Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

9*6 של קיקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, המערכת שלי באוטו היא: מגבר של קנווד הסדרה הגבוהה 600W, סאב שלי קיקר 10 אינץ, פנאל של אלפיין 9833R והיבריד איוושין. בזמנו כשהיתה לי מערכת ישנה עשיתי חורים במגש האחורי ל9*6. כשקניתי את המערכת הנ"ל הרמקולים האחוריים הלכו לאוטו של ההורים ועכשיו נשארתי עם חורים במגש. השאלה היא האם לקנות רמקולים של קיקר הסדרה החדשה אך הנמוכה לא זוכרת את הדגם, שאני יכולה להשיג ב-300 ומשהו ש"ח. האם באמת הם יעזרו להגיע לווליום יותר חזק ולא יהרסו את האיכות, או שעדיף פשוט לקנות בד ולרפד מחדש את המגש האחורי?

פורסם

שכחתי לציין שאת הרמקולים אני אחבר לפנאל כי אין לי יותר יציאות פנויות במגבר, ואני לא מוכנה להשקיע בעוד מגבר.

פורסם

מצד אחד המחיר מפתה כי אחרי הכל הם רמקולים ומצד שני למה צריך רמקולים כאלה בלי מגבר?

וואלה אני הייתי הולך על זה, הם גם מאוד יפים:wink:

פורסם

זה נכון המחיר מאוד מפתה אבל השאלה היא האם הם יעזרו לשיפור המערכת וגם לא יהרסו את הצליל.

פורסם

עצה שלי היא אם את מרגישה שמה שיש לך עכשיו באוטו אז זה מספיק לך אז תשאירי ככה אם לא אז תוסיפי..

או שתעשי משהו יותר יפה:

תחברי את הרמקולים האלה באוטו ותראי איך שומעים יותר טוב עם הרמקולים מאחורה או בלי הרמקולים מאחורה אם שומעים טוב וזה מוסיף אז תקחי אם לא אז לא...

בהצלחה

לירן

פורסם

תשימי רמקולים מאחורה זה ימשוך לך אחורה את הבמה, אז אם את שמה אותם תשימי אותם רק לטובת מי שיושב מאחורה, אחרת אין לך שום צורך בהם

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

תודה לכל העונים, זה באמת מה שחשבתי לעשות, כשהרמקולים יגעו לחנות אני אבדוק אותם ואראה מה הכי מתאים לי.

• תוכן חדש...