Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 100K מה בתפריט? (פונטו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

בשעה טובה הרכב שלי (שנת 95) סוגר עוד מעט 100K על השעון.

אני רוצה לחגוג את האירוע המיוחד בטיפול מקיף ככל הנראה במוסך.

הדברים שאני צריך לטפל בהם:

החלפת שמן מנוע,

הוספת שמן גיר,

החלפת פילטר אוויר,

החלפת פלאגים,

החלפת נוזל בלמים,

אולי החלפת נזולים אחרים (מי קירור חדשים) תלוי במצבם,

בדיקת בלמים.

*טיימניג הוחלף לפני שנה וכל הרצועות, צמיגים בני חצי שנה.

מה שכחתי?

תודה מראש L.A :wink:

פורסם

רומן שלום

כל הרשימה של הטיפולים שברצונך לבצע כוללים במסגרת טיפול 10K רגיל חוץ ממסנן דלק ששכחת לרשום.

אם הרכב עבר טיפול 10K לפני פחות משנה או לפני פחות מ- 10K לא הייתי ממליץ לך להיכנס למוסך לטיפולים ובדיקות מיותרים. אל תחפש בכוח בעיות ברכב.

אני אישית לא ביצעתי לרכב טיפול 100K שהוא הגיע לזה. לפי דעתי הטיפולים של מאה אלף ק"מ, חמישים אלף וחמשת אלפים ק"מ אלו המצאה של המוסכים כדי לגבות כסף מהלקוחות.

זו דעתי בלבד, יהיו כאלה שיחלקו עליי..

פורסם

לפי דעתי אין שום דבר רע בלהחמיר בטיפולים ברכב.

בגדול, רוב הרכבים המודרניים צריכים לעשות טיימינג ב 100K, ולכן יש הוצאה גדולה בטיפול הנ"ל. בגלל שכבר ביצעת טיימינג לפני שנה, עשה בטיפול הנוכחי החלפת נוזלים, מסנן דלק ושלח את המזרקים לניקוי.

אם עוד ישארו לך קצת מזומנים - החלף בולמים וכיוון פרונט טוב.

ובשביל קינוח תעשה שטיפה ווקס.

אתה תרגיש נפלא... וגם הפיאט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
רומן שלום

כל הרשימה של הטיפולים שברצונך לבצע כוללים במסגרת טיפול 10K רגיל חוץ ממסנן דלק ששכחת לרשום.

אם הרכב עבר טיפול 10K לפני פחות משנה או לפני פחות מ- 10K לא הייתי ממליץ לך להיכנס למוסך לטיפולים ובדיקות מיותרים. אל תחפש בכוח בעיות ברכב.

אני אישית לא ביצעתי לרכב טיפול 100K שהוא הגיע לזה. לפי דעתי הטיפולים של מאה אלף ק"מ, חמישים אלף וחמשת אלפים ק"מ אלו המצאה של המוסכים כדי לגבות כסף מהלקוחות.

זו דעתי בלבד, יהיו כאלה שיחלקו עליי..

היצרן,ספר רכב והיינס לא מסכימים איתך.

לפי דעתי אין שום דבר רע בלהחמיר בטיפולים ברכב.

בגדול, רוב הרכבים המודרניים צריכים לעשות טיימינג ב 100K, ולכן יש הוצאה גדולה בטיפול הנ"ל. בגלל שכבר ביצעת טיימינג לפני שנה, עשה בטיפול הנוכחי החלפת נוזלים, מסנן דלק ושלח את המזרקים לניקוי.

אם עוד ישארו לך קצת מזומנים - החלף בולמים וכיוון פרונט טוב.

ובשביל קינוח תעשה שטיפה ווקס.

אתה תרגיש נפלא... וגם הפיאט.

איתמר.

תודה לכם על התזקורת להחליף מסנן דלק :mm_yeah: .

בולמ"ז החלפתי את כל הארבעה פרונט מצויין.

ניקוי מזרקים זה עסק יקר?

• תוכן חדש...