Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, Fraysa כתב:

שים לב שסורקי OBD גנריים יודעים לתת תקלות מחשב מנוע בלבד, אתה צריך סורק שיודע לקרוא גם את המודול של בקרת האקלים (HVAC).

תודה,

בדיוק חיברתי, נראה שנמצאה תקלה במודול hvac, מצרף תמונה. לפי התאריכים זה תואם למתי שהבעיות התחילו. אני עדיין ברכב עוד לא הספקתי לבדוק באינטרנט לעומק. 

IMG_1659.jpeg

פורסם

נתק בין הבקר למניפה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תקלה מוכרת וידועה בדגם. הכי טוב לפרק ולבדוק את המק"ט בעצמך במידה ואין לך גישה ל-ETKA ודומיו.

אולי על הדרך גם תראה שלא צריך החלפה והבעיה היא בכלל בחיווט והמנוע תקין.

2016 BMW M235i.

פורסם

תודה, יקח לי זמן לפרק אז אני מעדיף שיהיה לי חלק זמין כבר אצלי.

נראה שהמק"ט הוא 5Q1819021

אני רואה שאפשר להזמין עם נגד או בלי - איך אני יודע מה אני צריך?

למשל שתי התוצאות הראשונות כאן אחת עם ואחת בלי:

https://www.onlinecarparts.co.uk/oenumber/5q1819021.html

או פה שמצוין ללא נגד:

https://topparts.co.il/he/skoda-octavia-iii-5e3-5e5-2012-2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2020-2021-מפוח-מאוורר-מזגן-חימום-סלון-ללא-נגד?gad_source=1&gad_campaignid=11703593250&gbraid=0AAAAADi1IVp_DEl9QJoRd1RepHr-AH0XC&gclid=Cj0KCQiA5uDIBhDAARIsAOxj0CF4WJSl3dZg6vHBjjkQvPUptlz2HZEhshtV6TRq4TRlOhSQaRrgRPQaAj6jEALw_wcB

• פיתרון
פורסם

הוזמן מפוח, הורכב והכל עובד.

מק"ט 5Q1819021

המפוח סיני וכנראה באיכות לא מטורפת אז שומעים את הזמזום של הסיבוב שלו לצערי בתא הנוסעים.. אולי בהמשך אחליף למשהו איכותי יותר. אבל העיקר שעובד.

תודה לכולם!

• אהבתי 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...