Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לעשות את זה לבד , אני זוכר שאיציק נ. עשה את זה לסובארו שלו , תעשה חיפוש

וגם כדאי בנוסף לשים h4 יותר איכותי , (אוסרם למשל משווקים מנורות עם גוון לבן זה מגדיל את הראות בלילה )

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
הפתרון הוא חומר שנקרא פוליש גס(זה עם הצבע הכתום).

גם פנסים בני 8 שנים הוברקו בשיטה הזו(גם לאנטאיכס), ההברקה לא תהיה מלאה כפנס חדש, אך עדיין יתן תוצאה משביעת רצון.

לא ניתן ואין צורך לפרק את העדשה, העכירות הינה חיצונית ואי לכך גם פעולת הפוליש נעשית מבחוץ.

עמית

אז אני מבין שזה חיצוני

וגם כדאי בנוסף לשים h4 יותר איכותי , (אוסרם למשל משווקים מנורות עם גוון לבן זה מגדיל את הראות בלילה )
מה לעשות?!
פורסם

תקווה שזה חיצוני כי לפרק את העדשה ולהרכיב זה לא הכי קל וגם יכול להרוס.

הוא התכוון לנורות האלה שאתה רואה באוטודיפו עם הציפוי הכחול , הוא הביא לך חברה כדוגמא משום שהנורות שלה באמת איכותיות והציפי הכול שלהם בכלל לא נראה.

פורסם

מצטרף לשאלה!

בפנסי החזית של האוטו יש להם צבע צהוב כמו מנורה רגילה

איזה עוד צבע אפשר לשים להם חוץ מהרגיל

שיהיה חוקי.?

תודה!

פורסם

הוא התכוון לנורות האלה שאתה רואה באוטודיפו עם הציפוי הכחול , הוא הביא לך חברה כדוגמא משום שהנורות שלה באמת איכותיות והציפי הכול שלהם בכלל לא נראה.

בהחלט לא.

הכוונה הייתה ל- Osram Cool Blue.

זוהי אינה נורה המפזרת אור בגוון כחלחל, כדוגמת הנורות הרבות והמסנוורות, שאגב השימוש בהן אינה חוקי.

הנורה של אוסרם אמנם נקראת Cool Blue, אך גוון האלומה שלה לבן יותר, ולא צהוב כדוגמת הנורות הסטנדרטיות.

ניתן להשיג ב"לדיקו", יבואן Bosch בארץ.

מנסיון של מספר חודשי שימוש, קיים הבדל בגוון התאורה שבא לידי ביטוי בעיקר בנסיעות מחוץ לעיר, בהם יש ריבוי בסביבה חשוכה יותר.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

נורות כאלה מוכרים לכל סוגי הרכבים?

מה מחירם?

והאם זה חוקי

תודה!

בהחלט לא.

הכוונה הייתה ל- Osram Cool Blue.

זוהי אינה נורה המפזרת אור בגוון כחלחל, כדוגמת הנורות הרבות והמסנוורות, שאגב השימוש בהן אינה חוקי.

הנורה של אוסרם אמנם נקראת Cool Blue, אך גוון האלומה שלה לבן יותר, ולא צהוב כדוגמת הנורות הסטנדרטיות.

ניתן להשיג ב"לדיקו", יבואן Bosch בארץ.

מנסיון של מספר חודשי שימוש, קיים הבדל בגוון התאורה שבא לידי ביטוי בעיקר בנסיעות מחוץ לעיר, בהם יש ריבוי בסביבה חשוכה יותר.

אפי.

פורסם
מצטרף לשאלה!

בפנסי החזית של האוטו יש להם צבע צהוב כמו מנורה רגילה

איזה עוד צבע אפשר לשים להם חוץ מהרגיל

שיהיה חוקי.?

תודה!

בכלל לא הבנת מה מטרת השרשור.

השרשור מדבר על דהייה מהשמש של הפלסטיק החיצוני של הפנס הקדמי , ולא על החלפת נורות צהובות למשהו אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נורות כאלה מוכרים לכל סוגי הרכבים?

מה מחירם?

והאם זה חוקי

תודה!

חוקי בהחלט.

ניתן להשיג את הנורות בדגמים: H1, H4, H7.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
אפשר לעשות את זה לבד , אני זוכר שאיציק נ. עשה את זה לסובארו שלו , תעשה חיפוש

איציק, ז'אק (השם שאני אוהב לקרוא לך ובללי אוהב את השם הזה-שריטה אישית :mm_tongue )

אל תערבב סלט עם דייסה (או חרא עם חלבה)

הפנסים של איציק השני (יאצק) הם פנסי זכוכית שפשוט עם השנים נכנס בתוכם קצת אבק ושקשוק מים וסבון לכמה דקות ויבוש איכותי יעשו את הפנסים מבריקים יותר ומאירים יותר.

כאן מדובר על פנסי פלסטיק מהדורהחדש שחלק לא קטן מהם נהיה צהוב עד שרוף (הקליפה החיצונית) החכמים השקיעו ברפלקטורים שיסנוורו ושיהיה יפה ולא נשאר תקציב לעדשה/לקליפה מה שיוצר מצב שפנסים מהדור החדש (פלסטיקיים) נהרסים ומאבדים מיעילותם תוך כדי 2 ויותר (הפסים שלי ושל איציק מחזיקים יופי יופי המקוריים - שלי אחד הוחלף כי נכנסו בי)

למעשה אין מנוס מלהחליף פנסים קדמיים

אבלל אפשר לנסול עם פוליש עדין-לפעמים עוזר לפעמים לא

כמו כן אין קשר להחלפת נורות

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אצלי רכב חדש הדגם של הנורה H4

אז מה אני צריך לעשות ללכת לאוטו דיפו לקנות זוג וזהו או שרשום בספר הרכב כמה וואט?

ומה המחיר שלהם תודה?

חוקי בהחלט.

ניתן להשיג את הנורות בדגמים: H1, H4, H7.

אפי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...