Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרמוסטט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

מישהו יודע מה הסכנה (אם קיימת ) כאשר מבטלים טרמוסטט ? .

יש לי פיאט אונו שנת 93 וביטלתי בו את הטרמוסטט (רציתי למעשה להחליף אותו והסתבר שקניתי אחד שלא מתאים ...., אז נאצלתי לבטל את הקיים בנתיים ונאמר לי שאין סכנה בכך ) האם זה נכון ?

תודה מראש...

אני .

פורסם

פינוקיו גש לזה שאמר לך, שאין סכנה, ותוכל לבטל תרמוסטט ושאל אותו... ושאת ההשלכות לכך, תשלם בתצרוכת דלק גבוה, קאפיש?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה יקירי,

אם הייתי סומכת על דיעה של מישהו אחד , מין הסתם לא הייתי שואלת בפורום הזה ...אז תן לי קצת יותר קרדיט ...קאפיש???

פורסם

פינוקיו יקירתי שלום רב.

ביקשת קרדיט קיבלת...

כשיצרן בונה רכב, הוא לוקח בחשבון את כל האפשרויות, האמור להתרחש ברכב,וברוב המקרים

מפס היצור יוצאים רכבים זהים, בעלי מרכיבים פנימים זהים, אלא רק במקרים מיוחדים, הרכב

שיוצא מקו היצור, יהיה בו שינוי מהותי, המיועד לארצות מסוימות, לדוגמא הגה ימני, במכוניות המיועדות לחבל ארץ בריטי.

לגבי מרכיב חיוני כמו טרמוסטט, אין שום שינוי מיוחד לרכב שיוצא מפס היצור ומיועד לארצות חמות, כמו לדוגמא ישראל.

ולכן טרמוסטט לא נרשם גם בספר הרכב שניתן לבטלו, בארצות חמות כמו ישראל, משום שהוא מרכיב חיוני, לשמירת חיי המנוע, על ידי כך שהוא מזרז את המנוע להגיע בהקדם לטמפרורת עבודה יעילה,

וחיסכון בדלק עקב כך, לכן חובה ומומלץ להרכיב טרמוסטט חדש ומתאים, וכל המקדים הרי זה משובח.

אני מקווה שסיפקתי לך דיי קרדיט?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום לך.

הסכנה בביטול תרמוסטט מנוע היא נזק מצטבר למנוע בטווח הרחוק וצריכת דלק גבוהה.

גשי למוסך להרכיב תרמוסטט מתאים.

באמצע החורף נתפס לי התרמוסטט ולא המשכתי לנסוע ככה אלא החלפתי.

גיא.

פורסם

אין סכנה לטווח קצר, את לבד כותבת "בנתיים"

פינוקיו הוא זכר,פינוקית היא נקבה, נא לשנות.:roll:

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
פינוקיו יקירתי שלום רב.

ביקשת קרדיט קיבלת...

כשיצרן בונה רכב, הוא לוקח בחשבון את כל האפשרויות, האמור להתרחש ברכב,וברוב המקרים

מפס היצור יוצאים רכבים זהים, בעלי מרכיבים פנימים זהים, אלא רק במקרים מיוחדים, הרכב

שיוצא מקו היצור, יהיה בו שינוי מהותי, המיועד לארצות מסוימות, לדוגמא הגה ימני, במכוניות המיועדות לחבל ארץ בריטי.

לגבי מרכיב חיוני כמו טרמוסטט, אין שום שינוי מיוחד לרכב שיוצא מפס היצור ומיועד לארצות חמות, כמו לדוגמא ישראל.

ולכן טרמוסטט לא נרשם גם בספר הרכב שניתן לבטלו, בארצות חמות כמו ישראל, משום שהוא מרכיב חיוני, לשמירת חיי המנוע, על ידי כך שהוא מזרז את המנוע להגיע בהקדם לטמפרורת עבודה יעילה,

וחיסכון בדלק עקב כך, לכן חובה ומומלץ להרכיב טרמוסטט חדש ומתאים, וכל המקדים הרי זה משובח.

אני מקווה שסיפקתי לך דיי קרדיט?

בברכה

צביקה

צביקה ידידי, אני מת על הניסוח שלך !!!

תמונה של האיש והאגדה (אני צילמתי :wink: )

ד"א, מישהו יכול לאמוד כמה אמור לעלות שיפוץ מערכת הזרקה לפונטו 75 ?

צביקה.JPG

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...