Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, ezuf כתב:

נשמע לי שזה נדמה לך 2-3,בפועל יהיה 5-6

אוי כן. 

לגמרי. 

לגמרי!!!

שכחתי מזה. 

זה נראה "בקטנה", אבל אז.... הפתעות. 

שכחתי מזה, עברתי את זה בעצמי. 

אין לי מושג כמה נגלות עשיתי בעצמי, לפני שלקחתי את ההובלה הרצינית במשאית. אבל מילאתי את הרכב כל יום עם קרטונים בדברים שהם מבחינתי רגישים ולא רציתי לתת למובילים לקחת אותם וגם דברים שיכלתי סתם לקחת איתי. אבל זה היה הרבה יותר ממה שחשבתי שיהיה לי. גם מבחינת הנפח ברכב (הרבה הפתעות) וגם מבחינת הכמות של הדברים שלקחתי.

גולדן, הנה לך מחשבה. 

לפני 12 שעות, גולדן191 כתב:

אני מאד מנסה להימנע ממובילים במעבר ב"ש לחיפה. יעלה המון לא?

מאיפה אתה יודע? בדקת?

צור קשר עם חברת הובלות, ותבקש הצעת מחיר... יש מצב טוב שעדיין יצא לך יותר משתלם מאשר נגלות ב"ש-חיפה ברכב פרטי (ויש לך צרפתייה, תוסיף גרר ומוסכים לחישוב). 

ככה תדע בדיוק מול מה אתה עומד. המובילים רגילים לתת הצעות ויודעים בעין כבר לאמוד על גודל הג'וב. בהצלחה. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש הרבה עם עגלות/נגרר שמתפרנסים בדיוק מזה. תוכל להעביר הכל בבת אחת הדלק הזמן והעצבים לא נראה לינשווים את זה במיוחד עם רכב כל כך קטן.

לגבי המזרון הוא יכול לשמש אחלה מצע רך לחלק הרגיש במסך. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 דקות, ברווז כתב:

מאיפה אתה יודע? בדקת?

צור קשר עם חברת הובלות, ותבקש הצעת מחיר... יש מצב טוב שעדיין יצא לך יותר משתלם מאשר נגלות ב"ש-חיפה ברכב פרטי (ויש לך צרפתייה, תוסיף גרר ומוסכים לחישוב). 

הובלה של משאית מחיפה למודיעין שכוללת ספה, 2 שולחנות מחשב, קצת משקולות, כיסא מחשב, עלתה לחבר 2,000 ש"ח

יש לי 2 יחידות מגירות, כיסא מחשב, מזרן קל שמשמש רק כטופר, 3 טלויזיות : 55 אינץ', 43,43, וכיסא רגיל מעץ. וזה ב"ש חיפה ז"א יותר רחוק משמעותית.

כמה יעלה לי טנדר? לא פחות מ 2K ש"ח לא?

פורסם

אתה שואל אותי? תשאל מוביל :lol:

ובוא נראה מה שכחת. 

ארגזי כלים? 

בגדים? 

כלי אוכל?

כמה יעלה השכרה של טנדר, אני לא יודע. מעולם לא שכרתי רכב. 

הובלה לעיר אחרת, אני גם לא יודע. אני יכול לשער בתוך העיר או במעבר לעיר סמוכה (עברתי לקריות וחזרה לחיפה). בין עירוני כזה, אין לי בסיס מידע. בגלל זה אני אומר שווה לשמוע הצעת מחיר. 

יש את החברת הובלות שאני עבדתי איתם, ואני ממליץ עליהם בשקט- זוארץ הובלות.

8837963_1526905459683.jpg

שווה לך רק בשביל לקבל סדר גודל של מחיר לדבר איתם. 

או לחפש במדרג חברת הובלות מב"ש, כדי לקבל מהם הצעת מחיר. דגש על כתובה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

תודה קודם כל על ההודעה וההשקעה!

עברתי לפני המון שנים מחיפה לכרמיאל וחזרה, לפני בערך 12-13 שנה, עלה כ 550 ש"ח לכיוון.

ב"ש חיפה תחשוב כמה יעלה. אברר בקרוב.

פורסם
לפני כשעה, גולדן191 כתב:

ב"ש חיפה תחשוב כמה יעלה. אברר בקרוב.

אם אני מתחיל לחשוב, נהיה לי חם. 

חום גורם להזעה. 

הזעה גורמת לחלודה. 

לא בריא. 

אני משווה את זה לכמות הנאגלות והטנקי דלק שתבזבז, יש מצב שהובלה תצא יותר משתלמת אפילו בחישוב נקי בלי להכניס בלת"מים ועיזים. 

תמונה להמחשה, איך לא! מכניסים עז לפי'זו. 

This mountain goat tried to eat a car antennas Stock Photo - Alamy

• מצחיק 1

פורסם (נערך)

וואלאק אתה ראש בקיר,תהיה בריא

1200 זה רק הדלק

מה איתך? אין לך משאבים? כמה ימי חופש מהעבודה\לימודים תצטרך? 4 נאגלות זה 4 ימים (אלא אם כן אתה עובד משמרות,ואז לחזור לעבודה אחרי 6 שעות על הכביש ???)

מה עם הפסקות? אוכל שתיה שירותים?

עדיין לדעתי זה ייצא לך יותר מה2-3 (עכשיו 4) שכתבת,תמיד יש בלתמים,לא כל דבר מסתדר באוטו כמו שהוא מסודר בבית (נפח,מקום,משקל),יש דברים שרוטטים\קופצים בדרך וישגעו אותך

איך תסדר באוטו? אל תשכח שאסור להסתיר את המראות אם אתה מתכנן בכל נאגלה "להעמיס"

והכי חשוב,כמו שאתה מסבל הכל לאוטו (הדירה שלך בבנין? בית קרקע?יש מעלית או מדרגות שצריך לתזז דרכם?),ככה גם כל פעם מחדש בכל נאגלה תצטרך ביעד לסבל הכל חזרה לדירה החדשה.

יש הרבה דברים שאתה "מתעלם" מהם,וחבל,כי תרצה או לא - מעבר דירה זה פרויקט,אפילו אם זה כולה לסבל כמה דברים...

פה נכנס ענין ההובלה עם משאית\משאית קטנה\ואן - מעמיס פעם אחת,פורק,חוזה מבסוט - עוד וי ברשימה (בשיטה שלך זה באסה שתבוא "אוף,עכשיו לחזור להעמיס שוב,ושוב,ולסבל חזרה בכל פעם)

אין מה לעשות,נוחות עולה כסף,ולא כל דבר אפשר לכמת לסכום מדויק,אבל זה בכל זאת עדיף (אלא אם כן אתה מובטל,צעיר טיפשעשרה שאין לו מה לעשות,אז תפאדל - סע כל יום,תעמיס ותפרוק,שבוע סיימת הכל כולל הכל [לכאורה] )

תחשוב על כל הענין מחדש ואל תהיה נעול,אם אתה סגור מראש חבל על הדיון אחשלו :) כמו לשכנע פיל לא לשתות כשהוא צמא...

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הוצאת לי את המילים מהמקלדת, זה במקרה הטוב נאגלה אחת ליום. 

על פקקים בדרך, שמחרפנים את הצריכת דלק, לא דיברתי בכלל עדיין. 

ועם פילים אני לא מתעסק, הם פשוט יזכרו לי את זה...

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, ezuf כתב:

וואלאק אתה ראש בקיר,תהיה בריא

1200 זה רק הדלק

מה איתך? אין לך משאבים? כמה ימי חופש מהעבודה\לימודים תצטרך? 4 נאגלות זה 4 ימים (אלא אם כן אתה עובד משמרות,ואז לחזור לעבודה אחרי 6 שעות על הכביש ???)

מה עם הפסקות? אוכל שתיה שירותים?

מדובר על נאגלה בשישי שיוצאת ב 17:30 מב"ש, ונאגלה בשבת או שבוע אחר כך.

אין פקקים..

איזה משאבים אחי? :)

אין עבודה בסופ"ש, הפסקות זה בקטנה.. 

לפני 8 דקות, ezuf כתב:

איך תסדר באוטו? אל תשכח שאסור להסתיר את המראות אם אתה מתכנן בכל נאגלה "להעמיס"

אסור להסתיר את המראה שבתוך הרכב?

מעניין....... רציני?! כאילו חייבים להשאיר מקום שיראו בחלון האחורי?

ו 1200 ש"ח זה כולל כביש 6

לפני 10 דקות, ezuf כתב:

אין מה לעשות,נוחות עולה כסף,ולא כל דבר אפשר לכמת לסכום מדויק,אבל זה בכל זאת עדיף (אלא אם כן אתה מובטל,צעיר טיפשעשרה שאין לו מה לעשות,אז תפאדל - סע כל יום,תעמיס ותפרוק,שבוע סיימת הכל כולל הכל [לכאורה] )

תחשוב על כל הענין מחדש ואל תהיה נעול,אם אתה סגור מראש חבל על הדיון אחשלו :) כמו לשכנע פיל לא לשתות כשהוא צמא...

אני כמו ברווז,

פילים לא מתעסק. ברווזים כן.

אבל נאגלות הכוונה שישי שבת.

שונא פקקים כמוך.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 7 דקות, גולדן191 כתב:

אסור להסתיר את המראה שבתוך הרכב?

מעניין....... רציני?! כאילו חייבים להשאיר מקום שיראו בחלון האחורי?

אתה.......אתה רוצה לנסוע 200 ק"מ על עיוור?!

למיטב ידיעתי אין חוק שכזה; לראייה, טנדרים פיקאפ. חלקם עם תא אטום לחלוטין. וגם באלו שלא, ה"חלון" האחורי הוא חרך ירי במקרה הטוב, לרוב כלים\סחורה מסתירה אותו. לפעמים גם המעקה מסתיר אותו. 

אחרי שזה נאמר, הלכתי ובדקתי מכיוון שתמיד יכול להיות מצב שאני פשוט לא מעודכן:

image.thumb.png.733c704855edd0a1cf747eac284babe3.png

• רעיון טוב! 1

פורסם

מותר להסתפק במראות הצדדיות.

פות״ש, תביא בחשבון שאם אתה יוצא ב-17:30 אתה מגיע ליעד, במקרה הטוב, ב-20:30, ואז מתחיל לפרוק את הרכב ולסחוב את החפצים לדירה. במצב הזה כדאי מאוד שתשאר לישון בחיפה ותחזור לב״ש מוקדם בבוקר.

אגב, לפני כמה חודשים חזרתי עם הבן שלי מאילת. עד בית קמה חלק, ואז הפסקת קפה משם לחיפה למעלה מ-3:30 שעות - כי כל הדרך תאונות תאונות.

מצטרף להמלצות לבדוק שירותי הובלה מקצועיים - כל טנדר ״פנוי להובלה״ יספיק, והחבר׳ה האלה גם סבלים מיומנים. רק צריך לסמן כל ארגז ופריט לאיזה חדר הוא שייך.

אגב, הייתי במקס סטוק, יש שם קרטוני הובלה במחיר 5-9 ש״ח ליחידה, לפי הגודל. בהנחה שהסחורה בב״ש דומה מהר לפני שייגמר. ולמי שהציעהלמכור ולקנוצ - טלויזיות גנריות בשופרסל - ״32-40 עולות 400 ש״ח, ״43 700 ש״ח ו-״50 800 ש״ח.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, sperial כתב:

פות״ש, תביא בחשבון שאם אתה יוצא ב-17:30 אתה מגיע ליעד, במקרה הטוב, ב-20:30, ואז מתחיל לפרוק את הרכב ולסחוב את החפצים לדירה. במצב הזה כדאי מאוד שתשאר לישון בחיפה ותחזור לב״ש מוקדם בבוקר.

אגב, לפני כמה חודשים חזרתי עם הבן שלי מאילת. עד בית קמה חלק, ואז הפסקת קפה משם לחיפה למעלה מ-3:30 שעות - כי כל הדרך תאונות תאונות.

כשיוצאים מב"ש לחיפה, המטרה היא להגיע לאיזור אמצע הדרך (שוהם, בערך) כשכבר כמעט נכנסת שבת.

ייתכן ועדיף לצאת ב 18:30 או אחרי קצת. 

אם יוצאים מב"ש ב 13:00-16:00 בשישי זה יכול להיות סיוט, והווייז יגיד לך לרדת לכביש 2 באיזור חדרה.

הסיוט הכי גדול אגב, זה אם יוצאים יום או יום לפני ליל הסדר, זה יכול לקחת 4 שעות סה"כ.

מניח שגם לצאת בראשון בבוקר זה יכול להיות 3:30 שעות, או כמו שקרה לך..

לא היה מקרה אחד שהיה פקוק אם יצאתי סמוך יחסית לכניסת שבת.

אגב, הייתי במקס סטוק, יש שם קרטוני הובלה במחיר 5-9 ש״ח ליחידה, לפי הגודל

שמרתי בצד איזה 10 קרטונים של הזמנות מאמזון, אשתמש בהם, אם לא.. אלך למקס סטוק, תודה.

טלויזיות גנריות בשופרסל - ״32-40 עולות 400 ש״ח, ״43 700 ש״ח ו-״50 800 ש״ח.

זה לא רק העניין של לקנות TV שם. זה עניין שמישהו יפתח לך את זה ויראה לך שעובד תקין.

קניתי את שלי מעולם הקולנוע 55 אינץ' 4K ב 990 ש"ח בערך, פותחים שם להראות לך שהכל תקין.

SONAB, מדבקה סיני שלהם.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

לא יודע מה נהלי הפתיחה שלהם, אבל ראיתי לא מעט אנשים יוצאים משופרסל (ועוד יותר מאושר עד) עם טלוויזיות, אבל אף פעם לא ראיתי קרטונים פתוחים על הדלפק. כשקניתי באושר עד דייסון ב-2,000 ש״ח אף אחד לא חשב לבדוק את התכולה.

לעשות נגלה בערב שבת? איך אתה חושב שיגיבו השכנים כשתתחיל לעשות נגלות מהרכב לדירה ב-10 בערב? לא התחלה טובה ליחסי שכנות.

אני לא יודע מה גודל.הקרטונים מאמזון, יש לי תחושה שהם קטנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 דקות, sperial כתב:

מותר להסתפק במראות הצדדיות.

מותר? אולי (ראה לשון החוק, תאכל'ס). 

רצוי?

לנסיעה קצרה, אוקי. מבין את הרציונל. בסביבה שאתה מכיר. אפשרי. 

נסיעה של 200 ק"מ, לא הכי מומלץ לדעתי. 

לפני 20 דקות, sperial כתב:

אגב, הייתי במקס סטוק, יש שם קרטוני הובלה במחיר 5-9 ש״ח ליחידה, לפי הגודל. בהנחה שהסחורה בב״ש דומה מהר לפני שייגמר. ולמי שהציעהלמכור ולקנוצ - טלויזיות גנריות בשופרסל - ״32-40 עולות 400 ש״ח, ״43 700 ש״ח ו-״50 800 ש״ח.

הזכרת לי נקודה, 

יש ברחבי כל עיר שאני מכיר קרטוניות מיחזור- במיוחד באזורי תעשייה. אפשר למצוא שם קרטונים בשלל גדלים וצורות, בחינם לחלוטין. אני מכיר אינטימית אחת בחיפה... העבירה אותי 2 דירות :lol:.

***לא מומלץ להשתמש בקרטוניה ליד סופר כי מזון ואיכסה.

לפני 12 דקות, גולדן191 כתב:

הסיוט הכי גדול אגב, זה אם יוצאים יום או יום לפני ליל הסדר, זה יכול לקחת 4 שעות סה"כ.

אפשר להירגע, חזל"ש, כמו בשירשור עם הבורג שמתוכנן לעוד חודשיים כנראה המעבר של פות"ש מתוכנן לעוד שנה. :rofl::rofl::rofl:

לפני 52 דקות, גולדן191 כתב:

פילים לא מתעסק. ברווזים כן.

רק עכשיו ראיתי את העריכה הזו. 

לא ידעתי שאתה גזעני. 

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...