Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוא היה עם סרט כתום?!?!מה הקשר?הוא מטומטם דפוק אידיוט מה לעשות יש הרבה כאלה...לא אחד מכל הצדדים

מטומטם דפוק אחד...

מטומטם דפוק אחד שרצח ראש ממשלה.

ומטומטם דפוק אחד שירה צרורות על מתפללים , בדיוק מה שכל ישראל גינו כאשר קרה בתורכיה בראש השנה.

ומטומטם דפוק אחד שדקר הומואים.

ומטומטם דפוק אחד שחיבל בג'יפ של הפלוגה שהוצבה כדי לשמור על התחת שלו.

ומטומטם דפוק אחד שרצה להרים את מסגד עומאר באוויר .

ומטומטם דפוק אחד ששפך שמן על כביש מס. 1.

ומטומטם דפוק אחד...

להמשיך ?

אתה שואל מאיפה גירשו אותם ?

אני אספר לך.

כל האיזור שאני גר בו היום מלא חורבות של כפרים ערביים.

חלקם נכבשו ב-48' , חלקם נכבשו ב-67'.

ב-67' מייד אחרי המלחמה - העלה משה דיין דחפורים על הכפרים במטרה למחוק כל זכר להם.

אם תטייל רגלית בסביבה תמצא שרידים.

אני לא אומר שצריך עכשיו לבוא ולתת לפלשתינים את כל הארץ. כל העולם מכיר פחות או יותר בזכותה של מדינת ישראל להתקיים כאן.

אבל מכאן ועד לבוא ולהיתקע כמו קוץ בבשר ?

5000 איש בתוך אוכלוסייה של מליון , על החוף הכי טוב ?

200 איש על גבעה שממררים את החיים ל-100000 אחרים ?

50 איש בתוך עיר שלמה שמונעים מהתושבים גישה ממקום למקום ומציקים להם בכל הזדמנות?

הקבוצה הזו חיה כבר 30 שנה בהרגשה שהם בעלי הבית , והם יכולים לעשות כל מה שבא להם.

(אגב - זה יבוא אלינו מחר, אם הם יישבו בקרבנו ,אלא אם הם יבינו שלכח שלהם יש גבול).

ואל תמכרו לי סיפורים שהם מיישבים את הארץ , ומצילים את היישוב.

ארץ ישראל עדיין לא התמלאה. יש מספיק מקום לעוד 20 מליון איש.

לא חייבים ללכת דווקא להציק במקומות שיושבים בהם אחרים. אז מה אם זה 5 דקות מכפר סבא?

אפשר גם ללכת לנגב (ואם תשאל אותי אם אני מוכן ללכת לנגב ? התשובה היא כן . תן לי תנאים דומים/זהים - בית,עבודה,חיי חברה ואני הולך היום).אפשר ללכת לגליל.

אבל לא - הקוזאקים הנגזלים צריכים לשבת דווקא בגרון של הפלשתינים. ועוד על חשבוני וחשבון המיסים שלי.

אם הם כאלה חלוצים , שיילכו לערבה - נראה אותם.

ארץ ישראל השלמה עאלק. רק התחת שלהם מעניין אותם.

פורסם

תענוג לקרוא את התגובות...

(לכל מי שיש טענות לגבי הפורום אם הוא פוליטי/מוטורי קשור/לא קשור שפשוט לא יכנס לתר'ד הזה)

תענוג לקרוא את דברי שמר, שלומי וגילי... מהסיבה הפשוטה שהם רואים את המציאות הקיימת ולא ההילולה שמסביב!!

כל הצדיקים כאן שצועקים ומניפים את הידיים- מעניין היה לראות מה היה קורה אם הייתם (חס וחלילה) מאבדים את בנכם החייל שנשלח לשמור על 100 מתנחלים עם 4 עזים ו-2 כלבי פינצ'ר..

מה אז הייתם אומרים? שזה שווה את זה? שהזיקה לאדמת ארץ ישראל זבת חלב ודבש שווה את הריגתם או שהותם של חייל צה"ל (דיברתי רק על הריגה, איפה החיילים בני גילי שיוצאים מהשירות הצבאי שלהם פסיכים אחרי שטחנו שמירות בפילבוקסים בשביל אותם מתנחלים)

בעיקר אני אוהב את אלה שאומרים: "אם אנחנו לא נהיה שם, הם יגיעו פה"......כן, ממש... הביצים שלי כבר רועדות...

אני ממש רואה איך צה"ל מאכסן בהאנגרים את הטנקים,המטוסים והחיילים הקרביים ויוצא לנפוש בידיעה שעכשיו הכל בסדר!!

פתאום כולם חכמים!

הם נלחמים ועושים שם שרירים (למרות שבסופו של דבר, אלמלא צה"ל הערבים היו שוחטים אותם ממזמן)

ואנחנו כאן אוכלים את כל החרא שלהם (פעולות נקמה, לינצ'ים, טרור ועכשיו נוספו לנו גם חסימת הכבישים ,חבלה וסיכון של חיי אדם יהודי/אזרח ישראל ורכוש -מעשה ידיהם)

הדבר היחיד שבו פשלנו, זה שלא עשינו את ההתנתקות הזאת כבר לפני שנים עברו!!

אמיר.

פורסם

ומטומטם דפוק אחד שמתפוצץ בתוך אוטובוס(רק שזה קורה יותר)

ומטומטם דפוק אחד שמסית להצית מפגינים

ומטומטם דפוק אחד שמסית נגד חרדים בתקשורת(תודה,זה קורה)

ומטומטם דפוק אחד שזורק אבנים על מתפללים בכותל

ומטומטם דפוק אחד ח"כ שמקבל משכורת ממך שמשתתף בהפגנות החמאס

ומטומטם דפוק אחד שסוגר תקשורת לאוכלוסיה שלמה

ומטומטם דפוק אחד שבא להפגין נגד גדר הפרדה שמוכיחה את עצמה

להמשיך?

אף אחד לא צדיק!אף אחד לא צדיק!!

חארות יש בכל מקום

לגבי מקומות המגורים,אם הם יכולים לשבת שם יחד למה שאנחנו נחליט איפה הם ישבו?

אם תתן למשהו שם מקום אחר והוא ידע שהבית הקודם שלו ישאר הוא יעבור...זה לא על הבית/עבודה/חינוך זה על עקרונות...

הם בדעה של ארץ ישראל לעם ישראל אתה בדעה הפוכה ואני איפושהו באמצע...חייב לחיות עם המציאות לטובתך ורעתך

פורסם

הנה עוד משהו

השרים לשעבר יוסי שריד ויאיר צבן כתבו ב"ידיעות אחרונות" ב-27.06.90 "לכל אנשי הטרנספר":

"מי שמגרש כפר אחד – אנשים, נשים וטף – מועד לחולל טרנספר שלם ... אנחנו את פקודת הטרנספר איננו ממלאים, וגם הילדים שלנו וחניכינו אינם ממלאים אותה... היום שבו תינתן פקודת הטרנספר, שהיא פקודה בלתי חוקית בעליל, יהיה גם היום של סירוב פקודה ... לכל מי שהתעניין לדעת מהו הקו האדום שלנו – כאן הוא עובר אנחנו את הפקודה לעקור כפרים שלמים... לא נמלא..וגם הילדים שלנו וחניכינו אינם ממלאים אותה. אבל היום שבו תינתן פקודת הטרנספר, שהיא פקודה בלתי חוקית בעליל, יהיה גם היום של סירוב פקודה."

אריאל שרון, ראיון לערוץ 7, 13.7.1995:

"כמי ששירת בצה"ל שנים רבות אני אומר שחייל חייב למלא פקודות, ואם החייל מרגיש שהפקודה שניתנה לו היא בניגוד למצפונו, עליו באופן אישי להתייצב בפני מפקדו להסביר לו זאת, ולהיות מוכן לשאת בתוצאות"

ברל כצנלסון, ממנהיגי תנועת העבודה

שאמר השבוע לפני 75 שנה, בג' אדר תר"פ, שבוע לפני נפילת תל-חי, בדיון בהנהגה הציונית על ההגיון שבמאבק על הגליל העליון: "הולכים אנו מפני שאת שליחותנו אנו ממלאים, כי בכבוד היישוב ובנפשו הוא הדבר, כי לא שאלה של חלקת אדמה וקצת רכוש יהודי כאן, כי אם שאלת ארץ ישראל. כי העזיבה והנסיגה הן המופת החותך את רפיוננו ואפסותנו, וכי ההוכחה היחידה על זכותנו על ארצנו, על אחדות ראש פינה ומטולה, היא בעמידה קשת עורף ונואשת מבלי הבט אחורנית".

תוספת שלי

דעות יש לכולם,להכניס את הצבא לזה?הדבר שאיחד את העם?ששירתו בו ימין ושמאל יחד והגנו אחד על השני?ועוד שלא ממש שואלים אותך מה לעשות?

פורסם

שמר אני רק רוצה להגיד שעד עכשיו הסכמתי עם כל מילה שאמרת... ומה רע בלדבר על פוליטיקה? בסופו של דבר זה יותר חשוב מכל נושא אחר.

ואם זה באוף טופיק אז בכלל אני לא מבין מה הבעיה...

בכל אופן מבחינתי יש בעיה אחת עם ההיתנתקות והיא שמישהו מקורב לשרון (מאוד מקורב, לצערי לא זכור לי בדיוק מי) אמר במפורש שהסיבה היחידה ששרון מבצע את ההיתנתקות בעזה היא כדי להסב את תשומת הלב של הציבור ממה שקורה בגדה כך שהוא לא יצטרך לפנות גם אותה. במילים אחרות אני לא מאמין ששרון באמת השתנה בצורה דרסטית כל כך.

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מה שטוב בפורום רכב, זה שאפשר לדבר על מכוניות נטו מבלי להתייחס לדעות הפוליטיות של השני. השירשור הזה מקלקל את זה.

אחרי התנצחות כזו, תמיד נשאר טעם רע וטרוניות. חבל לפגוע במשהו טוב רק כדי לתת פורקן רגעי לתסכולים כאלו ואחרים. כל מי שרוצה להתבטא בקשר למתנחלים, שמאלנים, הומואים, ערבים, פאשיסטים או כל קבוצה אחרת, יכול למצוא במות רבות אחרות.

אנא שמרו על הפורום הזה מוטורי. סתם בקשה שלי.

נמרוד

פורסם

אני רוצה להבהיר דבר אחד,חסימת כבישית היא לא מחאה לגיטימית ואני מתנגד לה בתוקף ולכל מחאה אלימה.

אני רק רוצה להבהיר,המנתחלים האמיתיים הם אינם הקיצוניים שאתם רואים בטלויזיה ,המתנחלים האמיתיים הם אנשים שבעבר כאשר לא היה בלאגן בשטחים ,הם ראו בשטחים האלו כהזדמנות מצויינת לדיור זול ואיכותי,הם בנו וילות על הים והקימו שטח חקלאי ושיגשגו,הם חיו בשכנות טובה עם הכפרים ליד,כן כן בשכנות טובה (למי שראה היום חדשות,פלסטיני בעצמו אמר שעם המתנחלים האמיתיים היה יחסי שכנות מצויינים).

בשנים האחרונות הגיעו קיצוניים ולקחו לעצמם את הקרדיט על השטחים,אל תסתכלו על הפרחחים האלו כמייצגים,המתנחלים האמיתיים הם שומרי חוק והבנים שלהם משרתים בצה"ל ביחידות מובחרות,הם כבר אמרו שהם יתפנו ללא התנגדות.

בבקשה לא להכליל ולא להאמין לכל דבר ששומעים בתקשורת,גם ישראל נראית רע בעולם בגלל התקשורת שמעוותת הכל ולא מציגה את הדברים כמו שהם.

פורסם

קודם כל, לדעתי יש מקום בפורום לדיון כזה. בפורום אוף טופיק, כמובן.

למה? כי אנחנו קהילה שלא יכולה לחיות בצורה מנותקת, ולא חסרים פה דיונים לא מוטוריים.

כמה דיונים היו פה על חינוך? כמה דיונים היו פה על סוגיות של להתגייס\להשתמט? כמה דיונים היו פה על כל נושא חם שאי אפשר להתעלם ממנו?

אז למה שנתעלם מהנושא הכי חם עכשיו במדינת ישראל כאילו הוא פרה קדושה?

ושתי האגורות שלי בנושא:

כמובן שאי אפשר להכליל. אי אפשר להגיד שכל עונדי הסרט הכתום הם חארות. אי אפשר להגיד שכל מצביעי מר"צ שייכים לקהילה ההומו-לסבית, ואי אפשר להגיד שכל רוכשי ווקסהול גרים ברמת גן ואוכלים עמבה. אבל כן אפשר להסיק מסקנות סטטיסטיות מסוימות.

אפשר להסיק שמי שתומך בהמשך כיבוש ודיכוי עם זר (טרנד שחלף מהעולם באמצע המאה שעברה, ע"ע סיום המנדט הבריטי) למרות שההיסטוריה אומרת שאין אפשרות להחזיק דבר כזה לנצח - הוא אדם שיש בו איזו שהיא אגואיסטיות. ואני לא מדבר על אנשים שיש להם דעה ביטחוניסטית מבוססת שתומכת בהמשך ההחזקה בעזה ובכל שטחי איו"ש. יש מעטים כאלו והרוב לא מסכים עם הניתוח הבטחוני שלהם. אני מדבר על אלו שחושבים שהמשך קיום נצרים (והחטיבה ששומרת עליה) בלב אוכלוסיה ערבית הוא דבר הגיוני. זו אטימות, זו יהירות, זה אגואיזם.

ורק כדי לתת קצת חומר למחשבה - למה אני מפחד לשים סרטים כחולים על הרכב, ובעלי הדעה השניה לא מפחדים לשים כתומים? למה אני מפחד שגורמים מהצד השני ישחיתו לי את הרכב והם לא מפחדים שגורמים מהצד שלי יעשו אותו דבר? וזה לא רק אני. רוב מי שדיברתי איתו מעדיף לא לשים סטיקרים או סרטים התומכים אקטיבית בהתנתקות בגלל שהם "לא רוצים למשוך אש".

אז תבינו בעצמכם מי שייך לאוכלוסיה הזו ומי שייך לאוכלוסיה ההיא.

פורסם

או אישפוז תודה רבה...

זה בדיוק מה שרציתי לשמוע,שסוף סוף מישהו מבין פה שיש כל מיני ימנים ,אנחנו לא משובטים ובאופן טיבעי גם אצלנו יש דפקים.

יש לי כמה חברים שגרים בגוש קטיף ובשיחות איתם הבנתי שהם כבר השלימו ומנסים פעולות מחאה אחרונות(כמו לעמוד לצד הכביש).מי שעושה ת'בלגן זה חבר'ה מכפר חב"ד חבר'ה מיו"ש וכו'.

אין לי בעיה ששמר ושלומי וכל מיני משתמשים אחרים חושבים שצריך לצאת מעזה ,יש לי בעיה שכל הנהורים האלה לא מסוגלים להבין שהם מכלילים בלי שום בסיס על ציבור שלם ,(אולי הם מסוגלים להבין אבל לא מסוגלים להודות בטעות).

לגבי מי ששאל ,אם בני ימות בעזה אז אני ישנה את דעתי ?,אני יכול רק להגיד שכמעט כל מי שאני מכיר שעבר טראומה כלשהי בשירות (כמו כותב שורת אלה) או שעבר ארוע שכול דעותיו התחזקו בין אם היה שמאלן ובין אם היה ימני.

בקיצור ...ראבק יא נהורים עלק תבינו שיש הבדל בין אנשים ואי אפשר להחפיש ציבור שלם .

ד"א דיברו פה על מה היה קורה אם קבוצה אחרת הייתה עושה את זה.....

אז החבר'ה באום אל פחם והסביבה עשו הרבה יותר (בקתבים ושריפות יער) ומי שעצר אותם הואשם בדין ,אז בחיית ראבק אני רוצה לראות את כל היפי נפש פה אומרים שכל אום אל פחם פורעי חוק (מה שהרבה יותר קרוב למציאות מאשר" כל בעלי הסרט הכתום נהגים גרועים" )

ודבר אחרון ,נמרוד כל חיי הייתי חיה פוליטית ,תמיד התדיינתי עם סובבי על המצב ועל דעותי ודעותייהם .

רבים מחברי לאורך השנים היו שמאלנים כבדים (מר"צ ואפילו שמאלה),החוכמה היא לדעת לדבר בלי לפגוע ובלי להכליל ,לדעת לדבר ולהקשיב ולדעת להודות בטעות .

בקיצור יש לי עוד הרבה מה ליכתוב אבל אני מ8:00 על הרגליים ....לילה טוב לכולם

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תאמינו לי... אויב שיקרא את השרשור הזה יתגלגל מצחוק...

אמרתם כיבוש?! צדקתם. כבשנו... ואחרי שכבשנו זה שלנו...

מישהו רואה את האמריקאים נותנים לאינדיאנים אדמות... רק בגלל שהם נכבשו?

ומה עם עוד עשרות מדינות... (אין לי כח לפרט... הבנתם את הפרנציפ...)

ובנוגע לגוש קטיף (שתשאר לנצח... תרצו או לא...)

מישהו פה ביקר שם? וראה "הריסות"?! חבר'ה... תתעוררו... גוש קטיף לא קמה על הריסות שום כפר ערבי, ושום עיר או אפילו שטח מרעה...

גוש קטיף קמה על דיונות חול בתוליות... הרגל היחידה שדרכה שם הייתה אולי של חייל מצרי שברח מאיתנו ב67'...

השטח הוא ש-ל-נ-ו. אז למה לפנות? כי ירו שם קאסמים ומרגמות? כי אנחנו אשכרה צריכים חיילים כדי להגן על גבול לגיטימי של מדינת ישראל? (ע"ע צפון הארץ... וואאייי, גם שם עם כל הצער נהרגים חיילים בגלל מחבלים... ירים את היד מי שרוצה לפנות את הצפון...)

הגיע הזמן שאנשים יבינו - ב"התנתקות" (במילים אמיתיות - גירוש!) אנחנו מבצעים פעולה הפוכה ומפגרת מבחינה ביטחונית... זוהי נסיגה תחת אש (עם המשמעויות הביטחוניות\פסיכולוגיות) , קירוב הגבול למיקומים אסטרטגיים - תחנת הכח באשקלון, צינור ק"צאא ועוד... וכל זה ללא משא ומתן עם האויב... כלומר - אין ערבות מאף גורם מהצד השני שלא יהיה טרור... שלא ישלח טיל זה או אחר לכיוון מתקנים או בתים בגבולות ישראל "החדשים".

אז לכל אלו שפוחדים לשלוח את ילדיהם להגן על יהודים... מה אתם עושים במדינה הזו? לכו לארה"ב, שם אין צורך בגיוס חובה... פה זו מדינת ישראל... שנועדה לעם היהודי על כל גווניו. לא נוח לכם עם העובדה שיש יהודים כמוכם שלובשים כתום, חיים כתום וישנים כתום! תתמודדו! החיים זה לא אלכוהול, סקס ורוקנ'רול... יש אנשים שחושבים שהתיישבות זה ערך, שלימוד הערכים ההסטורים של מדינת ישראל זו לא בושה! ושגיוס ליחידה קרבית ואפילו מוות למען המדינה זה ערך עליון... (ולא שירות בצריפין, כמוני!) - אז האנשים האלו... שהיום חיים עם עובדה מאוד קשה שמחר לא יהיה להם בית... ושכל העם מפנה להם גב במקום לקרב אותם אליו... מתנגדים... גם עם זה תתמודדו...

עוד 47 יום (היו לא יהיה!) האנשים האלו יהיו ללא בית, עבודה, חיים מסודרים... ואתם אנשים יקרים, שהוציאו אלות בגלל שעיקבו אותם בפקק למשך שעה שעתיים... אתם! תשבו בבית בספה ותצקצקו בשפתיכם... "מסכנים" או... "שימותו הנבלות..." אבל עדין יהיה לכם בית, להם לא!

מגעילה אותי העובדה שהעם הזה לאט לאט נחלק... ומה שהיה כבר לא יהיה... אתם אפילו לא מתחילים להבין את המשמעות של לחתוך באבר החי של מדינת ישראל... אני רק מקווה שלא "נזכה" להבין את העובדה הזו.

וכן... גם אני עייף ומחר עבודה... לילה טוב לכולם... מישראל הכתומה.

שיהיה בכיף!

פורסם

כשזה מגיע למתנחלים אני מכליל, ואני אומר לכם בדיוק למה אני מכליל. כל בן אנוש שחי בידיעה שממש, אבל ממש, מתחת לאף שלו חיה אוכלוסיה בת כמה מיליוני אנשים שהצבא שלו עצמו מדכא משפיל מבזה והורס יש באותו בן אדם משהו מאוד לא בסדר.

ואל תגידו שזה כדי שיהיה ביטחון, לפחות לא לפני שתראו מה הולך שם בעיניים שלכם (אני ראיתי).

לילה טוב,

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

עמוס יא בכיין ,שירתתי שנה וחצי הרצועת עזה במהלכה הצוות שלי הוריד יותר מחבלים (כל אחד ואחד היה מחבל)מכל יחידה אחרת בצה"ל (בדוק מספרית )נכנסתי לעשרות מבצעים מאות מארבים ותצפיות ואין ספור הקפצות .

עבדתי עם המון יחדות בצה"ל (הנדסה,שמשון ,גבעתי ,עוקץ,ס"פ מילואים וכו')ונכון מידי פעם היה איזה סתום שהוריד כפה לשבוי בשביל הכיף (לחקירה זה לגיטימי),אבל הצבא כצבא מקפיד לא להתעלל ולפגוע סתם האכלוסיה ,אותם חיילים שעושים את המעשים האלה על דעת עצמם אחר כך הולכים ובוכים בעיתונות "הפכו אותי לחיה", אם היית מקשיב לפקודות הייתה בן אדם .

ד"א לפני זה שרתתי בראמללה בשכם ובצפון (תקופות קצרות ) ובכולם היה המצב דומה .

אם הייתה יודע כמה השקעה נתנו רק כדי שכשמפוצצים מחרטת קאסמים הבית ליד לא יפגע, אם הייתה יודע כמה פעמים סיכנו את עצמינו רק כדי לא לירות ב"חפים מפשע".

בקיצור אתם מוזמנים לנסוע לראות את עזה ולהבין מה זה אומר שלא נהייה שם.

מי שחושב שנוכל להגן על אשקלון אני מוכן לקחת אותו לתצפית שרואים בה יופי את הטווח הקטן שבין אשקלון לבית חנון ועזה .(קצא"א נמצאת מדרום לאשקלון.).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...