Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא בבתי דין צבאיים יש המון חיילים שיוצאים זכאים אבל במקרה עסקנין לא נראה לי שיש מה לעשות

הדיון בעניינך יהיה עוד חצי שנה בערך (אפילו יותר)

בדיון תבקש כמובן שהשוטר (הסא"ל) יבוא להעיד... עוד עיכוב של חצי שנה ומעלה לקביעת דיון נוסף.

בדיון הנוסף, זה מילה שלך מול מילה של הסא"ל - ממצ"פ מרכז במקרה שלך...

בוא נגיד שהסיכויים שלך קלושים.

הוא לא חייב להוכיח כלום, לא להביא צילומים של חברת אופל מגרמניה, ולא פקסים מגוואטמלה.

אתה אשם, נסעת מהר, אין מה לעשות... לשקר לקש"ב שישפוט אותך בטח לא יראה טוב מבחינתך.

אל תתחסד, תאמין לי שממצ"פ מרכז שולף פנקס דוחות אולי פעם בשנה, הוא לא חיפש אותך, יש לו דברים טובים יותר לעשות בחיים (או שלא בעצם)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז זהו שממצ"פ מרכז הוא כן חסר חיים וכנראה שאין לו מה לעשות בחיים...

זהו שהוא ממצ"פ מרכז הוא לא אלוהים ובטח שאני לא הולך לוותר, גם אם שדדתי בנק כל עוד לא יכולים להוכיח שזה אני לא עשיתי את זה... למה בדיוק הוא לא צריך להביא שום הוכחות? זה שהוא שוטר זה אומר שהוא אלוהים ומילה שלו היא תמיד צודקת?!

המילה שלי שווה בדיוק כמו שלו אין לו הוכחות שנסעתי מהר וזה לא מעניין אם זה האבא של כל המשטרה הצבאית. אנשים נתנו כבר פה את כל הדעות מהרשעה בטוחה וכלא לזיכוי.

בצבא שמעתי עוד כמויות חירטוטים בכמות מסחרית ודווקא במקרה בו אנחנו עוסקים הסיכוי לזיכוי במשפט הגיוני הוא גדול.

אני לא הולך לשקר אני פשוט יציג את המקרה כפי שהוא בלי שום משמעות לאיזה מהירות נסעתי.

להתחסד?! איזה חוצפה מה זה בכלל משנה, הוא לא יכול להעליל עלי הרשעה על סמך חירטוט כמו המד מהירות שלו.

פורסם

לא אמרתי שממצ"פ מרכז הוא אלוהים חס וחלילה.

כנראה אתה לא מבין את ההבדל בין משפט צבאי לאזרחי.

אל תתיאש אבל, הייתי עד לעשרות אנשים שזוכו מחמת הספק בבתי דין צבאיים.

בהצלחה לך

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני משרת בפרקליטות והתייעצתי היום עם קצין בדרגת סרן, שהוא גם תובע תעבורה בעברו.

אז ככה: אין לך מה לדאוג, לך לישון בשקט.

על עבירה כזו חמורה נשפטים בבית דין צבאי בלבד, ולא בדמ"ש (דין משמעתי). אף אחד לא שואל אותך.

וזה לטובתך. למה? בדמ"ש, מילה של סא"ל, מפגר ככל שיהיה, כמעט קדושה. לעומת זאת, בבית-דין צבאי - הראייה שבדו"ח פשוט ל-א קבילה (אין מכשיר מדידה).

ברור שאין צורך לקחת עו"ד אזרחי. אחד מהפרקליטות בחינם יספיק.

אה, ועוד טיפ: אתה יכול לסבך את הסא"ל הדפ"ר הזה יופי יופי. (אם יש טעם או לא - תתייעץ כבר עם הפרקליט שלך).

פורסם

תודה רבה על החוות דעת המקצועית קצת יותר ומבוססת על דעה של קצין שמבין בעניין.

בכל מקרה לעוד פרטים שלחתי לך ה"פ

פורסם
שמישהו יסביר לי פעם אחת ולתמיד מה כל כך חשוב ב"לדווח איך נגמר" ?

מה אתם ? חפ"ק ? חייבים עדכון שוטף לגבי הסד"כ וזירות הלחימה ?

או שיש לה"ן אחרי , כדי להכניס את זה לתורת הלחימה של הפורום ?

ירצה - יספר לנו , לא ירצה - שיהיה בריא... :?

חשוב לנו שידווח איך זה נגמר כדיי שנוכל גם אנחנו לדעת איך להתנהג, במידה ו...

Back to the original - NC again.

פורסם
אני משרת בפרקליטות והתייעצתי היום עם קצין בדרגת סרן, שהוא גם תובע תעבורה בעברו.

אז ככה: אין לך מה לדאוג, לך לישון בשקט.

על עבירה כזו חמורה נשפטים בבית דין צבאי בלבד, ולא בדמ"ש (דין משמעתי). אף אחד לא שואל אותך.

וזה לטובתך. למה? בדמ"ש, מילה של סא"ל, מפגר ככל שיהיה, כמעט קדושה. לעומת זאת, בבית-דין צבאי - הראייה שבדו"ח פשוט ל-א קבילה (אין מכשיר מדידה).

ברור שאין צורך לקחת עו"ד אזרחי. אחד מהפרקליטות בחינם יספיק.

אה, ועוד טיפ: אתה יכול לסבך את הסא"ל הדפ"ר הזה יופי יופי. (אם יש טעם או לא - תתייעץ כבר עם הפרקליט שלך).

אנא שלך לי הודעה פרטית עם איזה קצין היתייעצת (רולי?) כי לא על כולם הייתי סומך אצלכם. מה שכן במידה והולכים לבית דין צבאי מומלץ ואפילו מאוד לקחת עו"ד צבאי. הם בדרך כלל טובים מאוד וגם בקשר טוב עם התובע והשופט. לחייל שתפסו אותו, במידה ותירצה עוד עזרה והפנייה לאנשים ספציפים אתה מוזמן ליצור איתי קשר. יום טוב לכולם ושבת שלום,

אופק.

• תוכן חדש...