Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי צר לילהודיע לך אבל אכלת אותה

לא משנה מה קרה באמת משנה רק שכתוב בדו''ח שנסעת על 141 קמ''ש

הבעיה שלקצין שישפוט אותך (כל עוד וזה לא בית דין צבאי) לא מענין מהספידומטר או מכל דבר אחר

אותו מענין שקצין אחר טוען שאתה נסעת מהר וזה מה שמשנה בשבילו

אתה כנראה תקבל מחבוש...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול לטעון שאתה יושב עכשיו בכיסא ונוסע 220 מאיפה אני בדיוק יוכיח את זה? ה141 זה סתם משהו שהוא הפליץ כדי לכתוב על הדו"ח זה לא לייזר שהוא יכול לקבוע בכזה דיוק את המהירות, כמו שאמרתי מקודם כאשר הוא עצר אותי הוא אמר שהוא נסע אחרי ונסעתי בין 130 ל150 אני ממש לא יודע מאיפה בא ה141 הזה דווקא

אם אתה לא בטוח במה שאתה אומר תעשה לי טובה תחסוך ממני את זה

מחבוש אני לא נראה לי יקבל כי זה עבירה ראשונה על 2 וחצי רישיון אזרחי ושנה ו3 צבאי ככה שאני חושב שיהיה איזה התחשבות..

בכל מקרה אני לא הולך לוותר כל כך בקלות

פורסם

הדו"ח ממש לא ברור ,בטח לא בסריקה.

1. האם הודית בביצוע העבירה ? האם בכלל ציינת את מהירותך ? מה אמרת לשוטר ?

2. לא נרשמו "דברי הנהג". בבית דין אזרחי הדבר משמש בסיס לפסילת הדו"ח. האם אכן כך ? לא הצלחתי להבין מהסריקה.

3. בדו"ח נרשם שהמהירות נעה בין 130 ל-141. זו אינה מדידה.

4. כמו שנאמר - מד המהירות אינו כלי קביל למדידה. לא צויין מרחק מדידה.

5. כמו כן תימוכין לעבירה כביכול - עקיפה של רכבים בנתיב הימני. אין שום קשר . לא ידוע לו מה הייתה מהירותם של הרכבים באותו נתיב.

בקיצור - אם לא הודית במקום - אין שום סיבה שתורשע.

פורסם

קבל לינק נוסף:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=84893

ניצב "שטס" על הכביש ולא קיבל דו"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הדו"ח ממש לא ברור ,בטח לא בסריקה.

1. האם הודית בביצוע העבירה ? האם בכלל ציינת את מהירותך ? מה אמרת לשוטר ?

2. לא נרשמו "דברי הנהג". בבית דין אזרחי הדבר משמש בסיס לפסילת הדו"ח. האם אכן כך ? לא הצלחתי להבין מהסריקה.

3. בדו"ח נרשם שהמהירות נעה בין 130 ל-141. זו אינה מדידה.

4. כמו שנאמר - מד המהירות אינו כלי קביל למדידה. לא צויין מרחק מדידה.

5. כמו כן תימוכין לעבירה כביכול - עקיפה של רכבים בנתיב הימני. אין שום קשר . לא ידוע לו מה הייתה מהירותם של הרכבים באותו נתיב.

בקיצור - אם לא הודית במקום - אין שום סיבה שתורשע.

לא הודתי בכלום מעולם, בשום מקום לא אמרתי את המהירות שנסעתי בה כאשר הוא עצר אותי או בקבלת הדו"ח היום במשטרה צבאית בתל השומר הוא אמר לי מה יש לך להגיד, אמרתי לו אין לי שום תירוץ.

מה שאתה רואה בסריקה זה מה שאני רואה בדו"ח זה יצא אחד לאחד.

אני אישית לא ממש מבין מה כתוב שם

גם אני שם לב שמסומן שהרישיון שלי לא בתוקף בעוד שהוא מאוד בתוקף חידשתי אותו רק לפני שבועיים...

פורסם

בתלונה צבאית זה שונה מאוד מתלונה של שמטרה רגילה

בצבא מספיק שבא קצין בדרגה גבוהה כמו שרשמת ואומר משהוא

בשביל הקצין שישפוט אותך זה נחשב קדוש

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אבל איך הוא בדיוק יוכיח שהוא נסע בדיוק במרחק קבוע ממני כדי לקבוע שהמהירות הייתה דווקא 141 האם זה הגיוני שרכב יסע בדיוק באוטו מרחק לאורך דקות? בעוד שאני בעיניי ראיתי אותו כל הזמן מתרחק ומתקרב...

פורסם

שמר ושאר חברי הפורום האזרחים,

כל מה שאתם כותבים נכון וקיים לבתי דין אזרחיים, שם יש דין ויש דיין.

בבית משפט צבאי, כאשר התובע הוא גם השופט - אין סיכוי גדול לצאת זכאי, בטח שלא מטיעונים טכניים כאלו. זה פשוט לא מרשים את קצין השיפוט, ששופט עשרות "חיילים עבריינים" בכל יום.

ובכל זאת, אם אתה באמת בקטע ובאמת מוכן להשקיע ורוצה להשאיר לקצין השיפוט מקום למחשבה - למיטב ידיעתי יצאה לאחרונה הוראת שיפוט חדשה המאשרת לחייל הנשפט בבית דין צבאי להתיעץ עם עורך דין בנוגע למשפטו לפני המשפט, ולהביא למשפט חוות דעת משפטית של עורך דין. רק זה לדעתי יוכל להשאיר מקום לספק אצל קצין השיפוט, קצין שהוא בדרך כלל ללא כל השכלה משפטית, ולהוציא אותך בעונש מופחת מאוד או זכאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אולי בעברה אחרת זה יהיה קביל, לדוגמא אם הוא לא ציית לתמרור עצור, אבל כאן הוא חייב הוכחה על כך שהוא נהג מעל המהירות המותרת, ונסיעה אחרי רכב באותה המהירות אינה מרשיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נכון... תשמע אני לא מאמין שבתי המשפט עד כדי כך אטומים... בן אדם לא יכול להוציא משום מקום שנסעתי מהר בלי הוכחה זה לא המשטר הקומוניסטי

פורסם

מניסיוני הצבאי זה דווקא כן.

מי שעומד מולך הוא השופט והוא גם התובע. בלי קשר לזה, יש סיכוי סביר שהוא גם חבר טוב של הסא"ל שעצר אותך.

לא מדובר כאן במשפט "צדק" (המרחאות במקור) כמו באזרחות, אלא בדין משמעתי. ההבדל בינהם ענק.

מקווה שתצליח לשכנע את קצין השיפוט בצידקתך, למרות שאני פסימי לחלוטין כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לו עד שגם ראה את מד המהירות.

אני לא חושב שיש סיכוי שתצא זכאי. מה שכן, אילו הייתי במקומך, הייתי מוציא כמה שקלים עו"ד אזרחי שמתמחה בנושא.

בכל מקרה, אני מאחל לך המון הצלחה.

צבי

פורסם

אין פה כל קשר לעד אפילו אם המכונית הייתה מלאה באנשים פרטי המקרה הם זהים ולא הנהג ולא הסא"ל יכולים לקבוע מהירות על פי המקרה.

בקשר למשפט אני מאוד מקווה שזה יהיה משפט הוגן שהוא יהיה מוכן לשמוע את מה שיש לי להגיד, אם לא אני יפנה לגורמים המתאימים בין אם זה שני מפקדי האישיים לשעבר שהם אלופי משנה ואם זה לקבילה ועוד גורמים שישנו את ההחלטה כי המקרה הוא נטו לטובתי ואם בית הדין הצבאי הוא מושחט אני לא צריך לסבול מזה.

פורסם

תגיד למפקד שלך, אם הוא עדיין אותו אחד שידבר עם רוני בני קצין משטרה צבאית ראשי הוא יעזור אם הוא יוכל ותמסור לו ד"ש ממני.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
תגיד למפקד שלך, אם הוא עדיין אותו אחד שידבר עם רוני בני קצין משטרה צבאית ראשי הוא יעזור אם הוא יוכל ותמסור לו ד"ש ממני.

דניאל.

דניאל אני יעשה את זה מחר

העניין הוא כמה אהרון ירצה לעזור לי כי הוא כבר לא המפקד הישיר שלי...

אני ינסה לראות מה אני יכול לעשות בקשר לזה מחר...

• תוכן חדש...