Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון של חבר, אם המקרה הזה ממש מפריע לך, ואתה רוצה למצא את דינו של הבנאדם,

גש למשטרת ישראל, ודווח על כך שנאלצת לבלום בפתאומיות עקב מה שקרה, ועקב כך ניזוקו לך צמיגי הרכב ומערכת הבלמים, והתיקון עלותו טירוף.

מיד תקבל את כל הפרטים, ותוכל להגיש תלונה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה כל כך בטוח שאם תגיד את זה תקבל את כל הפרטים ככה מיד בלי בעיה? על פגע וברח יש הרבה יותר סיכוי לקבל את הפרטים מאשר על זה. אפשר גם לחשוב שהוא ילך לסגור איתו חשבון. דבילים לא חסר, הם רק לומדים בדרך הקשה.

פורסם

תתבייש!!!

מה אתה מכליל? אתה מכיר את "המפגרים"? אהה..הם גם יהודונים..אל תשכח.

איציק

עד שבעל הרכב מתלונן

עד שהוא מגיע לתחנת המשטרה

עד שהמפגרים שם מקלידים את התלונה במחשב

עובר קצת יותר מחצי יום כמו במקרה הזה ...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני אני מתנצל מכל הלב באם פגעתי במישהו ...

אבל בפעם הראשונה בחיים שהייתי צריך אותם (החודש לצערי) עקב גניבה מאד מאד יקרת ערך ...

קיבלתי התייחסות וטיפול איטי להחריד, חוסר הבנה משווע, והיצמדות לנהלים כפי שלא חשבתי בחלומות הכי גרועים בחיים !!!

קרא את השירשור הנ"ל (גניבת רכב בשידור חי וניסיון עזרה מכל החברים) ותבין לאיזה רמת בירוקרטיות ואוזלת יד הגיעה המשטרה.

------------------------------------------------------------------

http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Forums&group=1&item=647475

ציטוט לעצלנים, גניבת רכב בשידור חי וניסיון עזרה מכל החברים:

דחוף ביותר !!!!!!!!!!!נגנב כרגע במצפה רמון

פויינטר איבדו קשר עם הרכב בצומת הרוחות (בהד 1)שלחו את הכונן/סייר למקום

משטרת דימונה לא ממש ששה לטפל בעניין בהתלהבות(כשדיברתי איתם הם טענו שהם סורקים במרכז המבקרים במצפה למרות שהם קיבלו דיווח מפויינטר שהרכב באיזור בהד 1

.שוב פעם הדרישה המפגרת הזאת להגיש תלונה ואז הם יוציאו דיווח לשאר התחנות (גם אצלי זה קרה שגנבו לי ת'רכב) בכל מקרה אי אפשר לסמוך עליהם,פוינטר נטולי קליטה גם עליהם אי אפשר לסמוך ...הקיצר

אם לא תהיה דרישת כופר בזמן הקרוב זה חסר סיכוי

---------------------------------------------------------

שוב, אני מצטער באם מישהו נפגע ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
לך תדע מה עבר עליו, לא תמיד אפשר לשפוט בנאדם במקרים כאלה..אומנם זה חמור מאוד שהוא סיכן חיים של אנשים אחרים, אבל....אתה לא יודע בדיוק את הנסיבות.

נניח סיטואציה של אישה שעומדת ללדת באוטו יכולה לגרום גם לכזאת נהיגה ועוד כל מיני סיבות כאלה ואחרות.

לא משנה מה הסיבה זה עדיין לא נותן לו את הזכות לנהוג כמו מטורף ולסכן אנשים אחרים.

וגם אם הייתה לו אישה שעומדת ללדת ברכב עם נהיגה מהסוג הזה לא בטוח שהוא היה מגיע לחדר יולדות אולי יותר לכיוון "טיפול נמרץ" או "מיון".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מי שיש לו מקרה חירום דחוף ביותר דוגמת לידה(או כל מקרה חירום אחר!), ובמקרה שהכביש עמוס בתנועה או רק צפוף ממנה, נוהג בשוליים!! ולא חותך נהגים אחרים כמו מטורף עד שיחתוך נהג צעיר או חדש יותר מאחרים שלא יצליח להסתדר על הכביש במקרה כזה ויכנס בבטון המפריד או בכל רכב אחר!!! גועל נפש......

פורסם

אבל בפעם הראשונה בחיים שהייתי צריך אותם (החודש לצערי) עקב גניבה מאד מאד יקרת ערך ...

קיבלתי התייחסות וטיפול איטי להחריד, חוסר הבנה משווע, והיצמדות לנהלים כפי שלא חשבתי בחלומות הכי גרועים בחיים !!!

קרא את השירשור הנ"ל (גניבת רכב בשידור חי וניסיון עזרה מכל החברים) ותבין לאיזה רמת בירוקרטיות ואוזלת יד הגיעה המשטרה.

ליאור

התיאור שלך מדוייק , האבחנה שלך מוטעית לחלוטין.

אנשי המשטרה שחוקים ואדישים.

חלקם מטומטמים ,חלקם חכמים ,חלקם ממוצעים. כמו בכל מקום בעולם.

נסה אתה לטפל בשוד/תאונה/גניבה/פריצה.

תתרגש בפעם הראשונה.שניה ואולי שלישית. מקסימום רביעית.

הפעם ה-214 כבר תשאיר אותך אדיש.

הפעם ה-53,789 לא תוציא ממך טיפת תגובה.

נכון - זה לא צריך להיות כך , אבל כרגע זו המציאות.

לך האוטו הוא אחד הדברים שחשובים לך. לשוטר זה האריוע ה-17 הדומה באותו יום.

אל תצפה ממנו להתרגש.

באותה מידה שרופא לא מניד עפעף למראה שבר מסובך, או פציעה שאינה מסכנת חיים ,או חום גבוה - למרות שאתה מתפתל מכאבים.

זה בדיוק כמו שנהג חדש ייבהל אם המנוע יתחמם מעט ,בעוד שאתה תדע מה ואיך לעשות.

בן אדם מפתח חסינות לדברים הללו -כמה שזה נשמע רע.

פורסם

------------------------------------------------------------------

http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Forums&group=1&item=647475

ציטוט לעצלנים, גניבת רכב בשידור חי וניסיון עזרה מכל החברים:

דחוף ביותר !!!!!!!!!!!נגנב כרגע במצפה רמון

פויינטר איבדו קשר עם הרכב בצומת הרוחות (בהד 1)שלחו את הכונן/סייר למקום

משטרת דימונה לא ממש ששה לטפל בעניין בהתלהבות(כשדיברתי איתם הם טענו שהם סורקים במרכז המבקרים במצפה למרות שהם קיבלו דיווח מפויינטר שהרכב באיזור בהד 1

.שוב פעם הדרישה המפגרת הזאת להגיש תלונה ואז הם יוציאו דיווח לשאר התחנות (גם אצלי זה קרה שגנבו לי ת'רכב) בכל מקרה אי אפשר לסמוך עליהם,פוינטר נטולי קליטה גם עליהם אי אפשר לסמוך ...הקיצר

אם לא תהיה דרישת כופר בזמן הקרוב זה חסר סיכוי

ליאור

אז על זה אתה אומר שכל השוטרים מפגרים?

אתה נורא טוב בפרישת כל היריעה בכל מה שנוגע לרכב שלך או פוינטר וכו אבל לא טורח לדעת את מה שהיה למשטרה באותו יום?

הם דווקא כן עשו משהו...

ומאידך אתה לא יכול לדרוש ממשטרת דימונה שתפסיק כל פעילות ותשלח מיליון ניידות לרכוש שנגנב. אולי היו באיזור עוד שתי תאונות דרכים עם נפגעים? אולי היתה עבירת אלימות פיזית? טרחת לברר לפני שאתה מאשים אותם בעצלנות? ואולי מי שמפגר זה משרד האוצר שלא פותח תחנה במיצפה או לא נותן למשטרת דימונה אמצעים מספיקים להתמודד עם מיליון וחצי בעיות שיש להם?

אבל מה? הם מפגרים...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

גם לי קרה מקרה מעניין שהייתי צריך לעבור על חוקים בכביש יום שישי,שבוע שעבר

קבעתי עם חבר שיבוא אליי מחכים לו ומחכים, פתאום הוא מתקשר ואומר בפאניקה שהוא עשה תאונה

השעה 2:00 בלילה אין מכוניות בכביש אני נכנס לאוטו מניע ומתחיל לטוס רואה מולי רמזור אדום בלי מכוניות בצומת עוצר מסתכל ימינה שמאלה ונוסע באדום ככה 5 רמזורים + פרסה במקום אסור!

רק כדי להגיע לחבר שלי כמה שיותר מהר כדי לעזור לו! יש מקרים שכולם אומרים שהם לא ינהגו ככה,

גם אני לא חשבתי שאני ינהג ככה אבל ברגע של פאניקה אנשים מאבדים את עצמם!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מי שיש לו מקרה חירום דחוף ביותר דוגמת לידה(או כל מקרה חירום אחר!), ובמקרה שהכביש עמוס בתנועה או רק צפוף ממנה, נוהג בשוליים!!
מי שיש לו מקרה חירום רפואי ברכב יכול לנהוג בשוליים, בנת"צ, לעבור בזהירות צמתים באור אדום ובאופן כללי לעבור פה ושם על חוקי התנועה, בתנאי שהוא בעל רשיון אמבולנס, נוהג באמבולנס ומפעיל את הסירנה והצ'קלאקות כדי להזהיר את שאר משתמשי הדרך, וגם אז הוא צריך להיות זהיר. אם התנאים הללו לא מתקיימים - שיזמין אמבולנס.

וספציפית לגבי לידה - נדירות מאוד הלידות שמסתיימות רבע שעה אחרי תחילת הצירים. ב-90% מהמקרים אפילו לא מכניסים את היולדת למחלקה עם הגעתה. בן אדם נוהג כמו משוגע לבית החולים רק כדי שיגידו ליולדת ללכת לעשות סיבוב ברגל ולחזור עוד שעה כשהצירים יהפכו לתכופים יותר.

אז בשביל זה שווה לעשות תאונת דרכים כשאשה בהריון מתקדם יושבת לא חגורה מאחור?!?!?

פורסם

בגלל זה כתבתי מקרה חירום כגון לידה או כל מקרה חירום אחר!, אבל בכל אופן המטרה העיקרית של התגובה הייתה להדגיש שלא משנה עד כמה המקרה שלך חמור אין זו סיבה לגרום לעוד עשרות מקרי חירום (במקרה של תאונת שרשרת בכביש מהיר) או אפילו עוד מקרה חירום אחד.

בקיצור: הסכנה שלך לא מחייבת גרימת מפגע וסכנה לאחר שנמצא לידך!

פורסם
אז על זה אתה אומר שכל השוטרים מפגרים?

הוא התכוון "מפגרים" במובן החיובי של המילה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
גם לי קרה מקרה מעניין שהייתי צריך לעבור על חוקים בכביש יום שישי,שבוע שעבר

קבעתי עם חבר שיבוא אליי מחכים לו ומחכים, פתאום הוא מתקשר ואומר בפאניקה שהוא עשה תאונה

השעה 2:00 בלילה אין מכוניות בכביש אני נכנס לאוטו מניע ומתחיל לטוס רואה מולי רמזור אדום בלי מכוניות בצומת עוצר מסתכל ימינה שמאלה ונוסע באדום ככה 5 רמזורים + פרסה במקום אסור!

רק כדי להגיע לחבר שלי כמה שיותר מהר כדי לעזור לו! יש מקרים שכולם אומרים שהם לא ינהגו ככה,

גם אני לא חשבתי שאני ינהג ככה אבל ברגע של פאניקה אנשים מאבדים את עצמם!

עם כל הכבוד למחויבותך כלפי חברך ולמרות ה"שעה", איני רואה הצדקה לאשר אתה מתאר. כיום היית יכול לנהוג במהירות המותרת או הסבירה (הנכונה מביניהן) ולשמור קשר עם נייד (עם דיבורית כמובן) ולהרגיעו עד להגעתך, במקרה ומדובר בפגיעה גופנית, הזמנת אמבולנס היה נחשב למעשה יותר נכון ופחות מעקב..

לצערי אני יכול לספר לך לא מעט מיקרים עצובים אשר נבעו מטעויות כאלו...

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...