Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר התנעתי את רכב האספנות שלי ונסעתי לדרכי. אחרי נסיעה של 200 מטר נתברר לי שהמכונית, מתוך דאגה עמוקה לבעליה, החליטה לסמן את הדרך חזרה הביתה בזרם בנזין שנשפך על הכביש.

אני לא מדבר על טפטוף, אלא על שפריץ רציני, עם שלולית והכל...

אני יוצא עוד כמה דקות לאיזור יצחק שדה\המסגר (ת"א) כדי להצטייד בצינורות דלק חדשים במקום אלו שהתבקעו (ולכן הדחיפות בשאלה). על הדרך, אני רוצה לרכוש מטף כיבוי, למקרה שהמכונית תחליט שוב לדאוג לי, ולסמן את הדרך בפעם הבאה באבוקה.

איפה קונים, ובכמה ?

פורסם

קניתי לפני די הרבה זמן, כך שאינני זוכר מחירים.

ברם, עדיף שתקנה מטף CO2 (נקרא גם הלון, 300 ש"ח למיטב זכרוני), היות ומטפי האבקה נוטים ללכלך מאוד כאשר הם מופעלים, ולהשמיד מערכות אלקטרוניות בצורה חסרת תקנה.

מטפי אבקה עולים בערך חצי, ועושים לפעמים יותר נזק מאשר האש.

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

באוטו דיפו זה עולה כפול.....אל תהיה פראייר ,חפש באינטרנט אתר יצרן של מטפים,

המוצר+המשלוח עד הבית יעלה לך הרבה פחות מאשר באוטו דיפו.

פורסם

מצטרף לשאלה. איפה ניתן להשיג מטף כיבוי קטן לרכב באיזור הצפון? כבר הייתי בסרט הזה לפני 5 שנים שהפיאט 127 החליטה לעלות באש באמצע צומת עמוסה.

פורסם

צומת קריית אתא - זה נקרא ה "בורג" , שם זה הכי זול בצפון,יותר זול מהיבואן (יבואן לוקח משלוח).

המקום הכי זול שיש לכל מיני דברים\כלים\שמנים\לרכב\לבית\חשמל....

פורסם

כשהייתי צריך לעבור טסט עם טנדר שהיה צריך מטף, לא עברתי עם מטף גז, אלא רק אבקה. אולי יש איזו סיבה שדווקא אבקה מתאים?

אני קונה פה בירושלים אצל "קרן-אש", כנראה תמצא בדפי זהב את המקביל בת"א שמקביל לזה. הקטע הוא שבשביל מטבח שווה כבר לקנות 3 או 6 קילו, כי אין הבדל גדול במחיר. אבל במכונית צריך לקחת בחשבון את המשקל הנוסף למשך אלפי ק"מ!

• תוכן חדש...