Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

בזמן האחרון, שמתי לב למספר רב של פורומים בתחום המוטורי שמוקמים מדי יום.

כמובן,יש יותר גדולים ויש גדולים פחות .

קארז פורום פועל מזה שלוש שנים(ממה שאני יודע),והינו הגדול בישראל(שוב,ממה שאני יודע).

היררתי לגביי אופן הקמתו,מי הגה את הרעיון?מי ביצע?לאיזו מטרה?כיצד צורף פורום האספנות?וכו'...

בקיצור,כל פרט שאפשר לספר יתקבל בברכה.

לירון

פורסם

בקצרה (מאוד), הפורום הוקם על ידי החבר עומר (הנמצא כאן בשם... "עומר") באמצע שנת 2002 בשביל לתת מענה לקבוצת משתמשים שעד אותו זמן הייתה חברה בפורום המכוניות של YNET ומאסה בו, מסיבות רבות.

הפורומים בYNET לא סיפקו אז (וגם לא ממש עכשיו) מענה לקהילות גדולות וקבועות, אלא יותר לגולשים מזדמנים. מעבר לכך, לא אהבנו את הרעיון שאיננו אדונים לעצמנו בכל הקשור להתנהלות הפורום (אמנם ג'רמי היה המנהל, אך מנהל פורום כפוף להנהלת הקהילות של YNET עצמה), ולאחר כמה התכתשויות (שנגרמו ברובן באשמת דמות אחת מרכזית - ירון כוכבי, שבוודאי לא חלם על כך שהתנהגותו הפרובוקטיבית תהיה אלמנט מכונן בתרבות המוטוריקה הישראלית), הוחלט על הגירה המונית אל הקרקע שעומר הכין מבעוד מועד (אופרטוניסט :D).

בסך הכל, הצלחה מסחררת, ועל כך ח"ח לעומר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
שלום רב!

בזמן האחרון, שמתי לב למספר רב של פורומים בתחום המוטורי שמוקמים מדי יום.

כמובן,יש יותר גדולים ויש גדולים פחות .

קארז פורום פועל מזה שלוש שנים(ממה שאני יודע),והינו הגדול בישראל(שוב,ממה שאני יודע).

היררתי לגביי אופן הקמתו,מי הגה את הרעיון?מי ביצע?לאיזו מטרה?כיצד צורף פורום האספנות?וכו'...

בקיצור,כל פרט שאפשר לספר יתקבל בברכה.

לירון

לך לת'רד הראשון, משם תוכל לראות בשיטתיות איך נבנה הפורום,מה היו הבעיות בתחילת הדרך ואילו משתתפים הצטרפו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אם אני זוכר נכון השרשור הראשון בפורום היה משהו כזה:

אהלן אחים שלי! אני מחיפה ורק השבוע עברתי לציוויליזציה חחחחחח.....

לאבא שלי היו אוטוביאנקי ומיני GT ואני מחפש משהו דומה. שמעתי על 106 ראלי. איך האוטו? יש פוטנציאל שיפורים?

אבל אף אחד לא טרח להוריד אותו מהרעיון והשאר היסטוריה.
פורסם

וקצת יותר ברצינות (עד להודעה הבא כנראה..):

אני דווקא חושב שהיום, עם החוק המוטורי - חיקוקו, קידומו וכו', אכן קיים מקום להסבר על הפורום, סיבות הקמתו, מטרתו, מי המקימים וכו'.

או בקיצור:

דברי ימי CF.

(אפילו בתור דביק בכללי או באחד הסרגלים העליונים או התחתונים בתור "על הפורום/מי אנחנו").

סליחה ותורכם לצחוק עלי :roll:

פורסם
לך לת'רד הראשון, משם תוכל לראות בשיטתיות איך נבנה הפורום,מה היו הבעיות בתחילת הדרך ואילו משתתפים הצטרפו.

אתה יכול להביא לינק לת'רד הראשון

אם הוא בכלל קיים עוד?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לא יודע אם מגיעים משם לעמוד הראשון, אבל כן מגיעים היישר ל-2002:

בתחתית העמוד, מצד שמאל, יש לינק שנקרא "לארכיון".

לחץ עליו ותהיה לך רשימה של כל הפורומים.

כנס לאחד מהם, בחר במספר הכי מתקדם (הכי גדול מ-1..).

פורסם
אתה יכול להביא לינק לת'רד הראשון

אם הוא בכלל קיים עוד?

אחד החשובים.... העיקר "לנו" אסור ליכתוב "-דחוף-" בכותרת... :roll:

למה לא היתנדבתי....

הספאמר הראשון....

עוד איזה מיתחכם.... ;-)

עדות ראשונה לשם "סקרוניס" .....

תומר הדר....

עוד? בדפי ההיסטוריה של הפורום...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אחד החשובים.... העיקר "לנו" אסור ליכתוב "-דחוף-" בכותרת... :roll:

למה לא היתנדבתי....

שים לב, בלינק הראשון שנתת אפשר לראות את ניצוצות היכולת המילולית והדקדוקית של רועי צוקרמן שהפכו אותו היום לכתב הרכב המדופלם שהוא :wink:

ובלינק השני - למה אני כן התנדבתי... :roll::?

:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברים יקרים, כבר הרבה זמן שאני רוצה לעשות משהו למען הפורום הזה.

לפי דעתי, יש הרבה מקום להדפיס סטיקרים או מדבקות חצי שקופות שאפשר להדביק על הפח, בגודל קטן, עם לוגו הפורום והכתובת.

אפשר גם לארגן טיול גדול של הפורום, להדפיס כמה דגלים גדולים ולתלות על חלק מהמכוניות.

תקראו לי מעופף, משוגע, אבל אני מאמין שזה יכול להיות ממש, אבל ממש נחמד.

פורסם
חברים יקרים, כבר הרבה זמן שאני רוצה לעשות משהו למען הפורום הזה.

לפי דעתי, יש הרבה מקום להדפיס סטיקרים או מדבקות חצי שקופות שאפשר להדביק על הפח, בגודל קטן, עם לוגו הפורום והכתובת.

אפשר גם לארגן טיול גדול של הפורום, להדפיס כמה דגלים גדולים ולתלות על חלק מהמכוניות.

תקראו לי מעופף, משוגע, אבל אני מאמין שזה יכול להיות ממש, אבל ממש נחמד.

מחזק.
  • תוכן חדש...