Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתקרב יותר ליונדאי בעשור הקרוב, בגלל עניין הדלק. גם בדגם הקודם הם לא חשפו את בעיית הצריכה, אלא רק צרכנים עירניים. כל החברות שרצו וקנו, נדפקו בחשבון הסופי בדיוק בגלל זה. אני מקווה שגם הן יידעו לבוא חשבון עם היצרן/יבואן, אם כי אני בספק רב שזה יקרה.

הטענה שהמנוע החדש מודרני ולא יצרוך הרבה דלק זקוקה לניסוי בשטח. אני אישית המלצתי לדוד שלי על אלנטרה, בעקבות התנסות טובה עם דגם 99, והיום הוא תקוע עם רכב עם "מנוע מודרני" ששותה לו 1-8 ביום טוב. כיוון שהוא פנסיונר, אז הוא טרח וביקר אינספור פעמים במוסך מורשה, ולא הצליחו לפתור לו את הבעייה. לטענתם הכל תקין, ורק יש בעיה קטנה שהדלק נעלם...

אני נסעתי מספר פעמים עם הגטס הישנה בנסיעות ארוכות, והזדעזעתי לגלות שהסקסו הישנה שלי נמרצת יותר ושותה כמעט חצי מהדלק. מדהים.

עכשיו אתם מוזמנים לבדוק מה מפורסם לגבי הגטס החדשה, ולראות שצריכת הדלק שלה גבוהה ב- 10% לפחות לעומת מתחרות שהוזכרו כאן. אפילו אם נהיה אופטימיים לטובת הגטס, ונניח שהפעם הנתונים לא שקריים, אז ההפרש השנתי למי שנוסע 20 אלף בשנה הוא 1000-2000 ש"ח.

• תוכן חדש...