה.

נחזור לנושא הסכומים, גם אם ההשתנה כאן היא בתוך הבריכה ולא מהמקפצה, עדיין מדובר בסכומים שזורמים כלפי מעלה, וככל שהקדמת להצטרף, ולצרף עוד אנשים, כך תקבל יותר.

כמו כן, נטען שכאן יש מוצר אמיתי שמסופק. בהנחה שהכל אכן עובד, צריך גם השוואה מלאה של השירות לשאר המוצרים בשוק, בשביל לראות כמה מעלות ההשתתפות נועדה לכסות את העמלות הוורטיקליות.

בוא ותציין כאן את הסכומים התמורה והשיטה, ונראה אם יש ממש בדברים. במקרה אני עובד בספקית תקשורת גדולה, ואולי אשאל כאן כמה אנשים מה הם יודעים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל הכבוד שזה חוקי. או ליתר דיוק לא-לא-חוקי.

אבל זה עדיין לא עושה את זה רווחי.

אמנם לא כל שיווק רב שכבתי הוא פירמידה אבל כל פירמידה היא שיווק רב שכבתי. הכל עניין של סמנטיקה. שיווק רב שכבתי, שיווק רשתי, שיווק זכיונות - קרא לזה איך שתרצה.

יש המון חברות שעובדות כך ולא ממש משנה מה הן מוכרות, תוספי מזון\VOIP\מנויים ללוטו\כרטיסי חבר להנחות או מה שלא תרצה.

ההבדל המהותי בין נוכלות לשמה לבין סתם נסיון להרוויח כסף גם ממכירה וגם מכיסם של משווקי משנה הוא בסך הכל בסכום שהסוכן צריך לשלם עבור הזכות להיות חלק מסיפור ההצלחה הזה.

יכול להיות מאוד שהמוצר שאתה מדבר עליו הוא סביר, אבל אם החברה נזקקת לשיטת השיווק הרב שכבתי כדי לשווק אותו סימן שהוא לא מספיק טוב כדי להיות רווחי בפני עצמו. אז צריך להוציא רווחים מהסוכנים גם בשיטות אחרות.

ומה שמעניין הוא שתמיד אלו שהתפתו ונכנסו לזה מציגים את זה בצורה כל כך ורודה גם אחרי שהם הבינו שהם יצאו פראיירים.

תיזהר. שיטות השיווק האלו הורסות חברויות עם אנשים, ומיליונרים לא יוצאים מהם. אלא אם כן אתה המייסד של חברה שתפסה גרעין ראשוני של תמימים.

פורסם

I just wanted to remark that the VOIP market is not a new vawe or anything

The reason we do not know it over here is that it is not legal here.

only recently hot and bezeq are offering the option to place VOIP calls.

I think it is the future of telephony its just a matter of momentum and a

business decision from the major telephony companies in the world.

In addition I can say that giving a good quality if calls is not a simple matter

That can be done by multi level marketing companies.

p.s i hate ms win can't get it 2 write hebrew with this browser.

פורסם

לגבי הלימוד באוניברסיטאות, אתה למדת את זה באוניברסיטה או שגרופון סיפרו לך על זה? אתה יודע אם הלימוד הוא בקונקסט חיובי בכלל? אני עדיין לא למדתי , ראיתי שיש קורס שיש איזה פרפיסור שמעביר קורס בשיווק רב רשתי ברעננה באוניברסיטה הפתוחה, שם הפרופסור אני אביא מאוחר יותר כי אני לא זוכר אותו והוא חבר של אבי ... אז בלילה אני אביא את השם

במסמך שצירפת לגבי דיני פירמידה אכן תואר מהי פירמידה ולמה היא לא חוקית, וההתייחסות לגרופון היא מתחמקת משהו.

אשמח אם תוכל לפרט, לגבי חוקיות אני קראתי שהיא לא חוקית ובדקתי עם כמה עורכי דין שחלקם צורפו לרשת שלנו ומבחינתי אם עורכי דין ראו שזה חוקי אז אין בעיה עם זה .

לגבי המסמך השני, נטען שבגלל שהסכומים כאן נמוכים, והמוצר אמיתי, זו לא פירמידה. כמו כן נטען שזו שיטה בינארית. וואו מגניב. השיטה הבינארית היא קידוד באמצעות 1 ו-0 (או כל מציין אחר), וזה דווקא מתאים. 1 בראש הפירמידה, והרבה אפסים מתחתיו. אולי התכוונו לעץ בינארי, ונחש מה, הוא נראה כמו פירמידה, ומתנהג כמו פירמידה. לא הבנתי למה אתה מתכוון, הכוונה היא שאי אפשר לפתוח רשת עם יותר משתי רגליים וכל בן אדם יכול לצרף ישירות אליו רק שני אנשים . אכן זה נראה כמו עץ , מה הקשר לקידוד במחשבים אני לא מצליח להבין . במקרה הזה כל אחד שפותח רשת מתחת לאנשים הופך לאחד שמתוגמל ככל שהוא יביא יותר אנשים וכל מי שהוא מביא גם עובד בזה אז גם הוא יהפוך לאחד... מי שלא יעבוד ורק יהנה מהשירות הזול אז הוא ישאר אפס לפי ההגדרה שלך .

נחזור לנושא הסכומים, גם אם ההשתנה כאן היא בתוך הבריכה ולא מהמקפצה, עדיין מדובר בסכומים שזורמים כלפי מעלה, וככל שהקדמת להצטרף, ולצרף עוד אנשים, כך תקבל יותר.

כמו כן, נטען שכאן יש מוצר אמיתי שמסופק. בהנחה שהכל אכן עובד, צריך גם השוואה מלאה של השירות לשאר המוצרים בשוק, בשביל לראות כמה מעלות ההשתתפות נועדה לכסות את העמלות הוורטיקליות.

20$ שיחות בתעריפי גרופון

20$ דמי הקמה הכוללים:

זיכיון גרופון

אתר שיווקי אישי

אתר ניהול העסק

קו גרופון בינלאומי

180$ = 30$ x 6 חודשי שירות

שיחות חינם בין חברי רשת גרופון בארץ ובעולם !

עד 430 דקות שיחה לטלפונים מחוץ לרשת גרופון בכל העולם בכל חודש !

שותפות ברווחי החברה.

בוא ותציין כאן את הסכומים התמורה והשיטה, ונראה אם יש ממש בדברים. במקרה אני עובד בספקית תקשורת גדולה, ואולי אשאל כאן כמה אנשים מה הם יודעים.

עלויות השיחה הן

לכל הסלולרים בארץ = 28 אג' לדקת שיחה

לבזק = 8 אג' לדקת שיחה

לארה"ב = 8 אג' לדקת שיחה

לאירופה = כ-9 אג' לדקת שיחה

למזרח = כ-10 אג' לדקת שיחה

לגרופון = שיחת חינם

ובקשר לתגמולים

עבור כל 8 חברים מאוזנים ברשת שלכם תקבלו:

170$ חד פעמיים.....

שזה כולל 50$ חד פעמים ו20$*6 שמשולם מראש עבור אותם אנשים

וגם....

20$ לחודש כל חודש החל מהחודש השביעי

אם ברצונך לבדוק השוואה עם שאר החברות אז אתה מוזמן לבדוק פה :

לינק השוואה

יש גם חבילות אחרות שבהם אתה יכול להתחבר כמפיץ לחודש ב 50$ וגם חבילת דבר כפי יכולתך ל 22 מדינות בעולם תוכנית ללקוח בלבד ולא כמפיץ ..

בקשר לספרים שבהם מוסברת שיטת השיווק הרב שכבתי אני אמליץ לך על כמה :

אמנות המכירה הטבעית של מייקל אוליבר - קראתי

שנתכם הראשונה בשיווק רשתי - בתהליך קריאה

ועוד רשימת ספרים שאני מתכוון לקרוא והם נמצאים על הכוונת :

המרשת הגדול בעולם מאת ג'וןמילטון פוג

אינטרס מובנה מאת דייב לייף

לפרוש צעיר - לפרוש עשיר מאת רוברט קיוסאקי

אבא עשיר - אבא עני מאת רוברט קיוסאקי

הגל הרביעי מאת ריצ'רד פו

כך תהיה עשיר מאת רוברט קיוסאקי

עוצמת התיגמול שבשיכפול הקלטת של טים סיילס

אמרתי שאני לא הכי מנוסה אבל אני דיי רציני .

אשמח לקבל הערות ולטוב ולרע ברוח טובה וכדיון ענייני :)

עריכה נזכרתי שלא צירפתי שתי כתבות שקראתי בקשר לעניין הטכנולוגיה הזו

כתבה 1

החברה מקבוצת איי.די.בי של נוחי דנקנר, קיבלה רישיון מפעיל פנים ארצי ממשרד התקשורת. מנכ"ל החברה: נביא למהפכה בישראל

*עדיין בגדר ניסיון ולא עובדת באופן מלא ויעיל*

כתבה 2

פלאפון קיבלה רישיון לניסוי VoB

במסגרת הניסוי, תספק פלאפון לכ-8,500 לקוחות פרטיים ועסקיים שירותי טלפוניה משולבי תקשורת סלולרית ונייחת למשך שנה

*עדיין בגדר ניסיון *

Henry Miller

פורסם

בדיוק ראיתי ברחוב חולפת פורד אוריון מתפרקת וחבוטה עם מדבקת של UBIPHONE מעטרת את שני צדדיה, כאילו זהו רכב ליסינג.

אני חושב שמראה זה מסכם את הנושא.

אביר לבן, דווקא תפסתי ממך בן אדם פיקח בשנים שאתה בפורום, אבל הפעם מסתבר שאכלת אותה.

אני מניח שיהיה קשה לך להודות ולהפנים זאת, אבל עם הזמן תבין שגם עליך עבדו.

אני מעדיף לבנות את העתיד שלי מהיסודות דרך למידת תואר ועבודה קשה , ולא לנסות לבנות את הפירמידה מהפסגה שלה , כי זה בלתי אפשרי.

אני ממליץ ככה לכל חברי הפורום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בדיוק ראיתי ברחוב חולפת פורד אוריון מתפרקת וחבוטה עם מדבקת של UBIPHONE מעטרת את שני צדדיה, כאילו זהו רכב ליסינג.

אני חושב שמראה זה מסכם את הנושא.

אביר לבן, דווקא תפסתי ממך בן אדם פיקח בשנים שאתה בפורום, אבל הפעם מסתבר שאכלת אותה.

אני מניח שיהיה קשה לך להודות ולהפנים זאת, אבל עם הזמן תבין שגם עליך עבדו.

אני מעדיף לבנות את העתיד שלי מהיסודות דרך למידת תואר ועבודה קשה , ולא לנסות לבנות את הפירמידה מהפסגה שלה , כי זה בלתי אפשרי.

אני ממליץ ככה לכל חברי הפורום.

הערה קטנה זה לילה לבן :wink:

ובכל מקרה אם יצא ואני טועה אני אהיה הראשון שיודה בטעות או בזה ש"אכלתי אותה" אבל אם לא אז הרווחתי .

בעניין הזה אני לא מרמה אף אחד , או לפחות אני לא רואה באיזו צורה אני מרמה אנשים .. אגב רוב האנשים שהתחברו אליי הם אנשים עם משרדים וחברות שעלויות הטלפון אצלם גבוהות - כמה אלפי שקלים בחודש ואם הם יקבלו 40% מהסכום בחברה שאני כרגע גם צרכן וגם מפיץ שלה אז הם לא יתנגדו לזה .

כולם צריכים לעבוד וגמני עובד במשרה מלאה, העניין הזה שולי או כמו שאומרים עבודה נוספת בשעות הפנאי שלי . שהולכות ונעלמות לי לאחרונה- אני צריך לסדר את זה איכשהו :)

בכל מקרה בשיא הרצינות אני לא הצלחתי להבין איפה הפירמידה פה בכל העסק הזה ואם מישהו יצליח להאיר את עיניי אז הוא יצא צדיק , אני עדיין לא השתכעתי והדיון הזה דווקא גורם לי לרצות ללמוד ולהבין יותר ויותר - כמו תמיד :)

מי שיוכל להרחיב כולי אוזניים

Henry Miller

פורסם

אתה מקבל כסף על זה שאתה מצרף אנשים. הכסף הזה מגיע ישירות כנתח מתשלום ההצטרפות ששלמו האנשים שהצטרפו. זו פירמידה. ברגע שההכנסות הן בעבור ההזדמנות העסקית ולא בעבור השירות, אלו עסקי אויר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
אתה מקבל כסף על זה שאתה מצרף אנשים. הכסף הזה מגיע ישירות כנתח מתשלום ההצטרפות ששלמו האנשים שהצטרפו. זו פירמידה. ברגע שההכנסות הן בעבור ההזדמנות העסקית ולא בעבור השירות, אלו עסקי אויר.

לא מבין את הטענה, אני מכרתי לאנשים את השירות שהם מקבלים מהחברה .. שזה שירות ולא אוויר או עסקי הבל , ותמורת כמה עסקות כאלה אני מרוויח כסף מהתיווך הזה .

כמו בן אדם שרוצה למכור רכב, הוא בא לסוחר הסוחר מוכר לו את הרכב והוא מקבל מבעל הרכב תגמולים . גם הסוחר מוכר הזדמנות עסקית לפי טענתך כי לא הוא בעל הרכב אלא רק מתווך .

אגב אני לא מתווכח מתוך עצבים , אני בשיא הרצינות לא רואה את נקודת המבט שממנה אתה מסתכל, וביקשתי להרחיב אם אפשר ולא לקצץ מהתשובה ;)

אגב המכירה היא לא רק לאנשים יש אפשרויות רחבות של עסקות שבהם אתה לא יכול להשתתף כ"סוכן" אלא רק מקבל הטבות ושירותים תמורת תשלום ופה בכלל אתה רק בןאדם כמו כל בן אדם שהוא יבואן ללא יודע מה כל שירות או כל מוצר ומוכר אותו לאחרים .

Henry Miller

פורסם

טוב אחרי מאמץ אני גם יכול להיות רגוע, בדקתי בחזרה וכדי שאני לא אהיה תקיף אני אשים לינק אחד לרז לוי במיוחד

http://www.quatloos.com/TaxForums/viewtopic.php?t=1003582

תתחיל לקרוא, ואת האמת את זה ידעתי מבדיקה יותר קפדנית - של אבי ולא שלי אגב- שבה הגענו לאותם ממצאים .

Henry Miller

• תוכן חדש...