מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,583 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
***כללי פורום קנייה ומכירה - חובה לקרוא (שלא תגידו אח"כ לא ידעתי/מחקו לי/שתו לי) !*** ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין …
הודעה אחרונה מאת גולן, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זהו השעון. לשעון יש שריטה קטנה שקרתה בהתקנה שלו,לא משהו משמעותי. השעון חדש לחלוטין והיה בשימוש רק 3 דקות אחרי זה הורד מהרכב עקב באסה. בקופסה אם כל המתאמים שלו. המחיר הוא 120 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הבקליות אצלי כבר חצי שנה. מצב מצויין. בקליות ייחודיות ולא כמו שיש לכולם. נמכרות בגלל שעוד מעט אני מתגייס ומוכר את הרכב. נקנו ב1400 ש"ח אני מוכר אותם ב850 ש"ח מחיר סופי! לפרטים נוספים: ניב 0505331568 אי סי קיו 623643 יש אפשרות להתקנה בתוספת סימלית תמונות:
הודעה אחרונה מאת dj-niv, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רנו 19 GTX 1700 סמ"ק שנת 92 האוטו עבר לאחרונה טיפול 10K 4 צמיגים חדשים ראש מנוע + החלפת צילינדרים טסט לחצי שנה יש שלישית 02 ברשיונות צבע שחור 0545884818
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לחובבי הראלי, שהייתי בת"א לפני שבוע ראיתי 106 ראלי מדור ראשון. קצת מיהרתי אבל אלה הדברים ששמתי לב אליהם. לבנה (זקוקה לקצת פחחות), פסים אדומים, קונסולה מרכזית לבנה, ג'אנטים מקוריים לבנים, מדבקה על השמשה הקדמית ובכלליות נראית דיי טוב. זה המספר 0507509396
הודעה אחרונה מאת XENON, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יד שניה,צבע בורדו, מצב מצויין, כסאות מסתובבים, 272,000 ק"מ, עברה בשנה האחרונה מספר טיפולים : בלמים חדשים, מצבר חדש, מדחס מזגן חדש, אזעקה חדשה - לאור דרישת ביטוח, כרגע באזור המרכז לאור המצב בצפון ........ מחיר - מחירון פחות 1000 ש"ח טל - 057-7292991 אסף
הודעה אחרונה מאת עפר שורץ, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
700 ש"ח - מחיר מצוין !! עידכון: הדוד עכשיו בת"א. 0574567807. תודה, אדריאן.
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
***כללי פורום קנייה ומכירה - חובה לקרוא (שלא תגידו אח"כ לא ידעתי/מחקו לי/שתו לי) !*** ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין …
הודעה אחרונה מאת BABY-HB, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
פורד פיאסטה שנת 90 אדומה משופרת שופרה מבחינה מכאנית וחיצונית ברמה גבוהה ביותר שילדה נקייה לחלוטין נתונים טכניים: קרבורטור כפול של וואבר פילטרים פתוחים k&n הדרסים+צנרת+2 דודים ויציאות-מקצועי מחו"ל ראש מנוע משופר שזה כולל פורטינגים +שסתומים מוגדלים+וורנר פולי+יחס דחיסה האוטו מפיק 130-140 כוחות סוס מבחינת אחיזה: האוטו מונמך קפיצים +בולמים -בילשטיין גאנט 15 אינטש+צמיגים 195/50/15 ברישיונות ברכב מותקנים 2 באקטים של ספארקו אדומים שיפורים חיצוניים וקוסמטיקה: סאנרוף חשמלי הדגם האחרון עם זכרונות , נבנה במושב גנות עם אחריות בניה (לא קיט) של טמבונים+חצאיות+כונס+ספויילר אחורי גבוהה בתור חלק מהבניה , הוחלפו הפנסיים הקדמ…
הודעה אחרונה מאת zoharS16, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
זוג צמיגי SP9000 במידה 195\55\15 תאריך 4104 הצמיגים ישבו על האוטו כחצי שנה כצמיגים אחוריים הצמיגים כמו חדשים למעט דופן חיצונית משופשפת ממש קצת. שמים את הדופן הזאת כלפי פנים וזה צמיג חדש. 650 ש"ח גמיש טיפה. בה"פ בלבד לירון
הודעה אחרונה מאת liron55, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
החלטתי למכור את ה AX SPORT שלי המשופרת מאוד !!! לאחר הנאה של 7 חודשים הסיבה: עקב מימון שכר לימוד לשנה הבאה...מודל 89 יד 6 ...צבע שחור..רחוק מאוד מסטנדרט. מפרט כללי:- 1-מנוע 1600 סמ"ק של 306 מיובא במצב חדש לגמרי עבר כ 80 אלף ק"מ עם קבלות. 2-2 קרבורטורים כפולים של WEBER 40 DCOE במצב חדש. 3-ראש מנוע של ראלי 106 עפ פורטינג STAGE 2 של ניר ...יחסי דחיסה...חלוקת מעברים אלוהית...גומיות שסתומים חדשים..אטם ראש מחוזק. 4- camhaft חם 286 מעלות מחברתKENT . 5-סעפת יניקה בניה עצמית עם פורטינג של ניר . 6-סעפת פליטה הדראס מקצועית (1-4).אגוז של VR6. 7-בולמי קוני מקדימה...המנכה EIBACH ב 40 מ"מ והורדת שן מאחורה. 8-הגה מקוצר 3.1 סיבובים מנעילה לנעילה. 9-גאנטים של …
הודעה אחרונה מאת drift king, -
יונדאי גטס 1.6 2004 יד 1 אוטומט 32000 ק"מ סאנרופ , מגנזיום 15'' , ספויילר , 4 כריות אוויר 054-4209098 תומר
הודעה אחרונה מאת Getz22, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
התמונות למטה לממהרים למכירה פורד אסקורט אר אס 2000 במצב שלא יאומן ממש שמורה ומטופלת קצת על הרכב אז ככה יד 03 טסט ל9 חודשים 170 אלף קילומטרים מקוריים על אותו מנוע המנוע במצב פנטסטי ג'אנטים 15 רוחב 195 חתך 55 צמיגים חדשים ליפני 3 חודשים ניקנו חדשים לא משומשים כיסאות ספורט ריקארו מקוריים ושמורים לא הרוסים ממש טובים פנסי ערפל מקוריים מהחברה צבע הרכב מקורי גם הוא סתם לידע שלכם לרכב יש היתנהגות כביש מדהימה אחת המכוניות הכי כפייות לנהיגה נימכרת עקב מעבר ללוס אנג'לס איין לרכב שום שיפורים מכניים או חיצוניים מלבד אגזוז ספירל לא זרימה חופשית הוא לא עושה רעש או משהוא רק יפה זה הכל חוקי ולא מפריע לאף אחד אני מבקש בסך הכל על המציאה החד פעמית הזו 2400…
הודעה אחרונה מאת SK-8, -
- 0 תגובות
- 980 צפיות
למכירה קליאו 99 יד 2 שמורה ומטופלת 0523554307 יריב
הודעה אחרונה מאת MiniMoyal, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זוג בקליות לWRX 01-02 לרכב כחול בלבד ...... מיוחדות מאוד 600 שח 0523297272
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כ…
הודעה אחרונה מאת e_r, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה פנסים שקופים להונדה סיוויק שנת 95 -92,הפנסים חדשים לגמרי לא הורכבו מעולם,של חברת DEPO הידועה בעולם,אלו הפנסים: http://www.maxzone.com/maxzone/performance/show_product.php?depono=317-1944FXUS . יש פגיעה קטנה באחת הפנסים(מסומן בתמונה) עקב מישלוח לא זהיר(מתחייב לנסות לתקן כך שכמעט ולא יראו את החתיכה הקטנה שחסרה). מחיר 600 ש"ח מחיר סופי לא לוויכוח(בבקשה לא להיתקשר סתם). פ"ל: 0547628536 זה להונדה HATCH BACK. ***עריכה*** נוספו למכירה גם פנסים שקופים להונדה רגילה 4 דלתות בין השנים 92-95,מחיר 650 ש"ח לזוג. http://www.maxzone.com/maxzone/performance/show_product.php?depono=317-1945FXAS7 אזור הצפון-מעלות.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 0 תגובות
- 974 צפיות
1.מנוע צעדים משומש של 106XSI (נפח 1.6 אם משנה), עובד פיקס. 2.ראש מנוע של 306 נפח 1.6 משנתון גבוה,הגיע ממנוע מיובא,הראש ח-ד-ש לגמרי, ניתן לראות. 3.חנוכייה+ מזרקים של 306 נפח 1.6 (אולי מתאים לעוד דגמים). 4.סעפת יניקה של 106XSI, לא סדוקה, חדשה לגמרי. 5.אנטירול אחורי 20 מ"מ של 106XSI. 6.מצערת של 306 חדשה לגמרי. הצעות בפרטי או 054-8057788 נ.ב אני מבת ים.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 0 תגובות
- 855 צפיות
ירדו מקליאו ספורט 2002 דור ראשון, זאת אומרת הצורה הישנה ללא העיגול באמצע. במצב טוב כולל מנורות. 300 ש"ח. 052-5694222 אבירם.
הודעה אחרונה מאת Aviram-C, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סניק 1600 אוטומט יד ראשונה 116000 ק"מ 2001 מתחת למחירון 0505259191
הודעה אחרונה מאת momital, -
- 0 תגובות
- 961 צפיות
נשם פתוח חדש באריזה רק 50שח בהזדמנות 050-5833761
הודעה אחרונה מאת rsi, -
- 0 תגובות
- 729 צפיות
בהזדמנות,שנת 96, יד 3, 185,000, נפח 3100, כל התוספות, נראית מדהים ובמצב טכני מעולה. חסכונית מאוד בדלק בניגוד לסטיגמה ממוצע של 1/10 מחירון 25,000 דורש 22,000 סופי. מוכר בלב כבד ולא ממהר. אפשרות להחלפה לרכב בטווח המחירים הזה. 0525111617
הודעה אחרונה מאת djgabi, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
פיג"ו 306 S16 שנת 94 ,צבע כחול ,5 דלתות במצב מצויין האוטו עבר יישור קו רצחני לפני כחצי שנה ,הוכנס מזגן חדש לפני כחודשיים בעלות של 4000 ש"ח צמיגים חדשים של יוקוהמה האוטו מונמך עם בולמים של קוני וקפיצי אייבך יד 6 (נמצאת אצלי כשנה וחצי) ק"מ:183000 האוטו במצב מצויין וימכר מעל המחירון. אני מוכר את הרכב כי אני רוצה לעבור לרכב מוגדש אפשרות החלפה באיביזה טורבו (כמובן עם תוספת מחיר) 0543009255 תומר
הודעה אחרונה מאת salmansharon, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה פיג'ו 306 xn מנוע 1400 שנת 96. צבע כסוף,ללא תאונות,מושקעת ומטופלת באהבה מיד ליד,יד שלישית,עברה שתי ידיים במשפחה,קילומטרז דל מאוד 140000 יחסית למודל הרכב,חלונות חשמל קדמיים,נעילה מרכזית,אזעקה,שלט נעילה\פתיחה,אמבולייזר,קלאץ חדש,מזלג קלאץ חדש,מצבר חדש,צמיגים חדשים,טיפול פרונט טרי,מזגן נהדר,טסט לשנה (יוני 07) .אוטו מצויין במצב נדיר מאוד ניתן לבוא ולהיתרשם בכל עת,מוכר בפזיזות עקב קנית רכב חלומותיי.אני דורש 18000,הרכב לא כלול מערכת סטריאו,פירסמתי את המערכת שמורכבת ברכב פה בפורום:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=123341 מערכת נהדרת,לא יותר... כפי שציינתי מחיר,5000,ניתן לקחת עם האוטו ב4000 כלומר 22000 כלול ומורכב. שבוע טוב,עידן. 0549993235
הודעה אחרונה מאת starline, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדובר ברכב האצ'בק (5 דלתות) ספורטיבי ויוקרתי. מנוע 1580 סמ"ק עם 16 שסתומים והזרקת דלק ישירה - כח אדיר כבר מ3000 סל"ד, 114 כח"ס. האוטו שמור ואהוב, איתי 6 שנים מדהימות (מוכר בגלל חלום לרודסטר) טופל אך ורק במוסך רובר המרכזי (+ספר טיפולים). הדגם מודל 90' אך ירד לכביש (ייבוא אישי) בסוף שנת 1991. אני יד 4 עם 185,000 ק"מ - אידאלי לסטונדטים או חיילים ולקילומטראז' נמוך. גיר אוטמאט, צבע לבן שנהב + חצאית אפורה, הגה כח ספורטיבי, מזגן, חלונות חשמליים, סאן-רוף חשמלי, נעילה מרכזית - הכל במצב חדש. בגלל שהדגם הינו ייבוא אישי ונדיר בכבישי הארץ, אין מחירון... מבקש 20,000 שקל (בהשוואה לדגמים יוקרתיים\ספורטיבים מאותו שנתון ולמצב הרכב). טלפון: 05781-84207 (מודעה מאתר…
הודעה אחרונה מאת asaf_b, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
4 טסות חדשות לחיפושית משנות ה 50/60 כמו כן זוג פנסים ראשיים ידיות לדלתות 050-6208090 יוסי
הודעה אחרונה מאת qutro, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
190.000ק"מ. יד 6. שנת 94. צבע ירוק מטאלי חדש כל האוטו מלפני חודשיים! האוטו במצב תצוגה בכל הבחינות! ממש יפהפייה אמיתית . יש הרבה תוספות כגון: ג'אנט 15 חדש ,צמיגי דאנלוף חדשים 195/45/15 ,קסנון 6000k ,צ'יפ ,אגזוז דראגון. מערכת + dvd , שעונים(af וואקום טעינה) של אוטוגייג' + פוד מקרבון!! ועוד הרבה דברים טובים!! הבחור שכן שלי הוא מלקק את האוטו כל יום . מטופלת מאוד הרבה חלקים הוחלפו ! האוטו חדש מכנית בהתחייבות וגם חיצונית בהתחייבות! אין שום נגיעה בשאסי ! הרכב ללא תאונות. בקיצור ממש יפה שווה מאוד לראות אותה חבל שאין לי תמונה . אחת היפות בארץ! 0542121531 יבגני. הוא רוצה עליה 25אלף! תגידו לו ששי שכן שלו הפנה אותכם . לא לפנות בפרטי הרכב לא שלי!
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה שרייד שנת 92 מנוע 1000+מזגן מצב מצויין-צבע אפור מחיר 7500 ש"ח -גמיש 050-5750362 ******************************** למכירה אלפא 33 שנת 90 מנוע 1500 קרבורטורים צבע כסף-כולל מזגן מגנזיום 15" -טסט ל10 חודשים מחיר 8500 ש"ח 050-5750362
הודעה אחרונה מאת nahum33, -
- 0 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
למכירה טויוטה סליקה יד שניה צבע לבן שמורה ומטופלת במוסך ראשי ירושלים רכב שמור וייחודי 2000 CC מנוע דגם 3sge (הזרקה) רכב אמין וחזק ביצועים איתן 0547747555
הודעה אחרונה מאת celica, -
- 0 תגובות
- 928 צפיות
למכירה מזרקים 190CC במצב חדש מחיר 500 טל:0503599116
הודעה אחרונה מאת uno-turbo,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 2,379 אורחים (הצג רשימה מלאה)