Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נינג'ה קפה - כן/לא/שחור/לבן?

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי נמנע מהמכונות הסופר אוטומטיות של פיליפס, הנקיון שלהם מעצבן נורא, כל פנים המכונה מתלכלך, המנגנון קשה לניקוי ונדרש לשמן אותו כל כמה חודשים. 

כיום אני עם דלונגי דינמיקה בבית (לא נמכרת יותר בארץ למיטב ידיעתי) וריווילה במשרד, אני מרוצה מאיכות הקפה והנקיון השבועי שלהן פשוט ונוח. צריך להשרות את המנגנון ל-5 דקות במים פושרים ולנקות אותו.

אני לא מבין את הAppeal של של המכונות של נינג'ה, מצד אחד הן דורשות התעסקות שדומה למכונת קפה ידנית ומהצד השני הן לא נותנות את אותה תוצאה שמכונה ידנית נותנת למיטב ידיעתי. זה קצת כמו גיר רובוטי חד מצמד של עולם הקפה, לא עדיף ידני או אוטומטי מלא?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

למי שאין סבלנות וזמן לחכות לפינג'ן שירתח ויגלוש בבוקר, ממליץ https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CNW7VGW4?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

קניתי והזמנתי וזה ואוו, פחות מדקה ויש קפה שחור מבושל כמו בגז.

51Rdc5XCvIL._AC_SX679_.jpg

• אהבתי 1

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם (נערך)
בתאריך 28.12.2025 בשעה 13:41, `Infinity כתב:

כי לא בא לי לפרנס את היבואן שגובה מחיר כזה.

אולי אמצא ביבוא מקביל.

בשכלול הסופי יצא לי יותר משתלם לקנות בארץ:

1. הלכתי פיזית לחנות חשמל והורידי לי את המחיר ל 3020 ש"ח.

2. מקבלים בלנדר אלחוטי מתנה.

3. אחריות לשנתיים.

4. יש 4 אחוז החזר מחברת האשראי + רישום הוצאה על העסק + היה לי שוברים של 750 ש"ח שכבר איזה 4 שנים לא מצאתי איך לממש אותם.

זו אותה מכונה ש @ניקו פ. קנה - דלונגי רביליה

ההפעלה הראשונית הייתה מאוד נוחה וקלה לשימוש, המסך אינפורמטיבי ונותן הדרכה מפורטת.

WhatsApp Image 2025-12-30 at 12.37.05.jpeg

WhatsApp Image 2025-12-30 at 12.37.14.jpeg

WhatsApp Image 2025-12-30 at 12.37.44.jpeg

עריכה אחרונה על ידי `Infinity
  • אהבתי 2

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם (נערך)

תתחדש! רשמים? טעם?

מעניין שבKSP המכונה הזו יקרה ב200 ש"ח מאותה המכונה אשר מגיעה עם הקרף שמקציף בעצמו \: בדר"כ זה הפוך

אהבתי את הפונקציה של הפרופילים. בכלל, נראית מכונה מאוד Well Made, נכנסת לרשימת קניות שלי :)

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

אחרי שנים עם saeco odea super ששירתה אותי בנאמנות למעלה מעשור, עברתי לפיליפס מסדרת  latte go 3200 שמצוידת בקפוצ'ינטור אוטומטי.

המכונה אמנם מאוד נוחה (למעט הקטע עם הנקיון) אבל לאוהבי ההקצפה, אין על הזרבובית הייעודית שמאפשרת שליטה מלאה על ההקצפה (דלילות/סמיכות/אווריריות/טמפ)  .

מכיוון שאני איש של אספרסו או קפה/אמריקנו קטן ללא חלב לא שמתי לב לזה אלא רק אחרי שבנות המשפחה החלו לקטר על אחידות ההקצפה (רק הרבה או מעט קצף) התחלתי לחשוב על חזרה למכונה ללא מקציף. 

נקודה למחשבה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

גם אני עם Philips עם ידית הקצפה ידנית.

פעם היתה לי נספרסו עם מקציף אוטומטי, זה סיוט. 

ראשית - לשטוף את הדבר הזה זו פרוצדורה, ובגלל שמדובר בחלב כדאי לשטוף טוב טוב טוב.

שנית, והכי חשוב - חלב שמועבר מהקרטון שלו אל מיכל אחר, יתקלקל תוך יומיים מקס', ולכן אין שום ערך מוסף לשמירת החלב במקרר בקרף של מכונת הקפה. הוא יתקלקל תוך יומיים בכל מקרה, וכל יומיים יש לשטוף את המיכל.. 

הקצפה ידנית עדיפה מבחינתי, גם אם גורמת לך לבזבוז זמן של דקה בעמידה והקצפה, וכבונוס אפשר לצייר לבבות או חיטה ולהרשים אורחים :) 

לכן לא הבנתי כל כך למה הדלונגי ללא המקציף האוטו' יקרה יותר :(

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, `Infinity כתב:

בסוף בסוף, להוצאה מוכרת זה נכון ב90% ומעלה מהמקרים

תתחדש. נראית טוב.

אישית לא אוהב מכונות קפה שהמסך למעלה ולא מקדימה.

אגב, מפתיע שבמחיר הזה מאוד (עד בלתי אפשרי) למצוא SPEC. זה נראה שהיא הרבה יותר מכוונת לליף סטייל מאשר לקפה טוב. אתם יודעים למשל כמה גרם היא מוציאה לכוס?

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם (נערך)

הדלונגי ריווילה  - זה מאחסן את הקפה בוואקום כל הזמן? או שרק אם זה לא בשימוש? האישה משום מה מחבבת קפה קלוי מאוד חלש...

זה אמין? זה עוד משאבת וואקום, לא??

יש שני מיכלי קפה ואפשר להחליף זריז?

כששותים בעיקר פעם בערב, אז ממש אין כח לסרט של הכנה וניקוי. וגם אין שטח שיש, גם ברוחב וגם בעומק. היום יש מתקן של קפסולות שעליו יושבת נספרסו כלשהיא מהקטנות ועוד מקציף של נספרסו.

זה מה שבעיקר עומד בפני ההחלפה...

שאלה - אפשר להחזיר מכונת קפה? אפשר לקחת מכונת קפה כזאת בהשאלה? גם במחיר לא אטרטיבי?

בתאריך 29.12.2025 בשעה 17:08, DJI כתב:

הייתי נמנע מהמכונות הסופר אוטומטיות של פיליפס, הנקיון שלהם מעצבן נורא, כל פנים המכונה מתלכלך, המנגנון קשה לניקוי ונדרש לשמן אותו כל כמה חודשים. 

כיום אני עם דלונגי דינמיקה בבית (לא נמכרת יותר בארץ למיטב ידיעתי) וריווילה במשרד, אני מרוצה מאיכות הקפה והנקיון השבועי שלהן פשוט ונוח. צריך להשרות את המנגנון ל-5 דקות במים פושרים ולנקות אותו.

אני לא מבין את הAppeal של של המכונות של נינג'ה, מצד אחד הן דורשות התעסקות שדומה למכונת קפה ידנית ומהצד השני הן לא נותנות את אותה תוצאה שמכונה ידנית נותנת למיטב ידיעתי. זה קצת כמו גיר רובוטי חד מצמד של עולם הקפה, לא עדיף ידני או אוטומטי מלא?

זה בדיוק החשש שלי ממכונה כזאת - מצד אחד רחבה מאוד, כי זה טוחן בצד שמאל שמחובר למכונת קפה עם מקציף. מצד שני - אין ללחוץ על כפתור ולהתרוצץ במטבח ובבית בזמן שהמכונה עובדת בשבילך. אתה עובד פה בשביל הקפה. השאלה מה התמורה. וכמה לכלוך יש.

לפני 5 שעות, `Infinity כתב:

1. הלכתי פיזית לחנות חשמל והורידי לי את המחיר ל 3020 ש"ח.

2. מקבלים בלנדר אלחוטי מתנה.

3. אחריות לשנתיים.

4. יש 4 אחוז החזר מחברת האשראי + רישום הוצאה על העסק + היה לי שוברים של 750 ש"ח שכבר איזה 4 שנים לא מצאתי איך לממש אותם.

זו אותה מכונה ש @ניקו פ. קנה - דלונגי רביליה

ההפעלה הראשונית הייתה מאוד נוחה וקלה לשימוש, המסך אינפורמטיבי ונותן הדרכה מפורטת.

תהנה ! ממה שאני שומע, אחריות לשנתיים אם היא מקיפה ורצינית, זה שווה. יש דגמים שלמים עם בעיות. השאלה איך השירות...

ממה שהבנתי הנינגה היתרון שלה שיש חלפים. זה תמיד היתרון שיש דגם שנמכר המון בכל העולם ולתקופה ארוכה. כמו דייסון. יש לך חלפים מאלי אקפרס גם שנים אחר כך.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם (נערך)

לא. הואקום הוא רק כשהמיכל בצד. כשהוא מחובר למכונה אין ואקום, למדתי את זה היום. 

לריבלייה באמת יש שליטה על ההקצפה עם מחוג קטן וזה קריטי, כי יש אנשים שאוהבים הרבה ויש כמוני ששונאים קצף. 

אינפינטי המחיר שלך פצצה. במחיר הזה זה ה נו בריינר. 

מבחינת טעם זה אישי ותלוי בפולים, יכול לתת המלצה על מה שאני אוהב אבל לא בטוח אם זה רלוונטי כי כל אחד וטעמו.  

אני אישית גם אוהב שניתן לשלוט בעצמת המשקאות, באורך וכדומה. והכל בשנייה וחצי. באמת מכונת כניסה לתחום מושלמת. בטוח יש מכונות שאולי יותר טובות בכל מיני תכונות אבל ממה 'הצלחתי להשוות כהדיוט מוחלט בתחום וניסיון עם הריבלייה היא אול ראונדרית מאוד מוצלחת בתור מכונת קפה אוטומטית, אסתטית, נוחה וקלה לשימוש ויודעת לייצר קפה טעים. 

מעניין איך תהיה האמינות. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 46 דקות, KipodYam כתב:

שיש חלפים. זה תמיד היתרון שיש דגם שנמכר המון בכל העולם ולתקופה ארוכה.

לכל המכונות של saeco ושל philips יש חלפים מקוריים במשך שנים ללא כל בעיה.

ה saeco הראשונה שלי עבדה למעלה מ 10 שנים עד שנפחה את נשמתה. אנחנו בית של 6-8 כוסות ביום לפני אורחים 😉 והמכונה עבדה מצויין. 

המכונה הנוכחית כבר עוד מעט בת 5 ופועלת באותה התדירות. 

היתרון שלה ושל קודמתה הוא מבנה שמאפשר הכנסה תחת הארונות העליונים במטבח (מרווח 60 ס״מ מהשיש) והחיסרון הוא שלא רואים שמיכל הפולים התרוקן ואין נורת התראה.

המנגנון הפנימי של ה saeco הותיקה והמכונה הנוכחית זהה ונמצא בכל המכונות של פיליפס , כך שאין מחסור בחלפים. 

image.png.86fc1cb2821caef2bb6f808a304e2509.png   

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 8 שעות, &#x60;Infinity כתב:

WhatsApp Image 2025-12-30 at 12.37.14.jpeg

איך הקרמה של האספרסו, יוצרת "שכבות" כשהאספרסו יורד מהמכונה?

אני יודע שמדובר בהמון משתנים אבל גם בשיקוץ שיש עכשיו אני נהנה לראות את השכבות שנופלות כשהקפה יורד מהמכונה (מכונת קאטפילי פשוטה בלי מקציף חלב).

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי חצי שנה עם הנינג'ה - ה-מכונה למתחילים (601).

מטחנה טובה עם הרבה דרגות טחינה, הרבה תוכניות, תחזוקה קלה ועקומת למידה מהירה.

החסרון העיקרי מבחינתי זה ההקצפה, אם רוצים ידנית ולעשות ציורים היא לוקחת כמעט 2 דקות. אם מסתפקים באוטומטית היא גם איזה דקה אבל פחות קריטי.

לא מוצא הרבה מתחרות ברמת מחיר שלה למתחילים.

בתאריך 30.12.2025 בשעה 20:51, DareDevil כתב:

איך הקרמה של האספרסו, יוצרת "שכבות" כשהאספרסו יורד מהמכונה?

טריות פולים, רמת טחינה, טחינה טרייה.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 24.5.2026 בשעה 11:17, יובל .מ. כתב:

הנינג'ה

כמה זמן לוקח מרגע שמדליקים את המכונה בבוקר, עד שיושבים ושותים אספרסו?

שואל בתור מישהו שיש לו בקושי 5 דקות, לפני שרץ לאוטובוס.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

כמה זמן לוקח מרגע שמדליקים את המכונה בבוקר, עד שיושבים ושותים אספרסו?

שואל בתור מישהו שיש לו בקושי 5 דקות, לפני שרץ לאוטובוס.

רק אספרסו? 2 דקות בלחץ.

היא עובדת על איזה סליל או תרמובלוק לא באמת מעניין מה מהם, בכל מקרה הזמן חימום שלה הוא אפסי.

אתה מדליק, מכניס את הידית למטחנה וטוחן, עד שסיימת לטחון, בערך 10 שניות היא כבר מוכנה לעבודה.

עיגלתי ל2 דקות כי אני לןקח בחשבון שאתה לא חורני אז תעביר שטיפה מהירה על הידית חליטה וזה.

אם זאת מכונת פולים ראשונה, אין לה מתחרים.

בטח לא כשאפשר למצוא את ה701 היום ב1700 שקל והיא מגיעה עם כל מה שצריך.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...