Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

6*9 VS קומפוננט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף לשים מאחורה קומפוננט או אליפסוט?

(ש לי שרייד 92 ואין מספיק מקום מקדימה )

בסכום של כ800 ש"ח

פורסם

על מה הם ישבו,

על מגבר? ועם כן יש גם סאב?

או על הרדיו דיסק?

כם עם על הרדיו דיסק, לדעתי עדיף 6/9 יתן לך טיפה בס, ויחסוך לך כסף.

אבל עם יש לך מגבר , וסאב אז קומפוננט. שישתלב עם הסאב.

אבל אתה בטוח שאין שום אופציה לקומפוננט מקדימה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אז ככה בינתיים אין לי עדיין מגבר וסאב אבל אני מתכוון ליקנות בזמן הקרוב

מקדימה יש לי מקום אולי בקושי ל 4 אינצ' .

פורסם

אתה יכול למצוא קומפוננט של 3.5 אינץ' שזה מה שיש לך מקדימה , יש למורל לדעתי כזה דבר וגם ל JL ועוד חברות , עדיף שתשקיע איזה 500 שקל בדמי ועוד 300 באחורי וכך תקבל סאונד טוב יותר .

אני חיברתי לחבר שלי בדייהו רייסר שגם לה יש מקום ל 4 אינץ' בקושי 4 אינץ' של פנסוניק 2WAY ומאחורה קומפוננט MAC ATTACK (האדום) , הוא קנה אותם בכלום כסף , חיברנו הכל על רדיו דיסק של קלריון וזה ממש ממש טוב, שמעתי מערכות שעלו פי שתיים שלא נשמעות יפה כמו שלו , אני הופתעתי לטובה.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

• תוכן חדש...