Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר לחצים רבים מצד אדי ה - " קלבוק " (המבין יבין) אני כנראה יגיע... אומנם אין לי מה להציג, אבל לא בשביל זה אני מגיע. לחלקכם זה ישמע מוזר אבל לא הכל בחיים זה אודיו !

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם
לאחר לחצים רבים מצד אדי ה - " קלבוק " (המבין יבין) אני כנראה יגיע... אומנם אין לי מה להציג, אבל לא בשביל זה אני מגיע. לחלקכם זה ישמע מוזר אבל לא הכל בחיים זה אודיו !

בוא אני אחדש לך:

באמת לא הכל בחיים זה אודיו.

יש לי חיים (נהדרים) שאני מנהל עם הבת זוג שלי, אחלה עבודה, ובכלל - הכל טוב ומגוון.

אבל בין להפגש פעם בחודש וחצי לבין לומר שכל החיים זה אודיו, זה פשוט מצחיק.

אז מכרת את הרכב שלך, קנית ג'יפ, וואלה, אין לך מערכת להתגאות בה כמו פעם, אז עכשיו כל החיים

שלך זה שטח הרי... לא?

עזוב יואב, תבוא, ותפסיק לקשקש... קולה קרה עלי...

פורסם
גל אתה מקיר אותיתתמיד היתי מגיע עם ויטלי.כרגע יש לי קורסה שבה התקנתי מערכת SQ

גל זה בוריס.....מנסה ליבנות מערכת SQ משוכללת בלי לבזבז הרבה כסף:wink:

פורסם
גל זה בוריס.....מנסה ליבנות מערכת SQ משוכללת בלי לבזבז הרבה כסף:wink:

הבנתי :)

אגב (וסליחה שאני גולש קצת מעבר לתר'ד - רק אל תרחיב!) אבל רק עכשיו קראתי את החתימה שלך,

ונקרעתי מצחוק! :lol:

יאללה קראחנה! (ואני מדמיין אותך צועק את זה, במבטא קליל... :lol: )

פורסם

גל אתה עוזב אותנו?

Eddy כדי לשמוע טוב לא תמיד צריכים לשלם הרבה כסף.חבל שאתה מזלזל במערכות של אחרים.

בסופו של דבר כולנו רוצים לשמוע טוב ולא חכם לקנות מערכת באלפי שקלים ולהגיד שהיא הכי טובה.

פורסם
גל אתה עוזב אותנו?

Eddy כדי לשמוע טוב לא תמיד צריכים לשלם הרבה כסף.חבל שאתה מזלזל במערכות של אחרים.

בסופו של דבר כולנו רוצים לשמוע טוב ולא חכם לקנות מערכת באלפי שקלים ולהגיד שהיא הכי טובה.

אני לא מזלזל חס וחלילה להפך אני מעריך...

וואלה נכון מאוד אפשר ליקנות מערכת בלא באלפי שקלים ולהיות מרוצה(אני אישית מרוצה ממערכת שלי)...

• תוכן חדש...