Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדר"כ אחרי שאני עושה טיפול לרכב אני שופך את השמן הישן לפתח ניקוז מים ברחוב.

לפי אחד השירשורים שראיתי פה, אני מבין שזה כנראה לא רעיון ממש טוב.

מישהו יכול לתת פתרונות יצירתיים ע"מ לא לפגוע בתשתיות או באיכות הסביבה.

וזאת בהנחה שאין לי חבר , בעל מוסך.

תודה מראש,

פורסם

תודה מראש,

אסור לך לעשות את זה!!!!

זה זיהום הסביבה ופגיעה בתשתית ניקוז המים. אם היו תופסים אותך עושה את זה... אני לא רוצה להמשיך. בקיצר, אסור לך לשפוך את השמן לפתחי ניקוז המים.

מה לעשות איתו? אני היתי מוצא שטח נטוש, חול, אין אנשים ואין חיות מחמד בסביבה, ( נשמע כמו אזור תעשייה :idea: ) שופך שם ומכסה בחול.

פורסם

תודה מראש,

אסור לך לעשות את זה!!!!

זה זיהום הסביבה ופגיעה בתשתית ניקוז המים. אם היו תופסים אותך עושה את זה... אני לא רוצה להמשיך. בקיצר, אסור לך לשפוך את השמן לפתחי ניקוז המים.

מה לעשות איתו? אני היתי מוצא שטח נטוש, חול, אין אנשים ואין חיות מחמד בסביבה, ( נשמע כמו אזור תעשייה :idea: ) שופך שם ומכסה בחול.

:?

וזה לא מזהם את הסביבה??? :?:?:?

לך לתחנת הדלק הקרובה לביתך, יש להם מצבור שמנים לסילוק, בקש יפה מהמתדלק להשתמש במצבור הזה, זהו.

רגע, משתמש, לא אמרת שאתה עובד בתחנת דלק?! וזה העיצות שאתה נותן??? :?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

פיתרון יצירתי?

תעשה עם זה ציפס או תטגן שניצלים :lol:

קח את השמן למוסך, גם ככה אוספים את השמן מהם, זה לא עולה להם כסף..

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

תודה מראש,

אסור לך לעשות את זה!!!!

:?

וזה לא מזהם את הסביבה??? :?:?:?

לך לתחנת הדלק הקרובה לביתך, יש להם מצבור שמנים לסילוק, בקש יפה מהמתדלק להשתמש במצבור הזה, זהו.

רגע, משתמש, לא אמרת שאתה עובד בתחנת דלק?! וזה העיצות שאתה נותן??? :?

לידיעתך! אין להם מצבור שמנים לסילוק, יש פילטר מיוחד במערכת הניקוז של התחנה. תפקידו של הפילטר הוא להפריד בין מים ושמן + דלקים. :lol:

פורסם

ניגר, הפילטר שדיברת עליו הוא במערכת הניקוז.

חובה יהיה מצבור בתחנת דלק לעודפי שמן, ע"פ חוק.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
ניגר, הפילטר שדיברת עליו הוא במערכת הניקוז.

חובה יהיה מצבור בתחנת דלק לעודפי שמן, ע"פ חוק.

Ok ניגר, אז המצבור הזה ברשות מנהל העבודה ולא המתדלקים. כי אני לא יודע על זה כלום. :lol:

פורסם

תודה מראש,

אסור לך לעשות את זה!!!!

ואתה חושב שבאדמה זה לא מחלחל ופוגע בסביבה?

עברנו... :mm_surpr:

פורסם

כך את המיכל שמן לאוטו דיפו או לחנות שממנה קנית את שמן ותחזיר להם אותו.

באה אליהם משאית כל תקופה ומרוקנת את המיכל.

ותמיד ניתן לטעון ממי שקנהית את השמן שיראה שהשמן דפוק או שחור ולא השתמשת בו ואתה רוצה חדש. :lol:

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם
קח את השמן למוסך, גם ככה אוספים את השמן מהם, זה לא עולה להם כסף..

מחשבה מפחידה!! :shock::shock: בטח הם משתמשים בשמן המשומש :wink:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...