Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A6 2.7T (שרשור שמשום מה התעורר אחרי שנתיים)

eladdl
שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מבקש חוות דעת , מאנשים שיש להם את הרכב , או מכרים שלכם..

דגם הבי טורבו,

איך הוא?

בעיות ? תקלות מיוחדות ?

איך שאר הגירסאות 2.8 2.4 ?

מדובר על שנות ה 2000 - 2001

האם הרכב נותן תמורה מלאה לכסף , או שתרצו להאיר את עיניי?

תודה רבה לכל העוזרים.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע, אני לא כ"כ מכיר את הרכב אבל שני דברים שאני יודע:

1. כח מדהים. לא חסר כח אף פעם, בכל סל"ד. כל לחיצה על הגז מצמידה אותך למושב.

2. איכות של אאודי. זה דבר שלא רואים בכל רכב.

חוץ מזה - העיצוב שלה קצת מאוס (למרות שהיא יפה מאוד).

מקווה שעזרתי.

172

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האקזמפלר שאני מכיר (נהגתי עליו פעם אחת למשך מספר דקות) דווקא לא הרשים באיכות פנים, הרבה דברים היו בלויים ולוח השעונים היה דהוי, במיוחד הצג של מחשב הדרך. מצד שני, האוטו הזה לא מטופל הכי טוב בעולם...

בכל מקרה, הרכב באמת מאוד חזק, ההיגוי קל מדי וחסר היזון אבל התנהגות הכביש עושה רושם מהודק וטוב. המכונית טובה אבל לדעתי ב.מ.וו מקבילה תתן תמורה עדיפה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמעט 5 שנים, כמעט 100,000 ק"מ. 0 תקלות, איכות פנים מצוינת (הרכב טופל בהרבה אהבה).

הגה מזעזע - קל מידי וללא רגש, אחיזת כביש מצוינת (קוואטרו) ואיכות נסיעה טובה על הצד הנוקשה (אאודי או לא אאודי?)

המנוע, כמו שכבר אמרו, מצוין עם כח זמין בטווח רחב מאוד של סל"ד.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לשלושתיכם על המידע! , ורוני אכן ההתלבטות היא בינה לבין שתי בוואריות האחת היא 530והשנייה היא 330 או 328 וכמובן הA6.

הרכב הולך להיות גם של אימי , ככה שכמובן יש עדיפות לרכב בממדים קטנים, אבל מה שיבוא קודם במצב הכי טוב, ייתקבל בברכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא צריך רכב גדול אז הסדרה 3 תתן תמורה מצוינת, ועדיפה לטעמי על האאודי. מה גם שאתה תוכל ליהנות יותר :twisted:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני זה שמעדיף את הרכב הגדול :)

גם לטעמי הסדרה 3 עדיפה על ה5 ועל האודי ועל S80 T6 שלא נכנסה למשוואה,

הבעיה היחידה היא למצוא אחת כזאת במצב טוב , שלא שופרה ותוקנה אצל אחינו בבקה אל גרביה ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע, הרי יש לך כבר רכב לנסיעות חזקות, לא? (GOLF GTI)

אז במקום לקנות עוד אחת כזו (330), הייתי הולך על רכב מפנק כמו ה-A6 2.7T. למרות שגם איתה אפשר להנות.

172

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגולף תימכר לטובת רכב אחר, אבא שלי לא רוטשילד :-P

כמובן שנצטרך להוסיף, אבל בכל אופן כרגע שאני נכנס למסגרת הצבא, אני לא צריך GTI שתישאר מתחת לבית ותצבור אבק..

ואמא שלי לא סובלת ידני, אז אני מתפשר בשבילה לרכבים הבאים :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנתיים מאוחר יותר...

330 תהיה בחירה הכי טובה לפי דעתי

אוטו קטן, מנוע גדול, הנאה אחורית (רק חבל שלא ידנית)

אם היו עושים בירה כזאת זאת הייתה הבירה הכי טובה בעולם

אבל הם עושים מכוניות

מדהימות...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון עם גרסת האווטבק, ט"ד שעברה המון המון קילומטרים ועדיין מגלה אמינות מפתיעה הרכב חזק אבל אי אפשר להשוות לגולף הספורטיבית בשום אספקת של ביצועים, מבחינת נוחות וגימור נ-ה-ד-ר

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותה התלבטות שהיתה לי לפני שנה. 530, 330, T6 או A6.

כרכב ספורטיבי בלבד, ה-330 לוקחת בגדול. מרחב ה-T6 אבל "ים" של בעיות. מרחב וספורטיביות יחסית טובה A6.

אבל מרחב מספק וספורטיביות טובה מאוד - 530. זאת היתה הבחירה שלי. אגב מ-2001 ומעלה, עד אז היתה 528 עם 30 סוסים פחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור בעלים של בי טורבו 2002 אני יכול להגיד לך שאני מאוד מאוד מרוצה מהרכב, הוא מאוד מפנק, וכמו שאמרו יש לו גז בכל טורים מרגישים את הכוח שלו, ויש לו המון.

החיסרון היחיד שאני רואה ברכב הוא הצריכת דלק שלו, בנסיעות רגועות על בקרת שיות מהירות 90 הוא אוכל בסביבות 1-9

בלחיצות המד דלק פשוט רוצה להרביץ לך אוכל משהו כמו 1-3 :(

בסך הכל אחת המכוניות המפנקות והיפות שיש לפי דעתי.

בכל מקרה אני חושב שהיא יקרה קצת מחירון 146 לשנת 2002, אבל לפי דעתי היא שווה כל שקל, בקיצור אחת המכוניות!!!

אם תבחר בה אני בטוח שתהנה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...